حرف بقیه💔
-
سلام وقت بخیر
من وقتی دهم بودم ، به ظاهر همه تشویقم میکردن و میگفتن تو حتما یچیزی میشی ولی همونا هم بهم میگفتن (اشتباه میکنی اینقدر درس میخونی...خب که مثلا چی بشه...ارزش نداره خودتو فدا کنی و.....و.....😑
بنظرم بهترین راهکاری که بشه انجام داد، (قرنطینه کنکوریه)
هیچجا نرو.....
نمیشه و ایناهم نداریم(من خودم الان بیش از یک سال و نیمه خونه ی هیچکدوم از اقواممون نرفتم...خانوادم اوایل بشدت مخالف بودن،حتی گاهی به ناراحتی منجر میشد، ولی من روی تصمیمم وایسادم و اوناهم بعداز مدتی قبول کردن و پذیرفتن شرایطو
.
.
متاسفانه یا خوشبختانه ماهم خانواده پر رفت و امدی داریم،
ولی سعی کن حتما حتما یجایی رو برای همچین مواقعی در اختیار خودت داشته باشی، مثلا یه اتاق،انباری،زیر زمین، ترانس،یا حتی پشت بوم....
که وقتی کسی میاد،خودت باشی و خودت،
در مورد صداهم (استفاده از وایت نوز و هنذفری و.....
.
.
شاید نظراتم افراط و تفریط بنظر بیاد
ولی حرف اخر: از کسایی که جلوپات سنگ میندازن دوری کن
هیچوقت هم به حرف کسیکه خودش به جایی نرسیده،گوش نده و برات مهم نباشه!
موفق باشید🙂 -
نازنین جمالی مجبوری یواشکی بخونی من یه مدتی اینطوری بودم کتاب داستانامو میچیدم رو هم کتاب درسیمو میذاشتم پشتش
Sana Farhadi اهم😔
-
سلام وقت بخیر
من وقتی دهم بودم ، به ظاهر همه تشویقم میکردن و میگفتن تو حتما یچیزی میشی ولی همونا هم بهم میگفتن (اشتباه میکنی اینقدر درس میخونی...خب که مثلا چی بشه...ارزش نداره خودتو فدا کنی و.....و.....😑
هیچجا نرو.....
نمیشه و ایناهم نداریم(من خودم الان بیش از یک سال و نیمه خونه ی هیچکدوم از اقواممون نرفتم...خانوادم اوایل بشدت مخالف بودن،حتی گاهی به ناراحتی منجر میشد، ولی من روی تصمیمم وایسادم و اوناهم بعداز مدتی قبول کردن و پذیرفتن شرایطو
.
.
ولی سعی کن حتما حتما یجایی رو برای همچین مواقعی در اختیار خودت داشته باشی، مثلا یه اتاق،انباری،زیر زمین، ترانس،یا حتی پشت بوم....
.
.
موفق باشید🙂Fatemeh Babazadeh مرسی ولی یکی از این افراد پدرمه
-
سلام وقت بخیر
هیچجا نرو.....
.
.
.
.
