♡شهدا♡
-
جملات حضرت آقا درباره ی شهید و شهادت
️
️
️
️
️حتما بخوانید
️
️
️
️
️
- شهادت بالاترین پاداش و مزد جهاد فی سبیل الله است.
- شهادت، یکی از مفاهیمی است که فقط در ادیان معنا می دهد.
- شهادت، همیشه با ارزش است و فداکاری در راه خدا، همیشه کاری عظیم و ارجمند است.
- باید یاد حقیقت و خاطره شهادت را در مقابل طوفان تبلیغات دشمن، زنده نگه داشت.
- شهدا، علاوه بر مقامات رفیع معنوی، مشعل دار پیروزی و آزادی و استقلال ملتند.
- شما، انتساب افتخارآمیزی به شهادت دارید.
- شهادت، مرگ انسانهای زیرک و هوشیار است که نمی گذارند این جان، مفت از دستشان برود.
- اگر خدای متعال، این دعا را از کسی قبول کند که مرگ او را در شهادت قرار دهد، بزرگترین امتیاز را به یک انسان داده است.
- هر چه داریم، به برکت جانفشانی ها و فداکاری هاست، به برکت روحیه شهادت طلبانه است.
- پروردگارا! مرگ ما را جز به شهادت در راه خودت قرار مده.
- مادرانی را که عزیزانشان به شهادت رسیده بودند، ما دیدیم. آن چنان از خودشان استقامت نشان می دادند که انسان را به حیرت فرو می برد.
- مادران شهدا، از لحاظ قوت و قدرت، حقیقتاً بی نظیرند.
- زمان، همه چیز را کهنه می کند، مگر خون شهید را.
- شهادت، نشانه استواری است.
- شهدا غالباً عناصر پولادین جبهه جنگ و جزء عناصر پولادین مردم بودند.
- بهترین مُردن ها، شهادت است.
- بالاترین اجرها برای انسانی که در راه خدا مبارزه می کند، نوشیدن شربت گوارای شهادت است.
- خوشا به حال آن عزیزان و گوارا باد بر آنها این نعمت بزرگ الهی؛ آنها با شهادت، اجرشان را گرفتند.
- شهادت، یعنی وارد شدن در حریم خلوت الهی و میهمان شدن بر سر سفره ضیافت الهی.
- امروز فرصتی است که همه با شهیدان تجدید خاطره کنند و در برابر صبر و گذشت خانواده هایشان سر تکریم فرود آورند.
- گاهی رنج و زحمت زنده نگه داشتن خون شهید، از خود شهادت، کمتر نیست.
- لحظه شهادت، جزء شیرینترین لحظات هر شهیدی است.
- هر ملتی که هنر شهادت را یاد گرفت، برای همیشه سربلند است.
- پروردگارا! به محمد و آل محمد (ص)، سرنوشت آن کسانی که قدر شهادت را می دانند و آن را می شناسند، جز شهادت قرار مده.
- تا امروز، هیچ قدرتی نتوانسته است دلهای مردم را از تعظیم و تجلیل شهدا، شهادت و ارزشهای انقلاب خالی کند.
- آنها که شهید شدند، به حد اعلی و اوفی رسیدند.
- خانواده های شهیدان عزیز و جانبازان و اسیران گرامی، باید بدانند که در امتحانی بزرگ شرکت کرده و در آن سربلند بیرون آمده اند.
- شما خانواده های معزّز شهیدان، حقیقتاً از جمله فداکارترین مردم کشور ما و انقلاب هستید.
- شما خانواده های شهیدان، صبرتان، داغ سوزنده و در عین حال شیرینیتان، فراق عزیزانتان، فقدان میوه دلتان، چون برای خداست، همه و همه محفوظ است.
- با خوشحالی خانواده شهید، تمام وجود انسان، احساس لذت می کند.
-
بِسمِ رَبِّالشُهَداءِوَالصِدّیقین
سلام به سرور و سالار همه شهدا امام حسین علیهالسلام و یاران باوفاشون و سلام به سردار پرافتخار امت اسلام حاج قاسم عزیز...
