امتحانات دی ماه، مجازی یا حضوری؟!
️
-
@black-wo_olf تو مگه جای ما بودی که اینطوری نظر میدی؟!؟!
معلمای ما سریع نصف بیشتر درسا رو دادن بعد انتظار داری ما برسیم بهشون؟!!تا از چیزی خبر نداری الکی نظر نده. زشته..
Faeze Rad آموزش پرورش برای هر پایه تحصیلی از هر درس یه مباحثی رو انتخاب کرده و مدارس باید فقط از اون مباحث سوال طرح کنن .. این مباحث رو خودتون هم می تونستید تا امتحانات بخونید .. کم کاری خودتون رو گردن کسی نندازید .. زشته ..
-
Faeze Rad
لینکش اینه
(https://www.karzar.net/schools-exams)) -
انجمن پر شده از این تاپیکا
بابا ول کنید اینجا ایرانه و گرفتن امتحان حضوری یا غیر حضوری دست من و شما نیست اینجا همونجایی هست که شب همه شبکه ها رسما اعلام کردن که کنکور سراسری یک ماه تعویق خورد ولی صبح که همه بلند شدن سازمان سنجش زد زیر کاس و کوزشون گفت نخیر همون تاریخ هست ....
پس اینقدر خودتون رو درگیر این چیزا نکنید و فقط درستون رو بخونید -
Faeze Rad به جای اینکه سعی کنید تو کمپین های بیخودِ نه به مدرسه رفتن شرکت کنید (یادمه قبل کنکور 99 کلی از اینا به راه افتاد برای لغو کنکور و هیچ کدوم فایده نداشت) به جای اینکارا برای خودتون آبرو بخرید و درس بخونید .. والا !
@black-wo_olf من خودم دوست دارم که مدرسه تعطیل شه چون مرور میخوام بکنم یعنی کلی برنامه ریختم هنوز تعطیل نشده
ولی آخه من میگم این سایت رو نمی شناسم شاید این تعداد یا نظرات رو گفته واقعی نباشه چون یادمه قبل مدارس هم یدونه اینجوری بود هیچی نشد کلا میگم تو حاشیه نرید حرص الکی هم نخورید
-
Faeze Rad
اره
من ک هردوتا کارزار رو امضا کردم تازه دوبار با دوتا ایمیل امضا کردم ک بیشتر بشه