موفق باشید🙂Fatemeh Babazadeh نمیتونمم جایی نرمچون پدرم اجازه نمیده پس هرجا میرن مجبورم برم
-
Fatemeh Babazadeh مرسی ولی یکی از این افراد پدرمه
نازنین جمالی
منم یکی از افراد پدرم بود
ولی شد🙂 -
Fatemeh Babazadeh نمیتونمم جایی نرمچون پدرم اجازه نمیده پس هرجا میرن مجبورم برم
نازنین جمالی والا باید قید درس خوندنو بزنم
-
نازنین جمالی نههههه😱😱😱
براش بجنگ
هرکسی یه مانعی براش هست
ولی هر قفلی هم یه کلیدی داره
قطعا راهی برای ادامه هست -
نازنین جمالی نههههه😱😱😱
براش بجنگ
هرکسی یه مانعی براش هست
قطعا راهی برای ادامه هستFatemeh Babazadeh 😔😔فقط یکی میتونه کمکم کنه امیدوارم هرچی زود تر ببینمش چون پشت تلفن فایدع نداره
-
نازنین جمالی نههههه😱😱😱
براش بجنگ
هرکسی یه مانعی براش هست
قطعا راهی برای ادامه هستFatemeh Babazadeh به خدا از روزی که شروکردم درس خوندن انقد حالم با حرفاشون بد میشه و فشار رومه که تا کسی کوچیک ترین چیزی که میگه بهم میریزم و عصبی میشم
-
Fatemeh Babazadeh 😔😔فقط یکی میتونه کمکم کنه امیدوارم هرچی زود تر ببینمش چون پشت تلفن فایدع نداره
نازنین جمالی
انشالله -
Fatemeh Babazadeh به خدا از روزی که شروکردم درس خوندن انقد حالم با حرفاشون بد میشه و فشار رومه که تا کسی کوچیک ترین چیزی که میگه بهم میریزم و عصبی میشم
نازنین جمالی
واقعا بیخیالی چیز خیلی عالییییه
نسبت به این چیزا بی خیال باش
برای خودت قبول کن که رسالت تو چقدررر جدیه
و این جدیت اینقدر زیاده که هیچ چیز یا هیچ کس نمیتونه جلوتو بگیره
.
.
راستی ، هرموقع هم نا امید میشی به افکارت پر و بال نده و دنبالشون نرو
اینا همه برمیگرده به بحث (بهبود فردی)
هروقت تونستی،درموردش یکم بخون -
نازنین جمالی
واقعا بیخیالی چیز خیلی عالییییه
نسبت به این چیزا بی خیال باش
برای خودت قبول کن که رسالت تو چقدررر جدیه
و این جدیت اینقدر زیاده که هیچ چیز یا هیچ کس نمیتونه جلوتو بگیره
.
.
راستی ، هرموقع هم نا امید میشی به افکارت پر و بال نده و دنبالشون نرو
اینا همه برمیگرده به بحث (بهبود فردی)
هروقت تونستی،درموردش یکم بخونFatemeh Babazadeh باشه ممنونم❤️🌹
-
Fatemeh Babazadeh باشه ممنونم❤️🌹
نازنین جمالی خواهش میکنم
-
نازنین جمالی تو کل خاندان فقط ۵نفر منو درک میکنن که من فقط میتونم با دوتاشون حرف بزنم😔😔
نازنین جمالی خوبه دیگهههه همون دو تا قدر دنیا ارزش دارن ببین تو چیزی نیستی که دیگران میگن تو چیزی هستی که هستی (: عزیز من هشتادی جماعت قده قد باش مثل اکثر هشتادیا حرف زور تو کتت نره والا به خدا تو بگو زندگی خودمه حق دارم براش تصمیم بگیرم حرف فامیل هم یه حبابه نمیخواد اصلا جواب بدی فقط نتیجه ای بیار که کف کنن (: تو محکوم نیستی واسه تک تک آرزو هات به کسی جوابی پس بدی واسه نصمیم هات واسه تلاشت ارزش قائل شو اگه همه میگن تهش هیچی نیست من میگم هست به حرف من یه نفر گوش کن نه دیگران پس چی شد حرف فامیل باد هواست و اما خانواده ببین یا بازم چیزی نگو و نتیجه رو نشونشون بده یا منطقی بشین باهاشون حرف بزن بگو سالم باشم و خوش حال بهتره یا از درد نرسیدن به آرزو هام بمیرم؟ من دارم تلاش میکنم دوست دارم نلاش کنم میخوام خودم باشم زندگی خودم جهنم که همه دختر های فامیل زودی شوور کردن من دختر شمام هیچ مشکلی ندارم فقط میخوام درس بخونم بزارین اگه بده چوبش رو بخورم نه چوب شما رو (:
