سوال مهمممم
-
سلام بچه ها یکی به من بگه معدل کامل روی کنکور تاثیر داره یا فقط نهایی تا ثیر دارههه لطفا واضح و درست توضیح بدین
-
-
سلام بچه ها یکی به من بگه معدل کامل روی کنکور تاثیر داره یا فقط نهایی تا ثیر دارههه لطفا واضح و درست توضیح بدین
@نگین-وهاب-مقدم سلام... تا جایی ک شنیدم گفتن معدل نهایی واین هم برای کنکوریا 1400 نیس برای 1401 و اینا هستش دیگ نمیدونم.... موفق باشید
-
@نگین-وهاب-مقدم سلام... تا جایی ک شنیدم گفتن معدل نهایی واین هم برای کنکوریا 1400 نیس برای 1401 و اینا هستش دیگ نمیدونم.... موفق باشید
@sadaf-a اینکه میگن سوابق تحصیلی 60 درصد هست برا 1401 هستش و برا 1400 نیس ولی معدل نهایی ک صد در صد مهم هستش ت کنکور
-
سلام روزتون بخیر باشه
من شنیدم فقط و فقط نمره ایی که توی ورقه امتحان نهایی میگیریم تاثیر مثبت داره
این تاپیک رو خود انجمن زده
من نمیتونم لینک بفرستم سرچ کنید بخونید
موفق باشید@saghi-mortazaviسلام مرسی برا 1400 می خواستم که دقیق باشه
-
@نگین-وهاب-مقدم فکر نمیکنم فرقی داشته باشه چون چیزیم که تا الان تاثیر داشته همون نمره ورقه امتحان نهایی بوده حالا امسال و اطلاع ندارم میخواد تغییری داشته باشه یا نه
@saghi-mortazavi
این لینکی هست که یکی از دوستان فرستادن فکر میکنم شاید بتونه کمکتون کنهhttps://www.instagram.com/p/CHmuA0ap3mX/?utm_source=ig_web_copy_link
-
@saghi-mortazavi
این لینکی هست که یکی از دوستان فرستادن فکر میکنم شاید بتونه کمکتون کنهhttps://www.instagram.com/p/CHmuA0ap3mX/?utm_source=ig_web_copy_link
@saghi-mortazaviمرسی گلی
-
@sadaf-a
-
-
@نگین-وهاب-مقدم سلام نه نداره فقط معدل نهایی تاثیر داره که جدا از نوبت اول و مستمره یعنی فقط همون ۱۰ امتحان نهایی همین
@mitra-ism-rahmani ببخشید یعنی نمرات دهم و یازدهم اصلا ارزش نداره ؟ درسته؟
-
Yazdan Gonabadi در سوال مهمممم گفته است:
نمرات مستمر دوازدهم و حتی نمره نوبت اول هم تاثیر نداره چه برسه به دهم و یازدهم
فقط ۱۰ درس نهایی که تو شهریوره آزمونش
چیزی که مشاور من گفت بهم -
@نگین-وهاب-مقدم
-
چیزی که مشاور من گفت بهم@mitra-ism-rahmani در سوال مهمممم گفته است:
چیزی که مشاور من گفت بهمخرداد منظورم بوده
عجبا حواس برام نمونده