سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)
-
نسD.r Esmaili
ببخشید ولی هم شما هم پریسا خانوم وهم آقا مسعود متوجه سوال من نشدین ممنون از همتون ولی خودم همه اینایی ک شما میگین میدونم بهتره سوالمو با تمرکز بیشتری بخونین -
atanaz20rasht
آره دیگه همه درشت مولکول ها تشکیلشون سنتز آبدهیه حتی همون چربی ک پلیمر نیست وقتی اسید چرب میگیره آب آزاد میکنه انرژی مصرف میکنن -
atanaz20rasht
تو کامنت قبلی هم نوشتم همشون سنتز آبدهی ان -
atanaz20rasht
اما اینکه نوشتی پلیمر یا درشت مولکول اشتباهه این دوتا باهم فرق دارن البته طبق گفته کتاب -
بله شما درست میگین من باید کامل توضیح میدادم مرسی الان جوابمو گرفتم ممنون ببخشید اگ فضولی نباش میتونم بپرسم شمادرساتونو تا کجا پیش بردن ممنون میشم اگ جواب بدین
-
atanaz20rasht
من فقط ادبیات 3 مونده با معارف 3
همرو خوندم مونده دوره بعد عید هم فقط میخوام تست بزنم و هروز کنکور بدم تو خونه ...
منظورم کنکورای سالهای قبله -
D.r Esmaili
زیست پیشمم خیلی نخوندم بلدش نیستم البته فصلهای مربوط ب سال سوم و دوم رو خوندم بصورت ترکیبی ولی خود کتاب زیست پیشو نخوندم -
-
یعنی تو همه کتاباتون تسلط کامل دارین همه کتابها ب صورت جامع یعنی دوم سوم پیش
-
تخصصیا زمین و شیمی دیگه مسلطم تو آزمونا 90 شیمی 95 زمین میزنم
ولی زیست پیش رو ن زیست دوم و سوم رو تقریبا هنوز تست مثل شیمی نزدم هنوز برای زیست تمرین نیاز دارم
ریاضی و فیزیک کمپلت نخوندم و نمیخونمم
ولی عمومیا رو غیر سوم تقریبا مسلطم -
-
وای ممنون اولش ب من استرس دادین الان رؤحیه گرفتم شدید چون من مثل شماهستم با این تفاوت ک زمینمو نخوندم
-
atanaz20rasht
استرس ویرانگره فقط هدفتو بچسب و هیچ حرفی و هیچ حرکتی نباید نا امیدت کنه من دوستم ریاضی و فیزیک نزد یعنی 0 درصد زیست 47 زد شیمی 89زمین 95 عربی 90 معارف 95 ادبیات 88 داروسازی میخونه الآن
استرس سازنده خوبه ولی اگه مخرب باشه داغونت میکنه من استرس بگیرم بیشتر درس میخونم البته ب ساعت زیاد خوندن نیست با کیفیت خوندن مهمه مثلا من زیستو اوایل هر روز 16 ساعت میخوندم تهش 30 میزدم فقطم زیست میزدم بعد ک استاد امینی رو آشنا شدم و فهمیدم چطوری بخونم دیگه روزی 5 ساعت میخونم ولی با کیفیت -
آره درسته دقیقا من قبلا گفتم شاید الان بگم بچها ک جملی منو بخونن خندشون بگیره ولی من فقط الکی حفظ میکردم در حالی حتی نمیدونستم سلول چیه بافت چیه اندام چیه اصلا نمیتونستم بین درسا تطابق بدم ولی با فیلمای آقای همین الان خودمم نکته در میارم واقعا استاد تدریسشون عالیالان دیگ ریز ب ریز کتابو میخونم من هدف وآرزوم پرستار شدن واینم میدونستم ک اگ ریاضیو فیزیک حتی عربی و زبانم نخونم و بقیقه درسارو بالای 60بزنم قبولیم صد در صد و امیدوارم هم خودم و هم همه دانش آموز موفق باشن و همچنین شما
-
atanaz20rasht در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام من هم درباره جزوها ب استاد ایمیل زدم استاد لطف کردن گفتن جزوهارو توی سایت قرارمیدن نگران نباشین
سلام ینی واسه سوم هم جزوه قرار میده آقای امینی راد؟
-
atanaz20rasht
آره صد در صد قبولی شک نکن
سپاسگزارم -
atanaz20rasht
ببخشید دخالت میکنما ولی سپندار مذ 5 اسپنده ک حالا طبق دلایلی آوردنش 6 روز عقب تر
ولی به هرکی 29 بهمن گفته سپندار مذ هست بهش بگو چطور شب یلدارو 6 روز نمیارید عقب چرا عید نوروز رو 6 روز نمیارید عقب
اگه تاثیر خورشیده ک روی همه مناسبتا تاثیر میذاره ن فقط سپندار مذ
چ خوبه ک بگذاریم همونطوری ک از اسمش مشخصه ک جشن اسپندگان هستش ماهم همون اسپند جشن سپندار مذ رو برگزار کنیم..
برای شما هم فرخنده باشه -
ساده زيست!
زيست شناسي را ساده بياموزيد
برقراري ارتباط مفهومي و گاهي داستاني بين نكات
با ما به دنياي زيباي زيست سفر كنيدمحمدعلي امینی راد
https://telegram.me/Sadezistbiamozid -
اینم کانال استاد حتما عضو شید استفاده ببرید
-
آقا سهراب سال تموم شد چرا فیلمهارو نمیزارینمن بدون آقای امینی نمیتونم درس بخوننننمممممممممم