زیست2|فصل4
-
سلام.نمیدونم چرا وقتی این تست رو چک میکنم جوابش با پاسخنامش هیچ جور یکی نمیشع:|(پاسخنامه هموناس که رو عکس زدم)
نمیدونم یا خیلی خوندم قاط زدم یا تست اشتباس:|
تجربیا@mr-fantastic در زیست2|فصل4 گفته است:
سلام.نمیدونم چرا وقتی این تست رو چک میکنم جوابش با پاسخنامش هیچ جور یکی نمیشع:|(پاسخنامه هموناس که رو عکس زدم)
تجربیاعبارات علامت زدع هموناس که به طور نادرست عبارت رو تکمیل میکنن(طبق پاسخنامه)
-
@mr-fantastic در زیست2|فصل4 گفته است:
تجربیاعبارات علامت زدع هموناس که به طور نادرست عبارت رو تکمیل میکنن(طبق پاسخنامه)
-
تجربیا -
@mr-fantastic در زیست2|فصل4 گفته است:
-
تجربیا -
-
-
تجربیا@mr-fantastic سلام پاسخ نامه درسته اول باید بدونیم که منظور سوال هم میتونه ناقل باشه هم هورمون توی گزینه ی 1 گفته شده پیک شیمیایی که به فضای بین یاخته ای میره نمیتونه از نوع دور برد باشه غلطه میتونه باشه ولی چون سوال از ما گزینه های غلطو خواسته یک درسته توی گزینه ی 2 گفته پیک شیمیایی که به فضای سیناپسی یا تار ماهیچه میریزه نمیتونه مهاری باشه درسته چون برای انبساط یا استراحت ماهیچه اصلا نیازی به دستور نیست اصلا وقتی دستوری نباشه ماهیچه میره تو حالت استراحت پس گزینه هیچی توی گزینه ی 3 گفته پیک شیمیایی که به نوعی بافت پیوندی و سیال میریزه که یعنی خون نمیتونه کوتاه برد باشه درسته چون هورمون که دور برده به خون میریزه سوال گزینه ی غلطو خواسته پس اینم هیچی گزینه ی چهار گفته پیکی که به محیط زندگی خود یعنی محیط زندگی سلول عصبی که مایع بین سلولیه میریزه نمیتونه دور برد باشه غلطه چون هم دور برد هم کوتاه برد اول به مایع بین سلولی میریزن بعد به خون که هورمون میشه یا ناقلی که همونجا میمونه چون غلطه اینم حساب میشه پس گزینه های غلط میشن الف و د یعنی گزینه ی 2
-
@mr-fantastic سلام پاسخ نامه درسته اول باید بدونیم که منظور سوال هم میتونه ناقل باشه هم هورمون توی گزینه ی 1 گفته شده پیک شیمیایی که به فضای بین یاخته ای میره نمیتونه از نوع دور برد باشه غلطه میتونه باشه ولی چون سوال از ما گزینه های غلطو خواسته یک درسته توی گزینه ی 2 گفته پیک شیمیایی که به فضای سیناپسی یا تار ماهیچه میریزه نمیتونه مهاری باشه درسته چون برای انبساط یا استراحت ماهیچه اصلا نیازی به دستور نیست اصلا وقتی دستوری نباشه ماهیچه میره تو حالت استراحت پس گزینه هیچی توی گزینه ی 3 گفته پیک شیمیایی که به نوعی بافت پیوندی و سیال میریزه که یعنی خون نمیتونه کوتاه برد باشه درسته چون هورمون که دور برده به خون میریزه سوال گزینه ی غلطو خواسته پس اینم هیچی گزینه ی چهار گفته پیکی که به محیط زندگی خود یعنی محیط زندگی سلول عصبی که مایع بین سلولیه میریزه نمیتونه دور برد باشه غلطه چون هم دور برد هم کوتاه برد اول به مایع بین سلولی میریزن بعد به خون که هورمون میشه یا ناقلی که همونجا میمونه چون غلطه اینم حساب میشه پس گزینه های غلط میشن الف و د یعنی گزینه ی 2
zahra moqadam در زیست2|فصل4 گفته است:
@mr-fantastic سلام پاسخ نامه درسته اول باید بدونیم که منظور سوال هم میتونه ناقل باشه هم هورمون توی گزینه ی 1 گفته شده پیک شیمیایی که به فضای بین یاخته ای میره نمیتونه از نوع دور برد باشه غلطه میتونه باشه ولی چون سوال از ما گزینه های غلطو خواسته یک درسته توی گزینه ی 2 گفته پیک شیمیایی که به فضای سیناپسی یا تار ماهیچه میریزه نمیتونه مهاری باشه درسته چون برای انبساط یا استراحت ماهیچه اصلا نیازی به دستور نیست اصلا وقتی دستوری نباشه ماهیچه میره تو حالت استراحت پس گزینه هیچی توی گزینه ی 3 گفته پیک شیمیایی که به نوعی بافت پیوندی و سیال میریزه که یعنی خون نمیتونه کوتاه برد باشه درسته چون هورمون که دور برده به خون میریزه سوال گزینه ی غلطو خواسته پس اینم هیچی گزینه ی چهار گفته پیکی که به محیط زندگی خود یعنی محیط زندگی سلول عصبی که مایع بین سلولیه میریزه نمیتونه دور برد باشه غلطه چون هم دور برد هم کوتاه برد اول به مایع بین سلولی میریزن بعد به خون که هورمون میشه یا ناقلی که همونجا میمونه چون غلطه اینم حساب میشه پس گزینه های غلط میشن الف و د یعنی گزینه ی 2
مرسی