سلام
راستش حس کردم جای شهدا تو زندگیامون داره کم رنگ میشه بارا همیناین تاپیک زدم به یادشون باشیم
و سععییی کنیم خودمون بهشون نزدیک کنیم و حتی یه ذره هم که شده از معرفت و ایمانشون درس بگیریم
انشاءالله اون دنیا جلوشون سرافکنده نباشیم
اینجا میتونید عکس و متن و خاطره و خلاصه هرچیزی راجعبه شهدا بزارید و از رفقای شهیدتون و کمکهایی که تو زندگی بهتون کردن بگید
سلام بر آنهایی که
رفتند تا بمانند و نماندند تا بمیرند
و تا ابد به آنانکه پلاکشان را از گردن خویش درآوردند
تا مانند مادرشان گمنام و بی مزار بمانند مدیونیمشهیدان از نفس افتادند تا ما از نفس نیفتیم، قامت راست کردند تا ما قامت خم نکنیم، به خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
سلام به سرور و سالار همه شهدا امام حسین علیهالسلام و یاران باوفاشون و سلام به سردار پرافتخار امت اسلام حاج قاسم عزیز...
سلام
راستش حس کردم جای شهدا تو زندگیامون داره کم رنگ میشه بارا همیناین تاپیک زدم به یادشون باشیم
و سععییی کنیم خودمون بهشون نزدیک کنیم و حتی یه ذره هم که شده از معرفت و ایمانشون درس بگیریم
اینجا میتونید عکس و متن و خاطره و خلاصه هرچیزی راجعبه شهدا بزارید و از رفقای شهیدتون و کمکهایی که تو زندگی بهتون کردن بگید
سلام بر آنهایی که
تا مانند مادرشان گمنام و بی مزار بمانند مدیونیمشهیدان از نفس افتادند تا ما از نفس نیفتیم، قامت راست کردند تا ما قامت خم نکنیم، به خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
خجالت میکشم که من
سرم رو تنمه حسین...
از اون لحظه آخری
به تنم کفنه حسین
به تنم کفنه حسین...
دلم گرفته از همه
دنیا برام جهنمه
یه شب جمعهای آغا
قرارمون تو علقمه...
من ببخش آغا دل تو رو خیلی شیکوندم...آخرین مداحی شهید حسین معزغلامی
تونستید گوش بدید حالوهوای عجیبی داره
شادی روحشون صلوات -
سلام
سلام بر آنهایی که
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلابهفـامیلـشونگفتہ بود:
️"اخمبراۍمحیطۍڪه
پرُازنامـحرمهخیلیمخوبه.."️
آسیدابراهیم...
دلاتون شهدایی
-
سلام
سلام بر آنهایی که
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا![0_1609166252856_IMG_20201228_180553.jpg](در حال بارگذاری 0%)
*⚘﷽⚘زهراضحی عزیز (دختر شهید حسین جوینده)
یکی از شهدای مدافع حرم گیلانجشن_تکلیف خودش را بر سر مزار پدر گرفت
و «کربلایی عبدالحسین شفیع پور» بعد از دیدن این عکس پر از معنا و مفهوم شعر زیر را سرود:
─┅═ঊঈঊঈ═┅─
جشن تکلیفمو بابا کنار شما گرفتم
پای هرقطره خونت،بخدا حیا گرفتم
بعد رفتنت بابایی، غصهها شدن رفیقم
کی میدونه چه شبایی، برا تو عزا گرفتم؟نور ایمان تو بافته چادرِ روی سرم رو
