IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
گپ خونه زیست
-
@Dr.Bernosi
کاتالاز انزیم گوارشیه؟
ایا همه ی انزیم های گوارشی هیدرولیز کننده اند؟ -
m.ϻ در گپ خونه زیست گفته است:
@Dr.Bernosi
کاتالاز انزیم گوارشیه؟
ایا همه ی انزیم های گوارشی هیدرولیز کننده اند؟کاتالاز انزیم درون سلولیه و نمیتونم بگیم که هیدر داره یا نداره! هیچ اطلاعاتی تو کتاب درموردش گفته نشده!
-
@Dr.Bernosi
اها,فهمیدم ممنون -
چند مورد عبارت زیر را به طور صحیحی تمکیل نمیکند؟
به طور معمول در ارتباط با عاملی که می تواند در بدن انسان بیماری ذات الریه را تولید کند می توان گفت ....................
الف.در بعضی از سویه ها,سلولهای کروی شکل کپسول دار وجود دارند
ب.ممکن است به صورت دو سلول به هم چسبیده مشاهده شوند
ج.می تواند به صورت اجتماعی رشته مانند با سایر سلول ها مشاهده می شود
د.بخش عمده ی خارجی ترین پوشش ان پلی ساکاریدی است
1.1
2.2
3.3
4.4
خب جوابش میشه گزینه ی دو و مورد ب و د به طور صحیحی جملرو کامل نمیکنن
خب ببینید استدلالم درسته یانه؟
یعنی همیشه به صورت 2 سلول چسبیده به هم مشاهده میشه,ولی چون تو گزینه ممکن پس این جمله به طور صحیحی کامل نمیکنه
مورد دال هم که تابلو غلطهخودم فهمیدم فک کنم دلیل غلطش همون ممکن است درسته؟
ولی لفظ معمول یعنی در حالت عادی دیگه
چقد پیچیدش کرده بودم
-
میدونید تقصیر من نیست چون گفتن تستاش سخته همش فک میکنم قضیه خیلی پیچیدس,ومن نمیدونم
-
سجاد96 در گپ خونه زیست گفته است:
من میدونم ولی حوصله تايپ ندارم اونم با گوشی اوووووعععععهه
خب چیکار کنم خخخخ
خودم جوابو میدونم
-
-
m.ϻ در گپ خونه زیست گفته است:
سجاد96 در گپ خونه زیست گفته است:
من میدونم ولی حوصله تايپ ندارم اونم با گوشی اوووووعععععهه
خب چیکار کنم خخخخ
خودم جوابو میدونم
خوبه
-
دکتر شما هر وقت اومدید بگید درست گفتم یانه ؟ من بعدا به صورت مهمان میام میخونم .لایک و ممنون
-
m.ϻ
سوال رو خودت طرح کردی،؟خیلی مشکل داره ،،ولی بررسیش میشه این تقریبا
گزینه یک خارج از کتاب ؛ما نمیدونیم استرپتوکوکوس چند سویه داره فقط میدونیم گریفیت روی دوتا از سویه هاش کارکرد،ک «یکی از سویه ها» ک روش کارکرد بیماری زاس و...پس در صورت ناچاری بایدبا توجه ب قید «بعضی از سویه ها» این گزینه رو گزینه غلط حساب کنیمگزینه ب غلطه اما ن ب دلیلی ک گفتی،گاهی دیپلو،اغلب استرپتو،درنتیجه گزینه ج ک عکسشع درسته،ولی قید:«معمولا ممکن» کمی مشکل داره،
گزینه د هم ک تقریبا غلطه،،،
اگ جای اشتباه کردم ممنون بگید...
-
alisoltany در گپ خونه زیست گفته است:
m.ϻ
گزینه یک خارج از کتاب ؛ما نمیدونیم استرپتوکوکوس چند سویه داره فقط میدونیم گریفیت روی دوتا از سویه هاش کارکرد،ک «یکی از سویه ها» ک روش کارکرد بیماری زاس و...پس در صورت ناچاری بایدبا توجه ب قید «بعضی از سویه ها» این گزینه رو گزینه غلط حساب کنیمگزینه ب غلطه اما ن ب دلیلی ک گفتی،گاهی دیپلو،اغلب استرپتو،درنتیجه گزینه ج ک عکسشع درسته،ولی قید:«معمولا ممکن» کمی مشکل داره،
یه لحظه صبر کنید
نه من طرح نکردم,سوال کتاب ایکیوئه -
m.ϻ
اصلا جمله بندیش یه جوریه ادمو گیج میکنه فک کنم منظورش از بعضی یعنی سویه ی کپسول دار که باعث بیماری ذات الریه میشه .باتوجه به کتاب ما دو سویه داریم کپسول دار و بدون کپسول که کپسول دارش باعث بیماری میشه
اونجا که شما گفتید .گاهی دیپلو،اغلب استرپتو .دیپلو چیه؟ باید بگید استافیلو بعد گاهی و اغلب رو تو کتاب نوشته؟شایدم تستش غلطه نمیدونم
ممنون که پاسخ دادید
-
مگه اسمش «استرپتو کوکوس نومنیا»نیست استافیلو چرا؟خودش داره میگ استرپتو
منظورم از دیپلو« دوتاییه»ک شکل کتاب سال سوم کشیده،وقتی در نامگذاری این نوع باکتری بهش پیشوند «استرپتو» دادن(چندین باکتری)،درنتیجه بیشر ب این صورت دیده شده تا «دوتایی» -
مگه اسمش «استرپتو کوکوس نومنیا»نیست استافیلو چرا؟خودش داره میگ استرپتو
منظورم از دیپلو« دوتاییه»ک شکل کتاب سال سوم کشیده،وقتی در نامگذاری این نوع باکتری بهش پیشوند «استرپتو» دادن(چندین باکتری)،درنتیجه بیشر ب این صورت دیده شده تا «دوتایی»بله استرپتو است من فک کردم دارید نام انواع اجتماع باکتری ها رو نام میبرید
-
هیچی ندارم بگم. :hand:
-
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!