بچه های قلم چی بیان!!
-
سلام بچه ها
یه سوال از بچه های قلم چی، آزمون های قلم چی و به تنهایی شرکت میکنین یا حتما باید کتاب و پشتیبان هم بگیرین؟ چون من فکر میکردم مثل موسسات دیگه آزمون جداگانه هم داره ولی از اونجایی که معلومه اینهایی که گفتم همشون درکنار آزمون هستش
اینجوریه؟؟ -
سلام بچه ها
یه سوال از بچه های قلم چی، آزمون های قلم چی و به تنهایی شرکت میکنین یا حتما باید کتاب و پشتیبان هم بگیرین؟ چون من فکر میکردم مثل موسسات دیگه آزمون جداگانه هم داره ولی از اونجایی که معلومه اینهایی که گفتم همشون درکنار آزمون هستش
اینجوریه؟؟Maedeh Hdti سلام تا اونجایی که من میدونم پشتیبان که داره ،قبل از هر آزمون زنگ میزنه،
ولی گرفتن کتاب و پکیج و... اجباری نیست و توی سایت که ثبت نام میکنی خودت میتونی انتخاب کنی که میخوای یا نه -
سلام بچه ها
اینجوریه؟؟Maedeh Hdti پشتیبانکهدرکنارشحتماهست
ولیکتاببهنمایندگیشمابستگیدارهکهکتابمجبورباشید
بگیریدیاخیر. -
سلام بچه ها
اینجوریه؟؟Maedeh Hdti من پارسال شرکت کردم فقط آزمون بود و مجبورم نکردند کتاب و پشتیبان ویژه بگیرم(پشتیبان عادی داشتم )