پرینت جزوه ها
-
ابوالفضل ریسی اگر نخوام چندتا از صفحات جزوه ها رو پرینت بگیره چیکار باید بکنم من تعداد فایلام زیاده:| بعضی صفحه هاشون الکین
Aban در پرینت جزوه ها گفته است:
ابوالفضل ریسی اگر نخوام چندتا از صفحات جزوه ها رو پرینت بگیره چیکار باید بکنم من تعداد فایلام زیاده:| بعضی صفحه هاشون الکین
زنگ بزنید پشتیبانی سایت پاسخ باید بدن حتما
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAban در پرینت جزوه ها گفته است:
به تلگرامشون میتونید پیام بدید
Aban -
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAban سلام علیکم
برو تو سایت sejda com صفحاتیو که نمیخوای حذف کن از پی دی افت بعد واسشون بفرست
اگه سایت مشکل داشت کلا سرچ کن online pdf editor سایتای زیادی هستن به درد میخورن برا اینکار -
Aban سلام علیکم
اگه سایت مشکل داشت کلا سرچ کن online pdf editor سایتای زیادی هستن به درد میخورن برا اینکارنوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArtin Asadi در پرینت جزوه ها گفته است:
Aban سلام علیکم
اگه سایت مشکل داشت کلا سرچ کن online pdf editor سایتای زیادی هستن به درد میخورن برا اینکارAban
Artin Asadi
البته خود من از برنامه pdf utility-lite
استفاده میکنم و خوب و سریع هم هست -
خیلی ممنونم ابوالفضل ریسی Artin Asadi
-
سلام. ممنون که گفتید بعد اینکه من همه رو با هم مقایسه کردم از همه ازون تر راسل پرینت بود برگی 160 تومن پرینت میگیره دیگه کیفیت نمی دونم.
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه حسن زاده سلام مطمئنی ،برگی ۱۶۰تومن؟
-
فاطمه حسن زاده سلام مطمئنی ،برگی ۱۶۰تومن؟
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@elham650 آره خودتم میتونی بری بزنی توی سایت اینطوری میاد بالا
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAban با استفاده از یه برنامه صفحه هایی که نمی خواید رو از فایلتون حذف کنید .. خودم pdf delete استفاده می کنم راضیم ..
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من چند روز قبل یه فایل 600 صفحه ای رو دادم برام پیرینت گرفتن فنرم زد 75000 تومن
چرا شهرای شما اینقد گرون میگیرن؟ -
من چند روز قبل یه فایل 600 صفحه ای رو دادم برام پیرینت گرفتن فنرم زد 75000 تومن
چرا شهرای شما اینقد گرون میگیرن؟نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-noori7979 شما کدوم شهری چه قد عالی یعنی برگه ای 250
-
Aban با استفاده از یه برنامه صفحه هایی که نمی خواید رو از فایلتون حذف کنید .. خودم pdf delete استفاده می کنم راضیم ..
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf ممنون
-
@f-noori7979 شما کدوم شهری چه قد عالی یعنی برگه ای 250
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه حسن زاده سیستان
آره نمیدونستم بقیه شهرا اینقد گرون میگیرن -
البته فکر نمیکنم ربطی به شهر داشته باشه بیشتر مربوط به اون جاییکه پرینت میگیرید من شنیدم صحافی ها ارزونتر میگیرن و جاهاییکه کارشون تایپ و تکثیر باشه کافی نتا گرنترن نسبت به اونا
-
البته فکر نمیکنم ربطی به شهر داشته باشه بیشتر مربوط به اون جاییکه پرینت میگیرید من شنیدم صحافی ها ارزونتر میگیرن و جاهاییکه کارشون تایپ و تکثیر باشه کافی نتا گرنترن نسبت به اونا
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAban این جاییکه من میگم یه مرکز تایپ و تکثیره
-
Aban این جاییکه من میگم یه مرکز تایپ و تکثیره
@f-noori7979 در پرینت جزوه ها گفته است:
Aban این جاییکه من میگم یه مرکز تایپ و تکثیره
بله پس دلیل ارزون بودنش همینه:-) کافی نت ها گرونترن خییلییی
-
سلام ی عکس میزارم برو تو واتساپ بهش پیام بده ، میفرسته دم در خونتون
برگی ۳۰۰ تومن دورو سیا سفید
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمحمد همایون در پرینت جزوه ها گفته است:
سلام ی عکس میزارم برو تو واتساپ بهش پیام بده ، میفرسته دم در خونتون
برگی ۳۰۰ تومن دورو سیا سفید
من یه سفارش 844 برگه ای دادم .. صبر می کنم نتیجش رو ببینم .. به شما هم خبر می دم ..
-
کسی راه حلی واسه چاپ کمرنگ داره ...؟
-
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شده
یکی از راه های کم مصرفی توی پرینت، استفاده از A5هست
اونایی که مشکل بینایی ندارن میتونن از این سایز استفاده کنن که نصف A4 هستش
یه سایت هست به اسم pyx که تعرفه چاپش مناسبه
-
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
H_R کارتریجت شارژ نمیخواد؟
-
H_R کارتریجت شارژ نمیخواد؟