کدوم رشته برم؟؟!!
-
Fa D ی سرچ تو گوگل بزن خودت براساس بازار کار انتخاب کن چون این روزا یکی درآمد خیلی مهمه و دوم توانایی
نوشتهشده در ۱۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید غضنفرآبادی در کدومش؟؟!!
گفته است:
Fa D ی سرچ تو گوگل بزن خودت براساس بازار کار انتخاب کن چون این روزا یکی درآمد خیلی مهمه و دوم توانایی
سر۰ کردم میخواستم اینجا کسانی رو پیدا کنم که کار کردن
-
مهشید غضنفرآبادی در کدومش؟؟!!
گفته است:
سر۰ کردم میخواستم اینجا کسانی رو پیدا کنم که کار کردن
Fa D اهان !
-
Fa D اهان !
نوشتهشده در ۱۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید غضنفرآبادی بالاخره کسی که خودش داخل کار بوده بهتر از آمار ارقام اینترنتی میتونه راهنماییت کنه
-
مهشید غضنفرآبادی بالاخره کسی که خودش داخل کار بوده بهتر از آمار ارقام اینترنتی میتونه راهنماییت کنه
Fa D وقتی کسی ک خودش داخل کار بوده نیست اینترنت بهتره
-
سلام دوستان
همینطور که میدونین کارنامه سبز اومده و من الان بین اقتصاد فردوسی و مدیریت بیمه خوارزمی تهران و تکنولوژی اتاق عمل بجنورد و هوشبری بجنورد موندم
میخواستم نظراتتون رو درموردش بدونم
بتونم راحت تر تصمیم بگیرم -
سلام دوستان
همینطور که میدونین کارنامه سبز اومده و من الان بین اقتصاد فردوسی و مدیریت بیمه خوارزمی تهران و تکنولوژی اتاق عمل بجنورد و هوشبری بجنورد موندم
بتونم راحت تر تصمیم بگیرمFa D هوشبری یا مدیریت بیمه
-
نوشتهشده در ۱۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میشه بپرسم چرا هوشبری از اتاق عمل بهتره؟؟
-
سلام دوستان
بتونم راحت تر تصمیم بگیرمنوشتهشده در ۱۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R
aylar mo
چرا هوشبری؟ -
سلام دوستان
بتونم راحت تر تصمیم بگیرمنوشتهشده در ۱۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFa D دوست عزیز خوشحالم که موفق شدین
نظرم اینه که هر کدوم بهش علاقه داری به این فکر نکن که در امدش چقدره بقیه کدوم رو دوس دارن یا هر چی اونی که در امدش بالاهس و بهش علاقه نداری بعد چند وقت واست خسته کنندس اما وقتی علاقه داشته باشی کارتو به بهترین شکل ممکن انجام میدی فقط علاقه مهمه
موفق باشی ⚘ -
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بی نهایت از همه عزیزانی که وقت گذاشتن سپاسگزارم🥰🥰