پپسینوژن
-
-
@sara-haghighatrad از یاخته های کناری که هیدروکلریک اسید و عامل داخلی ترشح میکنن ترشح میشه
پس گزینه ی 1 -
@sara-haghighatrad در پپسینوژن گفته است:
سلام دوستان خداقوت
به نظرتون جواب تست ۱۵۱ چند میشه؟
ممنونم
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دهمگزینه3 میشه
-
@sara-haghighatrad از یاخته های کناری که هیدروکلریک اسید و عامل داخلی ترشح میکنن ترشح میشه
پس گزینه ی 1Amir Hossein Rahtalab
اتفاقا منم نظرم گزینه ۱ بود
اما پاسخنامه زده ۳
-
Amir Hossein Rahtalab
اما پاسخنامه زده ۳
Amir Hossein Rahtalab
اما پاسخنامه زده ۳
خوب جوابش هم میشه3 دیگه.کامل معلومه
-
سلام دوستان خداقوت
به نظرتون جواب تست ۱۵۱ چند میشه؟
ممنونم
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دهمگزینه3 میشه
امیرمحمد یوسفوند
چرا؟
پپسین و hcl اثر میگذاره قبول
اما پپسین که ترشحی نیست
گفته عامل هایی که از یاخته هایی ترشح میشوندو از طرف دیگه عمق حفره معده مگه توی غده هست؟
-
امیرمحمد یوسفوند
چرا؟
اما پپسین که ترشحی نیست
گفته عامل هایی که از یاخته هایی ترشح میشوندو از طرف دیگه عمق حفره معده مگه توی غده هست؟
امیرمحمد یوسفوند
چرا؟
اما پپسین که ترشحی نیست
سلام ببین دوست عزیز.وقتی که سلول های پوششی سطحی معده در بافت پیوندی زیرشون فرو میرن در واقع حفره ی معده تشکیل میشه.که بخش پایین حفره غده قرار گرفته.و تو تست گفته که عامل هایی که باعث فعال شدن پروتئاز های معده میشون که دو عامل هستن(HCLوپپسین).خوب کلریدریک اسید توسط سلول های کناری تولید میشه که در غده ی معده قرار داره.و انتهای حفره ی معده میشه ابتدای غده معده.خوب وقتی این عامل ها در غده هستند پس معلومه که این دو عامل در عمق حفره های معده ترشح میشن.ولی پپسین فقط بر روی پپسینوژن اثر داره و ترشح نمیشه.این قسمت یه دام اموزشی و باید بدونید که کل سوال چیزی بیشتر از اجزا اونه.
امیدوارم فهمیده باشید.اگر بازهم متوجه نشدید بگید تا با شکل براتون توضیح بدم. -
امیرمحمد یوسفوند
چرا؟
اما پپسین که ترشحی نیست
سلام ببین دوست عزیز.وقتی که سلول های پوششی سطحی معده در بافت پیوندی زیرشون فرو میرن در واقع حفره ی معده تشکیل میشه.که بخش پایین حفره غده قرار گرفته.و تو تست گفته که عامل هایی که باعث فعال شدن پروتئاز های معده میشون که دو عامل هستن(HCLوپپسین).خوب کلریدریک اسید توسط سلول های کناری تولید میشه که در غده ی معده قرار داره.و انتهای حفره ی معده میشه ابتدای غده معده.خوب وقتی این عامل ها در غده هستند پس معلومه که این دو عامل در عمق حفره های معده ترشح میشن.ولی پپسین فقط بر روی پپسینوژن اثر داره و ترشح نمیشه.این قسمت یه دام اموزشی و باید بدونید که کل سوال چیزی بیشتر از اجزا اونه.
امیدوارم فهمیده باشید.اگر بازهم متوجه نشدید بگید تا با شکل براتون توضیح بدم.امیرمحمد یوسفوند
ممنونم
قضیه حفره و غده رو فهمیدم
اما قضیه ی پپسین رو نفهمیدمپپسین از یاخته ای ترشح نمیشه پس اینجا در نظرش نمیگیریم اشتباه میگم؟
-
امیرمحمد یوسفوند
ممنونم
اما قضیه ی پپسین رو نفهمیدمپپسین از یاخته ای ترشح نمیشه پس اینجا در نظرش نمیگیریم اشتباه میگم؟
@sara-haghighatrad
و سوال گفته ** یاخته هایی** که عامل موثر را ترشح میکنند -
امیرمحمد یوسفوند
ممنونم
امیرمحمد یوسفوند
ممنونم
بله این یه دام اموزشی که ذهن دانش اموز به این طرف بره که ایا پپسین ترشح میشه یا نه.ولی اینو بدونید که پپسین فقط بر پپسینوژن و پروتئین غذا تاثیر میزاره و از سلولی ترشح نمیشه با اینکه پیش سازش پپسینوژنه.
-
@sara-haghighatrad
و سوال گفته ** یاخته هایی** که عامل موثر را ترشح میکنندحالا توضیحاتم رو یه کم بهتر میکنم.ببینید حالا باتوجه به سوال که گفته هر عاملی که ترشح میشود یعنی کلریدریک اسید و کلریدریک اسید توسط سلول کناری که در غده ی معده یا همون انتهای حفره ی معده قرار داره ترشح میشه.(بدون در نظر گرفتن پپسین که ترشحی نیست)
-
@sara-haghighatrad
و سوال گفته ** یاخته هایی** که عامل موثر را ترشح میکنندحالا توضیحاتم رو یه کم بهتر میکنم.ببینید حالا باتوجه به سوال که گفته هر عاملی که ترشح میشود یعنی کلریدریک اسید و کلریدریک اسید توسط سلول کناری که در غده ی معده یا همون انتهای حفره ی معده قرار داره ترشح میشه.(بدون در نظر گرفتن پپسین که ترشحی نیست)
امیرمحمد یوسفوند در پپسینوژن گفته است:
@sara-haghighatrad
پس پاسخ تست گزینه3 میشه.باید خیلی به این تستا دقت کرد.اگه سوالی یا مشکلی هست بفرمایید
-
Amir Hossein Rahtalab
اما پاسخنامه زده ۳
@sara-haghighatrad اه خیلی سبز پینوکیو هست
این کتاب افتضاح هست. من دارم. میشینم تست میزنم و تا میتونم به استدلال هاش فوش میدم.
گزینه ی 3 میشه یاخته های هورمون ساز. غلط گفته -
امیرمحمد یوسفوند در پپسینوژن گفته است:
@sara-haghighatrad
پس پاسخ تست گزینه3 میشه.باید خیلی به این تستا دقت کرد.اگه سوالی یا مشکلی هست بفرمایید
امیرمحمد یوسفوند
ممنون از لطف شما
خب درسته پس فقط یاخته های کناری رو در نظر میگیریم
پس یعنی گزینه یک هم درسته
چون یاخته های کناری عامل داخلی هم ترشح میکنه
درسته؟ -
@sara-haghighatrad اه خیلی سبز پینوکیو هست
این کتاب افتضاح هست. من دارم. میشینم تست میزنم و تا میتونم به استدلال هاش فوش میدم.
گزینه ی 3 میشه یاخته های هورمون ساز. غلط گفتهAmir Hossein Rahtalab
من تازه خریدمش تا اینجایی که روش کار کردم به نظرم خیلی خوب بودهعمق حفره های معده هورمون ساز هست؟!!
-
Amir Hossein Rahtalab
اما پاسخنامه زده ۳
@sara-haghighatrad خب گاهی اوقات میبینی پاسخنامه اشتباه تایپ شده
-
Amir Hossein Rahtalab
من تازه خریدمش تا اینجایی که روش کار کردم به نظرم خیلی خوب بودهعمق حفره های معده هورمون ساز هست؟!!
@sara-haghighatrad یرو ببین. پوششی های اون نقطه هورمونی هست
-
زیست نشر الگو....مهر و ماه عالیه..من مهر و ماه رو بیشتر ترجیح میدم
-
@sara-haghighatrad یرو ببین. پوششی های اون نقطه هورمونی هست
Amir Hossein Rahtalab
عمق غده یاخته های هورمون سازه
عمق حفره همون یاخته های پوششی سطحی نیست؟ -
دوستان الان با تصویر کامل براتون توضیح میدم.صبر کنید تا توضیحات رو بنویسم تا کامل یادبگیرید.