پرینت جزوه ها
-
یکی از راه های کم مصرفی توی پرینت، استفاده از A5هست
اونایی که مشکل بینایی ندارن میتونن از این سایز استفاده کنن که نصف A4 هستش
یه سایت هست به اسم pyx که تعرفه چاپش مناسبه
-
H_R کارتریجت شارژ نمیخواد؟
-
Artin Asadi در پرینت جزوه ها گفته است:
تازه شارژش کردم بعد الان که باهاش کپی زدم دیدم کم رنگه
-
H_R سلام
وقتی کارتریجو شارژ میکنین اولش همینجوریه چند صفحه که پرینت بگیری درست میشه -
H_R عجیبه! حالا چقد خواست شارژش؟
-
یه بسته مرکب و یه پیچ گوشتی تو خونه
-
یه بسته مرکب و یه پیچ گوشتی تو خونه
H_R فکر کردم بردی بیرون
-
H_R فکر کردم بردی بیرون
Artin Asadi طرف این کارس باااا .. -___-!
-
سلام به دوستان
من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن
و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن
قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست
گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش
اسم سایتش هم topcopy هست
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاmasood khadmloo سلام به دوستان عزیز
باز ی سری مشکلات پیش اومد که ازین به بعد قراره اینترنتی چاپ بگیرم جزوه ها
از سایت تاپ کپی سفارش دادم جزوه ها رو شد 100800 و 5 تومن هم ب عنوان هدیه کم کرد و هزینه پست هم نگرفتن و پنجشنبه سفارش دادم امروز صبح اوردن برام
کیفیتشون هم عالی بود
حالا که کارشون رو دیدم ،اگه جزوه ای چیزی دارد حتما اون سایتو پیشنهاد میکنم
-
سلام به دوستان
من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن
و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن
قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست
گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش
اسم سایتش هم topcopy هست
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
masood khadmloo سلام به دوستان عزیز
باز ی سری مشکلات پیش اومد که ازین به بعد قراره اینترنتی چاپ بگیرم جزوه ها
از سایت تاپ کپی سفارش دادم جزوه ها رو شد 100800 و 5 تومن هم ب عنوان هدیه کم کرد و هزینه پست هم نگرفتن و پنجشنبه سفارش دادم امروز صبح اوردن برام
کیفیتشون هم عالی بود
حالا که کارشون رو دیدم ،اگه جزوه ای چیزی دارد حتما اون سایتو پیشنهاد میکنم
masood khadmloo چند صفحه و برگه شد ..؟ سیم و طلق شد ؟
-
فاطمه حسن زاده سیستان
آره نمیدونستم بقیه شهرا اینقد گرون میگیرن -
masood khadmloo چند صفحه و برگه شد ..؟ سیم و طلق شد ؟
@black-wo_olf
نشمردم اصلا
اگه جزوه های جدا جدا دارید دونه دونه ثبت کنید
من اول خواستم همه رو با هم بزنم ولی فکر کردم شاید همه رو پشت سر هم بزنه مثلا یه صفحه اخر ی جزوه و صفحه اول ی جزوه دیگه روی ی برگه باشن واس همین همه رو جداد جدا ثبت کردم -
تعرفه سیاه سفید -
سلام به دوستان
اسم سایتش هم topcopy هست
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاmasood khadmloo
تعرفه رنگی -
سلام به دوستان
اسم سایتش هم topcopy هست
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
masood khadmloo تعرفه هاش رو می دونم .. اگه می تونی تعداد صفحات رو بگو می خوام بین این و یه چاپخونه دیگه مقایساتی انجام بدم ..
-
masood khadmloo تعرفه هاش رو می دونم .. اگه می تونی تعداد صفحات رو بگو می خوام بین این و یه چاپخونه دیگه مقایساتی انجام بدم ..
@black-wo_olf من مقایسه کردم از همه ارزون تر راسل پرینت بود که برگه ای 160 تومن زد خودتونم میتونید برید توی سایتا تعداد برگ رو 100 بزنید براتون بالا میاره
-
@black-wo_olf من مقایسه کردم از همه ارزون تر راسل پرینت بود که برگه ای 160 تومن زد خودتونم میتونید برید توی سایتا تعداد برگ رو 100 بزنید براتون بالا میاره
Fatemeh H 2 نه ببخشید اون برگه رو الان دیدم اون ارزون تره اونی که شماره گذاشته
-
Fatemeh H 2 اینو نتونستم پاک کنم تعرفه ها اینجوریه راسل پرینت 330. تاپ کپی 400. برگهه
300