زیست2|سیناپس
-
Aقطعا سبب بازشدن نوعی کانال دریچه دار در Bمی شود؟
تجربیا@mr-fantastic
دوستان کمو بیش گفتن
سلول پس سیناپسی در صورتی دَرش پتانسیل عمل رخ میده که سیناپس اولا روشن باشه( ینی ناقل آزاد بشه) و ثانیا سیناپس مهاری نباشه.این نکته رو نگفتن که تو سیناپس فعال ناقل ازاد میشه، اگه از نوع فعال کننده باشه کانالای مربوط به پتانسیل عملو باز میکنه و اگه مهاری باشه باعث بسته شدن این کانالا میشه
جمله غلطه
-
@mr-fantastic
دوستان کمو بیش گفتن
سلول پس سیناپسی در صورتی دَرش پتانسیل عمل رخ میده که سیناپس اولا روشن باشه( ینی ناقل آزاد بشه) و ثانیا سیناپس مهاری نباشه.این نکته رو نگفتن که تو سیناپس فعال ناقل ازاد میشه، اگه از نوع فعال کننده باشه کانالای مربوط به پتانسیل عملو باز میکنه و اگه مهاری باشه باعث بسته شدن این کانالا میشه
جمله غلطه
@amir-bernousi در زیست2|سیناپس گفته است:
@mr-fantastic
دوستان کمو بیش گفتن
جمله غلطه
مگه این نیست که اگه سیناپس تحریکی باشه کانال دریچه دار سدیمی رو باز میکنع
و
اگر مهاری باشع کانال دریچه دار پتاسیمی روَ؟ -
Im Ho3ein در زیست2|سیناپس گفته است:
@mr-fantastic در زیست2|سیناپس گفته است:
Aقطعا سبب بازشدن نوعی کانال دریچه دار در Bمی شود؟
تجربیااگه سیناپس فعال باشه یعنی دارای ناقله و بسته به تحریکی (سدیمی)و مهاری (پتاسیمی) دریچه هارو باز میکنه
ولی وقتی سیناپس غیر فعال باشه هیچ دریچه ای باز نمیشه
چون اصلا ناقلی نداره
تو این عکس مشخصه سیناپس در فضای سیناپسی دارای ناقل هست پس نشون دهنده اینه که فعالهپس جمله صحیح هست؟
-
سلام
توی فیلمای اقای موقاری که زیست دهم رو تدریس میکنند بعضی از قسمتهای کتاب حذف شده برای کتاب من نیست ولی اقای موقاری تدریس میکنند الان من اونارو چیکار کنم بخونم یا نع؟
-
این پست پاک شده!
-
سلام جروه اقای موقاری رو ازکجا ميشه تهیه کرد؟
-
سلام
توی فیلمای اقای موقاری که زیست دهم رو تدریس میکنند بعضی از قسمتهای کتاب حذف شده برای کتاب من نیست ولی اقای موقاری تدریس میکنند الان من اونارو چیکار کنم بخونم یا نع؟
نگار محمودی در زیست2|سیناپس گفته است:
سلام
مثال بیار تا بهت بگم بخون یا نخون
هرچی که حذف شده نیاز نیست شما بدونی
ولی واقعا بعضی شکل ها و متن ها به شرط اینکه با کتاب خودتون تناقض نداشته باشن باعث یادگیری بهتر میشن -
Boshra Salimi در زیست2|سیناپس گفته است:
خودت باید بنویسی!ً
البته بچه ها داخل چنتا تاپیک گذاشتن فک کنم
ولی خودت بنویسی خیلی بهتر هس -
سلام بله...
چون اگر سیناپس تحریکی باشه بااتصال ب گیرنده(ک یک نوع کانال دریچه داربرای ورود سدیمه)سبب بازشدن کانال گیرنده میشه
واگرازنوع مهاری باشه بااتصال ب گیرنده سبب بازشدن کانال های دریچه دارپتاسیمی میشه...