کدوم رشته برم؟؟!!
-
-
سلام دوستان
همینطور که میدونین کارنامه سبز اومده و من الان بین اقتصاد فردوسی و مدیریت بیمه خوارزمی تهران و تکنولوژی اتاق عمل بجنورد و هوشبری بجنورد موندم
میخواستم نظراتتون رو درموردش بدونم
بتونم راحت تر تصمیم بگیرمFa D هوشبری خوبه !بعدش تکنولوژی اتاق عمل
-
سلام دوستان
همینطور که میدونین کارنامه سبز اومده و من الان بین اقتصاد فردوسی و مدیریت بیمه خوارزمی تهران و تکنولوژی اتاق عمل بجنورد و هوشبری بجنورد موندم
بتونم راحت تر تصمیم بگیرمFa D این روزها بازار کار هوشبری بسیار داغ بوده و بیمارستان ها و مراکز درمانی بیشتر برای جذب دانشجویان هوشبری فارغ التحصیل از دانشگاه های برتر کشور تلاش میکنند.
-
Fa D این روزها بازار کار هوشبری بسیار داغ بوده و بیمارستان ها و مراکز درمانی بیشتر برای جذب دانشجویان هوشبری فارغ التحصیل از دانشگاه های برتر کشور تلاش میکنند.
مهشید غضنفرآبادی در کدومش؟؟!!
گفته است:
Fa D این روزها بازار کار هوشبری بسیار داغ بوده و بیمارستان ها و مراکز درمانی بیشتر برای جذب دانشجویان هوشبری فارغ التحصیل از دانشگاه های برتر کشور تلاش میکنند.
واقعا چه جذاب
من فکر میکردم اتاق عمل بهتره -
سلام دوستان
بتونم راحت تر تصمیم بگیرمFa D اتاق عمل:
نخستین و اصلی ترین ویژگی لازم برای داوطلب این رشته، برخورداری از حس انسان دوستی است. داوطلب، باید توان جسمی زیادی داشته و در برابر فشارها و تنش های اتاق عمل و هنگام مشاهده صحنه های دلخراش و استرس زا از خود پایداری نشان دهد. او باید در حین عمل جراحی دقت را سرلوحه رفتارش قرار دهد، زیرا کوچکترین اشتباه ممکن است جان بیمار را به خطر افکند.
دانش آموخته این رشته میتواند در مراکز بهداشتی ـ درمانی خصوصی، دولتی و بیمارستانهای دارای بخش جراحی مشغول به کار شود و در اداره اتاق عمل، کمک و همراهی در کارهایی که برای آمادگی قبل از عمل الزامی است، حفظ استریل بودن محیط و… با پزشکان و جراحان مراکز درمانی همکاری داشته باشد.سقف درآمدی نیروهای دولتی در شرایط فعلی حاکم بر درمان کشور و متناسب با سابقه افراد و میزان کارانه ای که از مرکز درمانی به آنها نسبت به عملکردشان پرداخت می شود بین 2میلیون تا 5 میلیون متغیر است.
از مزایای این رشته اشتغال در چند مرکز به صورت تلفیقی از دولتی و خصوصی و نیمه خصوصی می باشد که بنا به پتانسیل هر فرد و میزان فعالیت در آن مراکز درآمد ناشی از آن مراکز نیز به این عدد اضافه می گردد. -
سلام دوستان
بتونم راحت تر تصمیم بگیرمFa D ی سرچ تو گوگل بزن خودت براساس بازار کار انتخاب کن چون این روزا یکی درآمد خیلی مهمه و دوم توانایی
-
Fa D ی سرچ تو گوگل بزن خودت براساس بازار کار انتخاب کن چون این روزا یکی درآمد خیلی مهمه و دوم توانایی
-
مهشید غضنفرآبادی در کدومش؟؟!!
گفته است:
Fa D ی سرچ تو گوگل بزن خودت براساس بازار کار انتخاب کن چون این روزا یکی درآمد خیلی مهمه و دوم توانایی
سر۰ کردم میخواستم اینجا کسانی رو پیدا کنم که کار کردن
Fa D اهان !
-
Fa D اهان !
مهشید غضنفرآبادی بالاخره کسی که خودش داخل کار بوده بهتر از آمار ارقام اینترنتی میتونه راهنماییت کنه
-
مهشید غضنفرآبادی بالاخره کسی که خودش داخل کار بوده بهتر از آمار ارقام اینترنتی میتونه راهنماییت کنه
Fa D وقتی کسی ک خودش داخل کار بوده نیست اینترنت بهتره
-
سلام دوستان
بتونم راحت تر تصمیم بگیرم -
سلام دوستان
سلام دوستان
سلام دوستان
بتونم راحت تر تصمیم بگیرمFa D دوست عزیز خوشحالم که موفق شدین
نظرم اینه که هر کدوم بهش علاقه داری به این فکر نکن که در امدش چقدره بقیه کدوم رو دوس دارن یا هر چی اونی که در امدش بالاهس و بهش علاقه نداری بعد چند وقت واست خسته کنندس اما وقتی علاقه داشته باشی کارتو به بهترین شکل ممکن انجام میدی فقط علاقه مهمه
موفق باشی ⚘