گیرنده های حواس پیکری 
-
سلام خوبید یه سوال داشتم
این جمله : همه ی گیرنده های حواس پیکری انتهای دندریتیک نورون حسی اند
درسته یا غلط؟؟ اخه دبیرمون میگه غلطهدلیلشم نگفته لما توی تدریس های اقای موقاری این جمله رو چندین بار گفتند و درست بوده
و کتاب خیلی سبزم نوشته درسته
خوشحال میشم کمکم کنید -
سلام خوبید یه سوال داشتم
درسته یا غلط؟؟ اخه دبیرمون میگه غلطهدلیلشم نگفته لما توی تدریس های اقای موقاری این جمله رو چندین بار گفتند و درست بوده
خوشحال میشم کمکم کنیدZahoork xox درسته
-
با عرض سلام .
دبیر شما حرفشون درسته چون گیرنده ای که با ارتعاش تحریک میشه(در بخش داخلی گوش) ،بخشی از گیرنده تماسی هست که سلول غیر عصبی هستند.
موفق و در پناه خدا باشید
-
با عرض سلام .
دبیر شما حرفشون درسته چون گیرنده ای که با ارتعاش تحریک میشه(در بخش داخلی گوش) ،بخشی از گیرنده تماسی هست که سلول غیر عصبی هستند.
موفق و در پناه خدا باشید
Abolfazl Mousavi ایشون گفتن حواس پیکری!
گیرنده ارتعاش گوش ویژه هست -
سلام خوبید یه سوال داشتم
خوشحال میشم کمکم کنیدZahoork xox من فکر میکنم چون در جمله گفته شده یک نورون معلم شما غلط گرفته جمله رو
همچنین استاد موقاری چنین نکته ای رو گفتن که گیرنده های حسی پیکری انتهای دندریت یک یا چند نورون میتونه باشه -
Abolfazl Mousavi ایشون گفتن حواس پیکری!
گیرنده ارتعاش گوش ویژه هستReza Panahi
بله ،بنده اشتباه کردم -
Zahoork xox من فکر میکنم چون در جمله گفته شده یک نورون معلم شما غلط گرفته جمله رو
همچنین استاد موقاری چنین نکته ای رو گفتن که گیرنده های حسی پیکری انتهای دندریت یک یا چند نورون میتونه باشهReza Panahi ممنونم خیلی لطف کردید تشکر
-
Reza Panahi
بله ،بنده اشتباه کردمAbolfazl Mousavi ممنونم از توجهتون