هدیهکن به بیبی زینب اشک چشمای ترم رو
من کنار اون قدمهات تا خود خدا رسیدم
یادته باهم میرفتیم، پاپیاده تا حرم رو؟...چِقَده جوینده بودی، تا به اربابت رسیدی؟
فدای چشای نازت، چجوری خدا رو دیدی؟
تو شدی معلم عشق، واسه سربازای زینب
وجودت رو هدیه کردی، برا من حیا خریدیخیالت راحت بابایی، چادرم عین چشامه
دارمش محکمِ محکم، چون سفارش بابامه
حالا یهخواهشیدارم بسپارم به دست بیبی
بگو به مادر عالم، بیبی این زهرا ضحیمنه -
![0_1609166252856_IMG_20201228_180553.jpg](در حال بارگذاری 0%)
*⚘﷽⚘زهراضحی عزیز (دختر شهید حسین جوینده)
یکی از شهدای مدافع حرم گیلانجشن_تکلیف خودش را بر سر مزار پدر گرفت
و «کربلایی عبدالحسین شفیع پور» بعد از دیدن این عکس پر از معنا و مفهوم شعر زیر را سرود:
─┅═ঊঈঊঈ═┅─
جشن تکلیفمو بابا کنار شما گرفتم
پای هرقطره خونت،بخدا حیا گرفتم
بعد رفتنت بابایی، غصهها شدن رفیقم
کی میدونه چه شبایی، برا تو عزا گرفتم؟نور ایمان تو بافته چادرِ روی سرم رو
هدیهکن به بیبی زینب اشک چشمای ترم رو
من کنار اون قدمهات تا خود خدا رسیدم
یادته باهم میرفتیم، پاپیاده تا حرم رو؟...چِقَده جوینده بودی، تا به اربابت رسیدی؟
فدای چشای نازت، چجوری خدا رو دیدی؟
تو شدی معلم عشق، واسه سربازای زینب
وجودت رو هدیه کردی، برا من حیا خریدیخیالت راحت بابایی، چادرم عین چشامه
دارمش محکمِ محکم، چون سفارش بابامه
حالا یهخواهشیدارم بسپارم به دست بیبی
بگو به مادر عالم، بیبی این زهرا ضحیمنه
شرمنده عکس قبلی کامل آپلود نشد -
سلام
سلام بر آنهایی که
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاسلام
رفقا به سالگرد شهادت حاج قاسم عزیز داریم نزدیک میشیم...
برنامتون چیه؟ به نظر شما چطور میتونیم اندکی از دین خودمون نسبت به خون بر زمین ریخته و بدن مطهر قطعه قطعه شده شهید ادا کنیم؟
یه پیشنهاد ساده: همین حالا از طریق لینک زیر
naslesoleimani.com
طومار نسل سلیمانی رو امضا کنید تا به آمریکای مستکبر و رژیم جعلی صهیونیستی نشون بدیم پرچم مکتب شهید بالاست و لشگر نسل سلیمانی ها در راه اند.
خداقوت افسر جنگ نرم -
سلام
برنامتون چیه؟ به نظر شما چطور میتونیم اندکی از دین خودمون نسبت به خون بر زمین ریخته و بدن مطهر قطعه قطعه شده شهید ادا کنیم؟
naslesoleimani.com
طومار نسل سلیمانی رو امضا کنید تا به آمریکای مستکبر و رژیم جعلی صهیونیستی نشون بدیم پرچم مکتب شهید بالاست و لشگر نسل سلیمانی ها در راه اند.
خداقوت افسر جنگ نرم -
%(#25befa)[My hero]
-
Kosar A003 سلام
قضیه این پیمان چیه؟ -
Kosar A003 سلام
قضیه این پیمان چیه؟مهشید حسن زاده سلام
حتما درمورد فتنه سال 88 شنیدید
انتخابات و شایعات تقلب و سوء استفاده دشمن و ...