-
@black-wo_olf بقیه خوندن به کجا رسیدن
درس واسه چته ازدواج کن بشدت متنفرم از این کلمه
الان تو حتما سال بعد پزشکی میاری😏و... -
نازنین جمالی در حرف بقیه💔 گفته است:
چه غلطا! حرق اضافی نزن بچه یعنی چی قیدش رو بزنی واسه چی سه سال درس خوندی؟ واسه چی انقدر بدبختی رو تحمل میکنی؟ قیدش رو بزنی!!!! حرف اضافی موقوف نمی خوام بگم بیخیالش شو ببین براش جایگزین بزار اونا میگن نخون تو بخون اونا میگن نمیشه تو بگو میشه (تو دلت) رو پشت بوم بخون اگه هم دوست داری فکر کنن مثلا داری خانه داری یاد میگیری یه قلابی ببر بگو میرم قلاب بافی (: البته الان سرده هوا برو کتاب خونه برو یه جایی دور از چشم ببین مامان من زیر پتو درس میخوند الان پرستاره (: تو انباری و هوای سرد با چراغ قوه با کلی فلاکت درس خوند باباش نمیخواست بزاره اصرار کرد گریه کرد سختی کشید دست به دامن این و اون شد که کمکش کنن درس بخونه الان بیا و ببین یه پرستاری شده همه دنبالشن بابا بزرگم هم خوش حاله (:
-
سلام
بازم به کمک تک شما دوستای خوبم نیاز دارم🌹😔❤️نمیخوام خیلی پیچیدش کنم
من هر سیری که میخوام درست و حسابی شروع کنم درس خوندن کلی به خاطر اینکه چرا اینهمه به خودم فشار میارم حرف میشنوم😔😔😔😔😢😢💔
نگین اهمیت نده چون نمیشه اگه کسی که نسبت دوری باهاش دارم این حرفارو بزنه مهم نیست به قول شاعر بیگانه اگر میشنود حرفی نیست وین درعجبم دوست چرا میشکند؟؟💔
حرفاشون و تیکه و کنایه هاشون انقد منو اذیت میکنه که حالم تا چند روز اصلا خوب نیستو بهم میریزم کلا
کسیم نیست یه خورده آدمو درک کنه این بیشتر آدمو عذاب میده😢💔
اگه راه حلی دارین ممنون میشم کمکم کنین 🙏🙏
لطفا نگین اهمیت. نده چون نمیشع
مایه خانواده خیلی پر رفت و امدی هستیم و واقعا هر سیری برنامه ریزی میکنم کلا بهم میریزه و نمیتونم طبق برنامه پیش برم 🙏🙏
میخوام به خواطر این حرفا طوری درس بخونم که کسی متوجه نشه تا کمتر عذاب بکشم
راهکار لطفا❤️🌹
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا فارغ-التحصیلان-آلاء حامیان-آلاء ریاضیا انسانیانازنین جمالی
سلام ببینید زندگی یه راهه
توی این راه همه این جور مسائل رو میبینید
ببینید این که شما چطور بهشون جواب میدین درواقع درگیرتون میکنه
اینا قسمت ها تاریک وجودمون هستن که باید باهاشون راه بیاییم
بنظرم موفقیتی که بخواد با نرمی و راحتی و اسانی بدست بیاد موفقیت نیستاین حرف زدناشون همیشه هست باید قبول کنین جزئی از سختی راه هست
باید به این فکر باشید که سال آینده یا 5 سال اینده شما کجا هستین و اونا کجا هستن
خوشی های که در دراز مدت منتظر شما هستند رو فدای این خوشی های لحظه ای نکنین -
سلام
من هر سیری که میخوام درست و حسابی شروع کنم درس خوندن کلی به خاطر اینکه چرا اینهمه به خودم فشار میارم حرف میشنوم😔😔😔😔😢😢💔
