گپ خونه زیست
-
ما دونووع آنزیم گوارشی داریم! درون سلولی و برون سلولی! کتاب درمورد انزمای برون سلولی هیدر حرف زده و هیچ نظری نمیتونیم درمورد انزیمای گوارشی درون سلولی بدیم
@Dr.Bernosi
کاتالاز انزیم گوارشیه؟
ایا همه ی انزیم های گوارشی هیدرولیز کننده اند؟ -
m.ϻ در گپ خونه زیست گفته است:
@Dr.Bernosi
کاتالاز انزیم گوارشیه؟
ایا همه ی انزیم های گوارشی هیدرولیز کننده اند؟کاتالاز انزیم درون سلولیه و نمیتونم بگیم که هیدر داره یا نداره! هیچ اطلاعاتی تو کتاب درموردش گفته نشده!
-
m.ϻ در گپ خونه زیست گفته است:
@Dr.Bernosi
کاتالاز انزیم گوارشیه؟
ایا همه ی انزیم های گوارشی هیدرولیز کننده اند؟کاتالاز انزیم درون سلولیه و نمیتونم بگیم که هیدر داره یا نداره! هیچ اطلاعاتی تو کتاب درموردش گفته نشده!
@Dr.Bernosi
اها,فهمیدم ممنون -
چند مورد عبارت زیر را به طور صحیحی تمکیل نمیکند؟
به طور معمول در ارتباط با عاملی که می تواند در بدن انسان بیماری ذات الریه را تولید کند می توان گفت ....................
الف.در بعضی از سویه ها,سلولهای کروی شکل کپسول دار وجود دارند
ب.ممکن است به صورت دو سلول به هم چسبیده مشاهده شوند
ج.می تواند به صورت اجتماعی رشته مانند با سایر سلول ها مشاهده می شود
د.بخش عمده ی خارجی ترین پوشش ان پلی ساکاریدی است
1.1
2.2
3.3
4.4
خب جوابش میشه گزینه ی دو و مورد ب و د به طور صحیحی جملرو کامل نمیکنن
خب ببینید استدلالم درسته یانه؟
یعنی همیشه به صورت 2 سلول چسبیده به هم مشاهده میشه,ولی چون تو گزینه ممکن پس این جمله به طور صحیحی کامل نمیکنه
مورد دال هم که تابلو غلطهخودم فهمیدم فک کنم دلیل غلطش همون ممکن است درسته؟
ولی لفظ معمول یعنی در حالت عادی دیگه
چقد پیچیدش کرده بودم
-
میدونید تقصیر من نیست چون گفتن تستاش سخته همش فک میکنم قضیه خیلی پیچیدس,ومن نمیدونم
-
سجاد96 در گپ خونه زیست گفته است:
من میدونم ولی حوصله تايپ ندارم اونم با گوشی اوووووعععععهه
خب چیکار کنم خخخخ
خودم جوابو میدونم
-
-
خب چیکار کنم خخخخ
خودم جوابو میدونم
@m-ϻ در گپ خونه زیست گفته است:
خب چیکار کنم خخخخ
خودم جوابو میدونم
خوبه
-
دکتر شما هر وقت اومدید بگید درست گفتم یانه ؟ من بعدا به صورت مهمان میام میخونم .لایک و ممنون
-
@m-ϻ
سوال رو خودت طرح کردی،؟خیلی مشکل داره ،،ولی بررسیش میشه این تقریبا
گزینه یک خارج از کتاب ؛ما نمیدونیم استرپتوکوکوس چند سویه داره فقط میدونیم گریفیت روی دوتا از سویه هاش کارکرد،ک «یکی از سویه ها» ک روش کارکرد بیماری زاس و...پس در صورت ناچاری بایدبا توجه ب قید «بعضی از سویه ها» این گزینه رو گزینه غلط حساب کنیمگزینه ب غلطه اما ن ب دلیلی ک گفتی،گاهی دیپلو،اغلب استرپتو،درنتیجه گزینه ج ک عکسشع درسته،ولی قید:«معمولا ممکن» کمی مشکل داره،
گزینه د هم ک تقریبا غلطه،،،
اگ جای اشتباه کردم ممنون بگید...
-
@m-ϻ
گزینه یک خارج از کتاب ؛ما نمیدونیم استرپتوکوکوس چند سویه داره فقط میدونیم گریفیت روی دوتا از سویه هاش کارکرد،ک «یکی از سویه ها» ک روش کارکرد بیماری زاس و...پس در صورت ناچاری بایدبا توجه ب قید «بعضی از سویه ها» این گزینه رو گزینه غلط حساب کنیمگزینه ب غلطه اما ن ب دلیلی ک گفتی،گاهی دیپلو،اغلب استرپتو،درنتیجه گزینه ج ک عکسشع درسته،ولی قید:«معمولا ممکن» کمی مشکل داره،
alisoltany در گپ خونه زیست گفته است:
@m-ϻ
یه لحظه صبر کنید
نه من طرح نکردم,سوال کتاب ایکیوئه -
@m-ϻ
alisoltany در گپ خونه زیست گفته است:
@m-ϻ
اصلا جمله بندیش یه جوریه ادمو گیج میکنه فک کنم منظورش از بعضی یعنی سویه ی کپسول دار که باعث بیماری ذات الریه میشه .باتوجه به کتاب ما دو سویه داریم کپسول دار و بدون کپسول که کپسول دارش باعث بیماری میشه
اونجا که شما گفتید .گاهی دیپلو،اغلب استرپتو .دیپلو چیه؟ باید بگید استافیلو بعد گاهی و اغلب رو تو کتاب نوشته؟شایدم تستش غلطه نمیدونم
ممنون که پاسخ دادید
-
مگه اسمش «استرپتو کوکوس نومنیا»نیست استافیلو چرا؟خودش داره میگ استرپتو
منظورم از دیپلو« دوتاییه»ک شکل کتاب سال سوم کشیده،وقتی در نامگذاری این نوع باکتری بهش پیشوند «استرپتو» دادن(چندین باکتری)،درنتیجه بیشر ب این صورت دیده شده تا «دوتایی» -
منظورم از دیپلو« دوتاییه»ک شکل کتاب سال سوم کشیده،وقتی در نامگذاری این نوع باکتری بهش پیشوند «استرپتو» دادن(چندین باکتری)،درنتیجه بیشر ب این صورت دیده شده تا «دوتایی»alisoltany در گپ خونه زیست گفته است:
منظورم از دیپلو« دوتاییه»ک شکل کتاب سال سوم کشیده،وقتی در نامگذاری این نوع باکتری بهش پیشوند «استرپتو» دادن(چندین باکتری)،درنتیجه بیشر ب این صورت دیده شده تا «دوتایی»بله استرپتو است من فک کردم دارید نام انواع اجتماع باکتری ها رو نام میبرید
-
هیچی ندارم بگم. :hand:
-
هیچی ندارم بگم. :hand:
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!