بزاق
-
سلام☺️بچه ها من یه سوال کوچیک داشتم اینکه آیا هر جانداری لوله گوارش داره بزاقم داره؟🤔
اگه کسی میدونه جواب بده ممنون میشم🌻🌹@ermia-mirzakhani در بزاق گفته است:
سلام☺️بچه ها من یه سوال کوچیک داشتم اینکه آیا هر جانداری لوله گوارش داره بزاقم داره؟🤔
اگه کسی میدونه جواب بده ممنون میشم🌻🌹من مثال نقض در حد کتاب واسش سراغ ندارم
کسی سراغ داشت بگه -
اگه کسی میدونه جواب بده ممنون میشم🌻🌹سلام
مطمعن نیستم ولی فک کنم کبوتر (پرنده)باشه
چون هیچ جامن ندیدم چیزی در مورد بزاق ازش گفته باشه😕 -
اگه کسی میدونه جواب بده ممنون میشم🌻🌹 -
@ermia-mirzakhani در بزاق گفته است:
اگه کسی میدونه جواب بده ممنون میشم🌻🌹سلام
مطمعن نیستم ولی فک کنم کبوتر (پرنده)باشه
چون هیچ جامن ندیدم چیزی در مورد بزاق ازش گفته باشه😕Pouya Heidari کبوترو داخل گوگل قبلا زدم بزاق داشته☹
-
@ermia-mirzakhani
مطمئننیستم
ولیکرمخاکیهملولهگوارشدارهولیکتاباز
اینکهبزاقدارهیاندارهحرفینزدهبود -
اگه کسی میدونه جواب بده ممنون میشم🌻🌹اگه میگفتی هر کی که دستگاه گوارش داره، بزاقم داره میتونست درست باشه
چون اونوقت غدد بزاقی هم مدنظر بود که بزاق ترشح میکردن
ولی لوله ی گوارش رو شک دارم
میخوای تستشو بفرست با جوابش ببینیم چی میگه -
@ermia-mirzakhani در بزاق گفته است:
اگه کسی میدونه جواب بده ممنون میشم🌻🌹اگه میگفتی هر کی که دستگاه گوارش داره، بزاقم داره میتونست درست باشه
چون اونوقت غدد بزاقی هم مدنظر بود که بزاق ترشح میکردن
ولی لوله ی گوارش رو شک دارم
میخوای تستشو بفرست با جوابش ببینیم چی میگه -
اگه کسی میدونه جواب بده ممنون میشم🌻🌹@ermia-mirzakhani این جمله «لوله گوارش تنها در جانورانی دیده می شود که دهان دارند .» درست است و با توجه به این جمله فکر کنم جواب سوال تو هم درست باشه . چون لوله گوارش مختص جانوری است که دهان داشته باشد و جانور هم که دهان داشته باشد ، بزاق هم دارد
-
@ermia-mirzakhani این جمله «لوله گوارش تنها در جانورانی دیده می شود که دهان دارند .» درست است و با توجه به این جمله فکر کنم جواب سوال تو هم درست باشه . چون لوله گوارش مختص جانوری است که دهان داشته باشد و جانور هم که دهان داشته باشد ، بزاق هم دارد
Nadine Abs 0 بله فک کنم گفته شما برا اغلب اوقاته..آخه کرم خاکی دهان داره ولی بنظرم بزاق نداره☹..ممنون🌹🌻