☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆
-
گزارش عملکرد امروز یکشنبه فک کنم خخخخ از دستم در رفته:
زیست شناسی مطالعه مفهومی کل فصل 7 زیست 1 در یک جلسه... کاملا مفهومی + تست پوششی 6 فصل قبل
مطالعه کامل قدر مطلق مفهومی (احساس کردم از یادم بره چون هفته قبل حالم خوب نبود احساس کردم مطالعه مجدد نیازه) ولی الان تسلط کامل دارم
مطالعه مروری تناوبی + مطالعه مروری یونی (مرور حفظیات و رفع اشکال )
مطالعه ارایه های ادبیات + مطالعه فلش کارت های لغات پایه زبانجمع ساعات مطالعه : چیزی حدود 9.5 تا 10 ساعت
جمع تست : چیزی حدود 130 تا .کیفیت: 95 کمیت : 90
باشگاه دو و نیم ساعت . از 8 روز پیش تا الان دقیقا 4.5 کیلو وزن کم کردم چن تا دوست پیدا کردم میگن بابا سجاد چه اراده و تلاشی داری تووووووو -ورزشکارای حرفه ای هم کیف میکردن از این تلاشه..... عاشق این تشویقم من این همه تلاش کردن و بعدش تشویق شدن واقعا کیف میده عالییییییییییییییی همه چی
انرژی 99999999 امروز تونستم 20 مین با پی سی بازی کنم خیلی کیف داد بعده یه مدت .
الان دو تا هدف نسبتا بلند مدت دارم : یکی درسم و یکی فیتنس ... باید هر دو تا همزمان برسم. و تمام تلاشمو میکنم براشون....
اینم عکس از محیط بازی خخخخخ خیلی دوست دارم این بازیو -call of -pes اینا رو بیخیال خوشم نمیاد این خیلی کیف میده خخخخخ:
تمرکز رو صد بود داشتم میزدم پیشونیش
-
samanehmosavi یادم میاد شما راجب گروهی صحبت میکردین که توش گزارش اینا بدیم -خیلی گشتم پیدا نکردم -میشه لینکشو تو چت بهم بدین؟ یه گروهی که توش کنکوری -پشت کنکوری باشن
سجاد96 بله متاسفانه ناظم پاکش کرد گفت خلافه قوانینه
-
ولی حالا که داره به تعداد کسانی که تو این تایپک فعالیت دارن اضافه میشه فکر میکنم بهتر باشه هممون تو یه ساعت خاص هماهنگ کنیم وانلاین بشیم وگزارش بدیم فکر میکنم اخر هرشب ساعت 11خوب باشه
نظرشما چیه دوستان؟ -
ولی حالا که داره به تعداد کسانی که تو این تایپک فعالیت دارن اضافه میشه فکر میکنم بهتر باشه هممون تو یه ساعت خاص هماهنگ کنیم وانلاین بشیم وگزارش بدیم فکر میکنم اخر هرشب ساعت 11خوب باشه
نظرشما چیه دوستان؟samanehmosavi در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
نظرشما چیه دوستان؟مشکلی نیس، هرموقع شما راحتترید گزارش ساعات درس خوندنتون رو بدید ...
.
هدف ما از اینکار فقط یه کم رقابتی بودن و رو کم کنیه : )
کم کم بدلیل رقابتی که وجود داره سعی میکنین ساعات درسخونی خودتون رو افزایش بدین ... موفق باشید : ) -
بله دراینکه این تایپک هدفمندشکی نیست
منم این رقابتو دوست دارم خیلی میتونه به دانش اموزایی مثل من کمک کنه
همچنین شما بیشتر -
سلام.....
-
چرا پس کسی ادامه نمیده این تاپیک رو؟
-
@1540557162 در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
این تایپک پارال با کلی مشورت زده شد ...دوستان کنکوری ادامش بدن ...فقط میتونین اخر شبا بیاین که رقابتی هم بشه و....اخه ادم وقتی معمولا تنها توخونه درس میخونه همیشه فک میکنه عملکرد خوبی داره ...غافل از اینکه رقبا دست از جان شسته دارن درس میخونن
@دانش-آموزان-آلاء -
این تایپک پارال با کلی مشورت زده شد ...دوستان کنکوری ادامش بدن ...فقط میتونین اخر شبا بیاین که رقابتی هم بشه و....اخه ادم وقتی معمولا تنها توخونه درس میخونه همیشه فک میکنه عملکرد خوبی داره ...غافل از اینکه رقبا دست از جان شسته دارن درس میخونن
@دانش-آموزان-آلاءمهی جون در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء
دقیقا..اگ بقیه بیان بگن خوبه ماهم میایم -
پس دوستان کنکوری ۹۷ این تاپیک رو از فردا ادامه میدیم . تا کنکور ۹۷ انشاالله
-
سلام. این تاپیک برای سال ۹۶ بود . برای سال ۹۷ از این تاپیک استفاده کنید: http://forum.alaatv.com/topic/4068/گزارش-مطالعه-روزانه-تا-کنکور/24
-
_pourya_
11ساعت ایول -
امروز
2 ساعت زیست 45 تست
دوساعت شیمی 20 تست
یک ساعت فیزیک 20 تست
یک ساعت ریاضی 10 تست
یک ساعت عربی25 تست
یک ساعت ادبیات 20 تست@dr-pershia در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
امروز
2 ساعت زیست 45 تست