بعد انتخابات در کشور به مدت 6 ماه طرفداران دو تا از کاندید ها که نظر بر ابطال راگیری و انتخابات داشتند ، کشور حسابی شلوغ پلوغ شده بود و دشمن هم کمال سوء استفاده رو کرد
طی این ماجرا به اموال عمومی و مردم بی گناه هم حمله میشد
و خیلی اتفاقات وحشتناک دیگه ( شاید خیلی جاش اینحا نباشه و من فقط در حد اشاره براتون توضیح میدم . تا متوجه قضیه بشید )
این ماجرا 6 ماه ادامه داشت تا تاسوعا و عاشورا 88 که اوایل دی بود . اون موقع آشوبگران دست به کار هایی از جمله به آتش کشیدن نماد های عاشورا و پرچم امام حسین علیه السلام زدندند . همین هم خون مردم رو به جوش اورد و مردم با سخنرانی رهبری در روز های 8 و 9 دی متحد شدند و راهپیمایی کردند . بعد از اون هم دیگه کشور به حالت اولش برگشت
از اون سال 9 دی بعنوان سالروز تجدید پیمان با رهبری انتخاب شده است
امیدوارم تونسته باشم پاسخ سوالتون رو داده باشم
باز حالا تصاویر و ویدئو های زیادی در اینترنت هست میتونید خودتون بیشتر درموردش تحقیق کنید . -
سلام
naslesoleimani.com
خداقوت افسر جنگ نرمزهرا بنده خدا ممنون بابت ارسال لینک
-
مهشید حسن زاده سلام
حتما درمورد فتنه سال 88 شنیدید
انتخابات و شایعات تقلب و سوء استفاده دشمن و ...
بعد انتخابات در کشور به مدت 6 ماه طرفداران دو تا از کاندید ها که نظر بر ابطال راگیری و انتخابات داشتند ، کشور حسابی شلوغ پلوغ شده بود و دشمن هم کمال سوء استفاده رو کرد
طی این ماجرا به اموال عمومی و مردم بی گناه هم حمله میشد
و خیلی اتفاقات وحشتناک دیگه ( شاید خیلی جاش اینحا نباشه و من فقط در حد اشاره براتون توضیح میدم . تا متوجه قضیه بشید )
این ماجرا 6 ماه ادامه داشت تا تاسوعا و عاشورا 88 که اوایل دی بود . اون موقع آشوبگران دست به کار هایی از جمله به آتش کشیدن نماد های عاشورا و پرچم امام حسین علیه السلام زدندند . همین هم خون مردم رو به جوش اورد و مردم با سخنرانی رهبری در روز های 8 و 9 دی متحد شدند و راهپیمایی کردند . بعد از اون هم دیگه کشور به حالت اولش برگشت
از اون سال 9 دی بعنوان سالروز تجدید پیمان با رهبری انتخاب شده است
امیدوارم تونسته باشم پاسخ سوالتون رو داده باشم
باز حالا تصاویر و ویدئو های زیادی در اینترنت هست میتونید خودتون بیشتر درموردش تحقیق کنید . -
زهرا بنده خدا ممنون بابت ارسال لینک
-
r sh بله اون سال روبااینکه کودک بودم اما به خوبی بیاددارم بعدهاهم روی اون مسئله دربسیج وانجمن کارشدآشنایی دارم
سوالم این بودکه آیاکمپی خاصی درمکان خاصی براش وجودداره؟مهشید حسن زاده سال های پیش آقا دیدار مردمی داشتند
-
مهشید حسن زاده سال های پیش آقا دیدار مردمی داشتند
-
r sh بله
فکرکردم امسال اینم مجازی کردن که شمااینجوری اعلام کردین
ممنون ازتوضیحاتتونمهشید حسن زاده خواهش میکنم
اگر کمکی بود تا حد توانم کمکتون میکنم -
سلام
سلام بر آنهایی که
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاعاشقانه های شهدا
احمد روز خواستگاری یک شرط گذاشت. انگار آینده را میدید و برنامه ریزی میکرد. با همسرش
شرط گذاشت و تاکید کرد: هر کجا ظلم باشد، آرام نمینشیند
و برای دفاع میرود.
با قبول این شرط همسر هم در اجر جهاد او شریک شد و البته هفت سال زندگی مشترک
حاصل همین از خودگذشتگی بود. هرچند همسر جوانش شرط او را پذیرفته بود اما معتقد است: «هیچ وقت فکر نمیکردم من دعا کنم و او شهید
بشود.»
خیلی سخت بود از کسی که دوستش داری، دل بکنی
و او را راهی کنی. البته به همسرم گفته بودم که من یک زن هستم، احساسات دارم و گریه میکنم
ولی شما برای دفاع برو. راضی بودم.
شهید احمد اعطایی