من میتوانم
-
من میتونم خودم رو تا شنبه سامان بدم
-
ARTHUR در من میتوانم گفته است:
ARTHUR در من میتوانم گفته است:
من میتونم از « گروه اسمی » جون سالم به در ببرم :|
شاخشو شکوندم
-
من میتونم زود از خواب بیدار شم
-
Dr.Saraaa در من میتوانم گفته است:
من می تونم ساعت 5 بیدار شم همیشه! من می تونم ظهرا نخوابم ( ولی خیلییییی سخته این
) من می تونم رو کتاب فیزیک نخوابم :|
من می تونم اولین پزشک خونوادم شمباور کنین اگه انقد هم تکرارش کنین تمام اشیا و اشخاص اطرافتون بهتون کمک میکنن تا به هدف و خواستتون برسین
@Dr.Bernosi در من میتوانم گفته است:
من می تونم ظهرا نخوابم ( ولی خیلییییی سخته این )
منم اینو کم کم دارم میتونم :|
-
من میتونم جغد نباشم ..........
شبا زودتر از 2 و نیم بخوابم روزام زودتر از 8 و نیم پاشم ........ -
مارال در من میتوانم گفته است:
من میتونم جغد نباشم ..........
شبا زودتر از 2 و نیم بخوابم روزام زودتر از 8 و نیم پاشم ........ببینم میتونم امشب زودتر بخوابم یانه
-
@marziyeh78 در من میتوانم گفته است:
من الان سومم و میتونم کنکور دانشگاه علوم پزشکی قبول بشم...حالا هر رشته ای
پزشکی تهران
-
عاغا این جناب امینی راد دبیر زیستو کجا میشه پیدا کرد دوتا ماچش کرد
واااای که چقدددد ماااااهن ایشون...خیلی تدریساش خوبه اخلاقشم مشخصه خوبه...انشالله کنکور که قبول شم بهشون پیام میدم شاید باعث خوشحالیش بشم...مجموعه آلا ام ک کللللا آرزومه بتونم یه روزی تشکر کنم.
-
واااای که چقدددد ماااااهن ایشون...خیلی تدریساش خوبه اخلاقشم مشخصه خوبه...انشالله کنکور که قبول شم بهشون پیام میدم شاید باعث خوشحالیش بشم...مجموعه آلا ام ک کللللا آرزومه بتونم یه روزی تشکر کنم.
اینوو موافقمممم خیلی باحاله
ولی شما ماچش نکنیا نامحرمی من از طرفت ماچش میکنم ههه -
ولی شما ماچش نکنیا نامحرمی من از طرفت ماچش میکنم هههDR.PeRshIA در من میتوانم گفته است:
ولی شما ماچش نکنیا نامحرمی من از طرفت ماچش میکنم ههه:| دقیقا
-
من میتونم تا زیست رو تا دی برسونم
-
من میتونم تا آخر آذر برناممو اچرا کنم
اگه نتونم تنبیه دارم برای خودم :|
-
من میتونم قدرمطلقو خوب یاد بگیرم
من میتونم واقعا
@Dr.Bernosi در من میتوانم گفته است:
من میتونم قدرمطلقو خوب یاد بگیرم
من میتونم واقعا
پس از درگیری بسیار با قدرمطلق من پیروز شدم
بابای قدر
-
درود به دوستان گل آلایی
تو این تاپیک میخوایم هرکسی از %(#00ffea)[آرزوهاش] حرف بزنه و به همدیگه %(#00ffea)[انرژی] بدیم! هر کسی از %(#00ff84)[رویاهاش] بگه و بقیه دوستان برای رسیدن بهش %(#0084ff)[تشویقش] کنن و خلاصه حسابی یه محیطی باشه پر از %(#00ffe1)[انرژی +]!و اینکه هرکاری رو که نمیتونیم انجامش بدیم بیایم اینجا و بگیم که من میتونم!
%(#00ffe1)[اینجا همه میتونن] -
درود به دوستان گل آلایی
تو این تاپیک میخوایم هرکسی از %(#00ffea)[آرزوهاش] حرف بزنه و به همدیگه %(#00ffea)[انرژی] بدیم! هر کسی از %(#00ff84)[رویاهاش] بگه و بقیه دوستان برای رسیدن بهش %(#0084ff)[تشویقش] کنن و خلاصه حسابی یه محیطی باشه پر از %(#00ffe1)[انرژی +]!و اینکه هرکاری رو که نمیتونیم انجامش بدیم بیایم اینجا و بگیم که من میتونم!
%(#00ffe1)[اینجا همه میتونن]