مدیریت زمان
-
سلام
سعی کنید ۹۰٪ انرژی و وقتتون را روی تست و کنکور بزارید و زیاد درگیر نمره ۲۰ نشید.
راستش من زیاد برای مدرسه وقت میزاشتم و تست خوب کار نکردم، الان چی دارم چند تا کاغذ که روشون نمره ۲۰ نوشته😏احسان نوروزی کیوی بنظرتون فیلم های صفر تا صد و کارگاه نکته و تست برای کنکور خوبه ببینم تا درصدای خوبی رو کسب کنم؟
-
سلام.
خسته نباشید.
من برنامه ریزی درسی رو بلد نیستم بیزحمت میتونید به من بگید که چجوری باید برنامه ریزی درسی بکنم؟ -
سلام.
خسته نباشید.
من برنامه ریزی درسی رو بلد نیستم بیزحمت میتونید به من بگید که چجوری باید برنامه ریزی درسی بکنم؟محمدحسین شرقی جوان سلام پایه چندم هستید؟ و روزی چقدر میتونید درس بخونید؟ بنظرم روزی ۲ درس عمومی و ۲ یا ۳ درس اختصاصی در هر روز بخونید
-
سلام.
خسته نباشید.
من برنامه ریزی درسی رو بلد نیستم بیزحمت میتونید به من بگید که چجوری باید برنامه ریزی درسی بکنم؟ -
احسان نوروزی کیوی بنظرتون فیلم های صفر تا صد و کارگاه نکته و تست برای کنکور خوبه ببینم تا درصدای خوبی رو کسب کنم؟
ta pi سلام اقای نوروزی شما پایه چندم هستین
-
هادی رحیمی
عه!یعنی قطعیه؟؟
چون مدرسه ی ما چیزی نگفته هنوز🤔 -
aaa bbb شهر ما گفتن حضوریه😐
ولی دروغ میگن😂😐زهرا بنده خدا
اره😂
مثل اینکه وزیر اموزش پرورش گفته تصمیم ما بر حضوری بودنه ولی اگه ستاد کرونا اجازه نده غیرحضوری میشه🤔 -
زهرا بنده خدا
اره😂
مثل اینکه وزیر اموزش پرورش گفته تصمیم ما بر حضوری بودنه ولی اگه ستاد کرونا اجازه نده غیرحضوری میشه🤔 -
aaa bbb به نظرم غیر حضوری باشن🤔
یعنی با منطق من جور در نمیاد که حضوری باشن😶زهرا بنده خدا
اره خداکنه غیرحضوری بشه😬🤲
من ک درسا رو هم عقبم و فکرکنم واسه خوندن درسای حفظی وقتی برام باقی نمونه پس اگر حضوری بشه....😶
یه خبر نوشته بود اگه امتحانا مجازی بشه توی شاد برگزار میکنن ولی ممکنه بگن امتحان تصویری بدین؟؟!😐🤐 -
زهرا بنده خدا
اره خداکنه غیرحضوری بشه😬🤲
من ک درسا رو هم عقبم و فکرکنم واسه خوندن درسای حفظی وقتی برام باقی نمونه پس اگر حضوری بشه....😶
یه خبر نوشته بود اگه امتحانا مجازی بشه توی شاد برگزار میکنن ولی ممکنه بگن امتحان تصویری بدین؟؟!😐🤐 -
aaa bbb 😐من سوالاییم تو وات میفرستن وقت کم میدن نمیتونم مثل آدم بنویسم😐حالا بیان تصویریشم کنن😐
-
aaa bbb 😐من سوالاییم تو وات میفرستن وقت کم میدن نمیتونم مثل آدم بنویسم😐حالا بیان تصویریشم کنن😐
زهرا بنده خدا
اره بخاطر اینکه مثلا بچه ها نتونن تقلب کنن وقت کم میدن😒
ولی فکرکنم امتحان تصویری غیرمجاز باشه مخصوصا واسه دخترا🤔
یجایی خوندم یه مدرسه از بچه ها امتحان تصویری میگرفته ک پدر مادرا رفتن شکایت و کلا تصویری غیرمجاز شده.ولی نمیدونم درسته یا نه😶 -
زهرا بنده خدا یهویی 50 تا سوال 20 دقیقه زمان😂😂من خودم میخونم اینا ولی خیلی تند و کثیف و بدبخت می نویسم که فقط بدم یعنی میرم سر برگه هام حالم بهم میخوره😂😂😂😂
-
زهرا بنده خدا
اره بخاطر اینکه مثلا بچه ها نتونن تقلب کنن وقت کم میدن😒
ولی فکرکنم امتحان تصویری غیرمجاز باشه مخصوصا واسه دخترا🤔
یجایی خوندم یه مدرسه از بچه ها امتحان تصویری میگرفته ک پدر مادرا رفتن شکایت و کلا تصویری غیرمجاز شده.ولی نمیدونم درسته یا نه😶 -
زهرا بنده خدا یهویی 50 تا سوال 20 دقیقه زمان😂😂من خودم میخونم اینا ولی خیلی تند و کثیف و بدبخت می نویسم که فقط بدم یعنی میرم سر برگه هام حالم بهم میخوره😂😂😂😂
@sani-painting ما هم همینجوریم یه بار یکی از بچه ها با معلممون دعواش شد😐
گفت شما معلما فک میکنید کرونا تقصیر ماست...
دیگه مدیرمون اومد جمعش کرد😂 -
aaa bbb نمیدونم امتحانا ما رو که فعلا سوال دادن..ولی خب تصویری از بچه ها میپرسن😬
معلمامون همه خانومن.زهرا بنده خدا
تصویری ازتون میپرسن!!😬😶
ما ک بهشون اجازه نمیدیم تصویری یا حتی تلفنی بپرسن اگه بخوان تصویری درس بدن یا بپرسن همه شاکی میشن😅 -
زهرا بنده خدا
تصویری ازتون میپرسن!!😬😶
ما ک بهشون اجازه نمیدیم تصویری یا حتی تلفنی بپرسن اگه بخوان تصویری درس بدن یا بپرسن همه شاکی میشن😅 -
aaa bbb اجازه نمیدین😐🤦🏻♀️
ما دقیقا تاریخ محیط زمین یا صوتی یا تصویری میپرسن😕زهرا بنده خدا الانم خبر رسیده که مستمر محیط داریم💔۴درس که من یکیش نصفه خوندم😶💔
-
زهرا بنده خدا
تصویری ازتون میپرسن!!😬😶
aaa bbb اجازه نمیدین😐🤦🏻♀️
ما دقیقا تاریخ محیط زمین یا صوتی یا تصویری میپرسن😕زهرا بنده خدا
اره😅