تغییر روند راه ابریشم
-
سلام به همه
دوستان من تیکت زدم شما هم اگه به نظرتون اینجوری بهتره تیکت بزنیدپیشنهاد من اینه آلا حجم فیلم های شیمی رو کمتر کنه تا به موقع برسه چون اینجور که شواهد نشون میده نمیرسن واقعا مثلا تو تست ها اونایی که اهمیتش کمتره پاسخ نامه تشریحی کتبی بده یا درسنامه بخش هایی که فقط حفظیه فیلم نده
زیست هم همینطور حتما که لازم نیست واسه تک به تک تست ها حل استاد باشهاینطوری هم حجم فیلم ها کم میشه و آلا سریعتر میرسه و تحویل میده و هم ما یه برنامه منظم تر داریم
-
سلام به همه
دوستان من تیکت زدم شما هم اگه به نظرتون اینجوری بهتره تیکت بزنیدپیشنهاد من اینه آلا حجم فیلم های شیمی رو کمتر کنه تا به موقع برسه چون اینجور که شواهد نشون میده نمیرسن واقعا مثلا تو تست ها اونایی که اهمیتش کمتره پاسخ نامه تشریحی کتبی بده یا درسنامه بخش هایی که فقط حفظیه فیلم نده
زیست هم همینطور حتما که لازم نیست واسه تک به تک تست ها حل استاد باشهاینطوری هم حجم فیلم ها کم میشه و آلا سریعتر میرسه و تحویل میده و هم ما یه برنامه منظم تر داریم
امیر زنگویی
چطوری بدون حل بمونه سوال زیست -
امیر زنگویی
چطوری بدون حل بمونه سوال زیستDr Aryan 0 گفتم که حل تشریحی کتبی
-
سلام به همه
امیر زنگویی تو شیمی باهات موافقم
-
سلام آره اگه پاسخنامه خوبی داشته باشه،خوب میشه.
-
سلام به همه
امیر زنگویی ولی به نظرت درک سوال توسط دبیر بهتر از کتبی نیست اگه اینجوری باشه میشه مثل کتاب های تستی تفاوت فیلم با این کتابا در همینه
-
امیر زنگویی ولی به نظرت درک سوال توسط دبیر بهتر از کتبی نیست اگه اینجوری باشه میشه مثل کتاب های تستی تفاوت فیلم با این کتابا در همینه
Mohammad Lotfi 0 بله حرفت درسته اما وقت گیره و بیشتر سوالاتی که جنبه محاسباتیشون زیاده و وقت میگیره و جنبه مفهومی کمتری دارن منظورمه یا سوالات فقط حفظی سوالات که دوبار ازشون اومده اعداد فرق کرده هم میشه گذاشت تو این دسته
-
من مخالفم دوستان
-
سلام به همه
امیر زنگویی به نظرم ایده جالبی نیست کیفیت رو میاره پایین
-
سلام به همه
امیر زنگویی
خب اینطوری بچه ها کتاب کمک درسی میخریدن راحت تر بودن
نیاز هم نبود بریم پیرینت بگیریم -
امیر زنگویی
خب اینطوری بچه ها کتاب کمک درسی میخریدن راحت تر بودن
نیاز هم نبود بریم پیرینت بگیریمAli Nemati 0 توی کتاب کمک درسی بحث قابل اعتماد بودن منبع میاد وسط و احتیاج به چند تا منبع که قیمت دو تا کتاب تست شیمی کمتر از راه ابریشم نمیشه راه ابریشم فیلم درسنامه داره و واسه نصف تستا هم میتونه فیلم بذاره
ولی خوب واقعا بعصی جاها نمیصرفه از لحاظ زمانی واسه ۷ تا تست نیم ساعت حل استاد ببینی که بیشترش هم محاسبات باشه ۲۰ دقیقه هم خودت براش وقت بذاری میشه واسه ۷ تا تست یه ساعت که به نظرم کار عاقلانه ای نیست اگه پاسخ نامه تشریحی باشه سریعتر میشه این روند بازم میگم نه برای همه مطالب برای اونایی که اهمیتش کمتره -
Ali Nemati 0 توی کتاب کمک درسی بحث قابل اعتماد بودن منبع میاد وسط و احتیاج به چند تا منبع که قیمت دو تا کتاب تست شیمی کمتر از راه ابریشم نمیشه راه ابریشم فیلم درسنامه داره و واسه نصف تستا هم میتونه فیلم بذاره
ولی خوب واقعا بعصی جاها نمیصرفه از لحاظ زمانی واسه ۷ تا تست نیم ساعت حل استاد ببینی که بیشترش هم محاسبات باشه ۲۰ دقیقه هم خودت براش وقت بذاری میشه واسه ۷ تا تست یه ساعت که به نظرم کار عاقلانه ای نیست اگه پاسخ نامه تشریحی باشه سریعتر میشه این روند بازم میگم نه برای همه مطالب برای اونایی که اهمیتش کمترهامیر زنگویی
