پروتئین سازی
-
سلام استاد ، تو تست های فصل دو از یه کتابی متوجه شدم چند جا این استدلال رو کرده که تو ترجمه در جایگاه A امکان شکست پیوند هیدروژنی وجود داره این درسته آیا ؟
و یک سوال دیگه تو بحث تنظیم بیان ژن داشتیم RNA های پیک به یه سری RNA های دیگه تشکیل پیوند هیدروژنی میده بر این اساس میشه گفت امکان دیده شدن RNA دو رشته ای وجود دارد یا این نتیجه گیری درستی نیست ؟ -
سلام استاد ، تو تست های فصل دو از یه کتابی متوجه شدم چند جا این استدلال رو کرده که تو ترجمه در جایگاه A امکان شکست پیوند هیدروژنی وجود داره این درسته آیا ؟
و یک سوال دیگه تو بحث تنظیم بیان ژن داشتیم RNA های پیک به یه سری RNA های دیگه تشکیل پیوند هیدروژنی میده بر این اساس میشه گفت امکان دیده شدن RNA دو رشته ای وجود دارد یا این نتیجه گیری درستی نیست ؟ -
و یک سوال دیگه تو بحث تنظیم بیان ژن داشتیم RNA های پیک به یه سری RNA های دیگه تشکیل پیوند هیدروژنی میده بر این اساس میشه گفت امکان دیده شدن RNA دو رشته ای وجود دارد یا این نتیجه گیری درستی نیست ؟Marjan82 سلام وقتتون بخیر
البته بنده استاد نیستم ولی خووووب......
درپاسخ به سوال اولتون باید گفت که درسطح کنکورنیست ولی بدونید که اون پروتیین ازاد کننده موالی پایان درجایگاهAپیوند هیدروژنی میدهد که فرایند پیوندش هم اصلا درچارچوب کتاب وزارتی نیست...
وسوال دومتون درسته واز بحث هایی که اساتید کنکورهم امکان ورود به اون رو غیر ممکن میدونند.چرا؟؟؟؟؟چون دربحث گفتار1 فصل 1اون طور گفته وبه قول شما دربیان ژن کاملا نقض کرده...امادرحدی بدونید که RNAمعمولا تک رشته ای هست...تازه علاوه براون شما اگر دقت کنید این موضوع فقط برای mRNAمطرح میشه..چراکه مبنای عملکردیtRNA پیوند هیدروژنی است...امیدوارم خوب توضیح داده باشم.......
موفق باشید