این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
تابع، مساحت ناحیه محدود به نمودار
-
سلام
من هر دو تابع این سوال رو رسم میکنم و نقاط رو هم بدست میارم اما نمیتونم مساحت ناحیه محدود بین دو نمودار رو بدست بیارم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
-
Wayne M Cox در تابع، مساحت ناحیه محدود به نمودار گفته است:
سلام
من هر دو تابع این سوال رو رسم میکنم و نقاط رو هم بدست میارم اما نمیتونم مساحت ناحیه محدود بین دو نمودار رو بدست بیارم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
-
Wayne M Cox سلام گزینه 3
-
Wayne M Cox الان می گم بهت ..
-
Wayne M Cox جواب گزینه ی 3 می شه ولی چطور .. ببین تو این تیپ سوالا استفاده از فیثاغورس خیلی کاربرد داره و همینکه باید این نکترم بدونی که دو تا خط با شیب قرینه معکوس هم به هم دیگه عمودن (چون ممکنه اون وسط یه مثلث قایم الزاویه به وجود بیاد و لازم باشه برای مساحت ارتفاشو ضربدر قاعدش کنی ..) اول هر دو تا نمودارو دقیق رسم کن (حواست باشه که یکیشون قدر مطلقیه ها!) .. حالا که نمودارا رسم شد و فهمیدی که اون وسط یه مثلث قایم الزاویه به وجود اومده .. کافیه دو ضلع زاویه ی قایم رو پیدا کنی که با فیثاغورس به دست میاد .. اینجا باید اول دو تا مثلث فرضی با استفاده از نقاط طلاقی خط و قدر مطلق بسازی بعد باید قاعده ارتفاع اون مثلثای فرضیرو به دست بیاری و با فیثاغورس قاعده ارتفاع مثلث اصلی رو به دست بیاری .. ببخش گوشی ندارم تصویر بندازم ..
-
@black-wo_olf مطمعنی اون مثلث وسط این دوتا خط رو میخواد
شاید اون مثلثی رو که با خط y تشکیل میدن رو بخواد
شاید اون حدودا ذوزنقه ای رو که با خط های x وy تشکیل میدن رو بخواد
سوالش یه جورایی گنگ بود ولی منطق میگه که اون مثلث وسط منظور سواله -
Mohammad Javan ناحیه ی محدود به این دو تابع رو می خواد و حرفی از x و y مطرح نیست ..