نگین اهمیت نده چون نمیشه اگه کسی که نسبت دوری باهاش دارم این حرفارو بزنه مهم نیست به قول شاعر بیگانه اگر میشنود حرفی نیست وین درعجبم دوست چرا میشکند؟؟💔
حرفاشون و تیکه و کنایه هاشون انقد منو اذیت میکنه که حالم تا چند روز اصلا خوب نیستو بهم میریزم کلا
مایه خانواده خیلی پر رفت و امدی هستیم و واقعا هر سیری برنامه ریزی میکنم کلا بهم میریزه و نمیتونم طبق برنامه پیش برم 🙏🙏
راهکار لطفا❤️🌹
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا فارغ-التحصیلان-آلاء حامیان-آلاء ریاضیا انسانیانازنین جمالی در حرف بقیه💔 گفته است:
سلام
راهکار لطفا❤️🌹
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا فارغ-التحصیلان-آلاء حامیان-آلاء ریاضیا انسانیاببینید،من این سری حرفا (که چرا اینقدر به خودت فشار میاری یا اونایی که درس خوندن به کجا رسیدن) از فامیلا زیاد شنیدم ولی اتفاقی که افتاد این بود که اصلا به حرفشون گوش نمیدادم یا یجورایی لج میکردم میگفتن چرا اینقدر میخونی من دفعه بعدی بیشتر درس میخوندم و...
بعدا خبرایی بهم رسید و متوجه شدم این حرفا رو از روی دوست داشتن و به صلاح من نمیزدن بلکه بخشیش حسادت بود تا جایی که الان بچه های اونا شدن عین من و زیاد درس میخونن..
شما گفتی بهم نگین به حرفشون توجه نکنم اما دیدی که من توجه نکردم و همه چی درست شد. سال به سال هم در مدرسه موفق تر شدم این زندگی خودته پس جوری زندگی کن که ازش لذت ببری جوری که وقتی ۱۰ سال دیگه دیدنت حسرت اینو داشته باشن که یه روز جای تو باشن🌻🌻 -
نازنین جمالی در حرف بقیه💔 گفته است:
چه غلطا! حرق اضافی نزن بچه یعنی چی قیدش رو بزنی واسه چی سه سال درس خوندی؟ واسه چی انقدر بدبختی رو تحمل میکنی؟ قیدش رو بزنی!!!! حرف اضافی موقوف نمی خوام بگم بیخیالش شو ببین براش جایگزین بزار اونا میگن نخون تو بخون اونا میگن نمیشه تو بگو میشه (تو دلت) رو پشت بوم بخون اگه هم دوست داری فکر کنن مثلا داری خانه داری یاد میگیری یه قلابی ببر بگو میرم قلاب بافی (: البته الان سرده هوا برو کتاب خونه برو یه جایی دور از چشم ببین مامان من زیر پتو درس میخوند الان پرستاره (: تو انباری و هوای سرد با چراغ قوه با کلی فلاکت درس خوند باباش نمیخواست بزاره اصرار کرد گریه کرد سختی کشید دست به دامن این و اون شد که کمکش کنن درس بخونه الان بیا و ببین یه پرستاری شده همه دنبالشن بابا بزرگم هم خوش حاله (:
-
نازنین جمالی
سلام ببینید زندگی یه راهه
توی این راه همه این جور مسائل رو میبینید
ببینید این که شما چطور بهشون جواب میدین درواقع درگیرتون میکنه
اینا قسمت ها تاریک وجودمون هستن که باید باهاشون راه بیاییم
بنظرم موفقیتی که بخواد با نرمی و راحتی و اسانی بدست بیاد موفقیت نیستاین حرف زدناشون همیشه هست باید قبول کنین جزئی از سختی راه هست
باید به این فکر باشید که سال آینده یا 5 سال اینده شما کجا هستین و اونا کجا هستن
خوشی های که در دراز مدت منتظر شما هستند رو فدای این خوشی های لحظه ای نکنین