یعنی چی قابل اعتماد بودن منبع این حرف ها برای 10 سال پیشه
شیمی بهمن بازرگانی.زیست خیلی سبز یا نشرالگو.ریاضی مهروماه یا خیلی سبز .فیزیک میکرو یا خیلی سیز یا نشرالگو
یکی از این کتاب های که گفتم داشته باشی خیلی جلوی -
Ali Nemati 0 توی کتاب کمک درسی بحث قابل اعتماد بودن منبع میاد وسط و احتیاج به چند تا منبع که قیمت دو تا کتاب تست شیمی کمتر از راه ابریشم نمیشه راه ابریشم فیلم درسنامه داره و واسه نصف تستا هم میتونه فیلم بذاره
ولی خوب واقعا بعصی جاها نمیصرفه از لحاظ زمانی واسه ۷ تا تست نیم ساعت حل استاد ببینی که بیشترش هم محاسبات باشه ۲۰ دقیقه هم خودت براش وقت بذاری میشه واسه ۷ تا تست یه ساعت که به نظرم کار عاقلانه ای نیست اگه پاسخ نامه تشریحی باشه سریعتر میشه این روند بازم میگم نه برای همه مطالب برای اونایی که اهمیتش کمترهامیر زنگویی اصلا به نظرم هیچی به حل تست فیلم نمیرسه بعدم دبیرا یا باید بیان فیلم بدن یا پاسخ تشریحی پاسخ تشریحی خودش کمتر از تست زمان نمیبره و باید کلی وقت بذارن الکی نیستش و اینکه اینطوری تعداد جزوه خیلی بالا میره و واقعا پرینت گرفتنش زیاد میشه من حداقل برا هر فرسنگ ۲۰۰ تومن پرینت میدم
-
امیر زنگویی اصلا به نظرم هیچی به حل تست فیلم نمیرسه بعدم دبیرا یا باید بیان فیلم بدن یا پاسخ تشریحی پاسخ تشریحی خودش کمتر از تست زمان نمیبره و باید کلی وقت بذارن الکی نیستش و اینکه اینطوری تعداد جزوه خیلی بالا میره و واقعا پرینت گرفتنش زیاد میشه من حداقل برا هر فرسنگ ۲۰۰ تومن پرینت میدم
Alireza K 1 واینکه ما میایم از الا گله میکنیم به خاطر روند انتشاره نه چیز دیگر ی و بهترین تدریس و تست اینجا میشه
جاهای دیگه برا هر درس تو هفتشون ته تهش ۳۰تا تست میزنن الا درسنامه داره تست آموزشی که همون تستای حین درس هست داره.وو دوره نکته تست که همون تست تسلطع هم هست و داره دو تا دوره میذاره
یعنی دیگه نیاز به دوره نکته تست نداریم و زمان های جبرانی میتونیم کنکور چه ها و تستای ستاره دار نشدن بزنیم الا تکمیل تکمیلی واز این فرسنگ انشالله بهتر میشه روند انتشار
و سومین دورهش هم تحلیل آزمون هست که فوق العاده چون پاسخنامه قلم چی خیلی ضعف داره و مزخرفه و فقط یا دبیرا میشه جواب سوالاتو بگیری -
Dr Aryan 0 گفتم که حل تشریحی کتبی
امیر زنگویی خب واسه زیست توضیح دادنش با کیفیت تره تا پاسخ تشریحی
-
امیر زنگویی خب واسه زیست توضیح دادنش با کیفیت تره تا پاسخ تشریحی
Zahra bagherzadeh 0 از لحاظ کیفیت قبوله ولی کیفیت در کنارش سرعت و کمیت هم لازمه ۷ تا تست شیمی نیم ساعت حل استاد دیدن و ۱۵ دقیقه هم حل خودمون میشه ۴۵ دقیقه که به نظرم اصلا عاقلانه نیست
در ریاضی آقای ثابتی در ۳۰ دقیقه حداقل ۱۵ تا رو حل میکنه چون محاسبات ریاضی خیلی نیست در زیست هم چون محاسبات نداره همین طور اما در شیمی و فیزیک خیلی از وقت فیلم برای حل محاسبات استاد هدر میره که اینم کیفیت رو میاره پایین
-
Zahra bagherzadeh 0 از لحاظ کیفیت قبوله ولی کیفیت در کنارش سرعت و کمیت هم لازمه ۷ تا تست شیمی نیم ساعت حل استاد دیدن و ۱۵ دقیقه هم حل خودمون میشه ۴۵ دقیقه که به نظرم اصلا عاقلانه نیست
در ریاضی آقای ثابتی در ۳۰ دقیقه حداقل ۱۵ تا رو حل میکنه چون محاسبات ریاضی خیلی نیست در زیست هم چون محاسبات نداره همین طور اما در شیمی و فیزیک خیلی از وقت فیلم برای حل محاسبات استاد هدر میره که اینم کیفیت رو میاره پایین
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد