من میتوانم
-
مارال در من میتوانم گفته است:
بهاره در من میتوانم گفته است:
چه ایده جالبی!
من نمیتونم برنامه فردامو کامل اجرا کنم و عمرا اگه بتونم بیشتر از 2.5 ساعت بخونم
شاعر میگه یه سهم از تو به خودم
من بهت میگم ...یه سهم از من به تو......
سهم چی
سهم توانستن .........
خودتو دعوا کن به نتایج خوبی میرسیخودمو دعوا کنم ...اینم ایده خوبیه !
آخه چجوری دلت میاد خودتو دعوا کنی ؟نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۵، ۲۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره در من میتوانم گفته است:
مارال در من میتوانم گفته است:
بهاره در من میتوانم گفته است:
چه ایده جالبی!
من نمیتونم برنامه فردامو کامل اجرا کنم و عمرا اگه بتونم بیشتر از 2.5 ساعت بخونم
شاعر میگه یه سهم از تو به خودم
من بهت میگم ...یه سهم از من به تو......
سهم چی
سهم توانستن .........
خودتو دعوا کن به نتایج خوبی میرسیخودمو دعوا کنم ...اینم ایده خوبیه !
آخه چجوری دلت میاد خودتو دعوا کنی ؟راحته!من امروز کم خوندم!تنبیه کل هفتم اینه که هرطور شده ساعتای نخوندم رو چبران کنم!حتی با بیدار موندن!من باخودم شوخی ندارم!
-
درود به دوستان گل آلایی
تو این تاپیک میخوایم هرکسی از %(#00ffea)[آرزوهاش] حرف بزنه و به همدیگه %(#00ffea)[انرژی] بدیم! هر کسی از %(#00ff84)[رویاهاش] بگه و بقیه دوستان برای رسیدن بهش %(#0084ff)[تشویقش] کنن و خلاصه حسابی یه محیطی باشه پر از %(#00ffe1)[انرژی +]!و اینکه هرکاری رو که نمیتونیم انجامش بدیم بیایم اینجا و بگیم که من میتونم!
%(#00ffe1)[اینجا همه میتونن]@Dr.Bernosi
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۵، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
You're in the great game now and the great game's terrifying.
"مراقب باشید چیز های که دوست دارید را بدست اورید وگرنه مجبور خواهید شد چیز هایی که بدست اوردید را دوست بدارید."
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۵، ۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من میتونم بشم همون مهسای قبل. میتونم فراموش کنم. میتونم مبارزه کنم. میتونم به دنیا خیلی چیزا رو ثابت کنم. من باید بتونم و میتونم
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من میتونم ریاضی رو خوب یاد بگیرم!
-
من میتونم کمتر فیلم ببینم تا ساعت مطالعم رو ببرم بالا
.
.
.
ولی خیلی سخته -
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۵، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من میتونم از پس کنکور بربیام!غول نیسش کنکور!فقط خودمون بزرگش کردیم!من میتونم
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۵، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شاید براتون جالب باشه من هرکاری که بگم نمیتونم انجامش بدمو انجام میدم و هرکاری که بگم میتونم انجام بدم رو انجام نمیدم
بخاطر همینم دیروز تو تاپیک گفتم نمیتونم بیشتر از 2.5 ساعت بخونم و امروز تا الانش 4 ساعت خوندم...بدون اینکه خودمو تنبیه کنم
من نمیتونم امشب اتاقمو مرتب کنم
سعدی هنگام بازدید از اتاق من :
.
.
.
جمع نمیشود دگر
آنچه تو می پراکنی -
شاید براتون جالب باشه من هرکاری که بگم نمیتونم انجامش بدمو انجام میدم و هرکاری که بگم میتونم انجام بدم رو انجام نمیدم
بخاطر همینم دیروز تو تاپیک گفتم نمیتونم بیشتر از 2.5 ساعت بخونم و امروز تا الانش 4 ساعت خوندم...بدون اینکه خودمو تنبیه کنم
.
.
.
جمع نمیشود دگر
آنچه تو می پراکنینوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۵، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره در من میتوانم گفته است:
.
.
.
جمع نمیشود دگر
آنچه تو می پراکنیاین تلقینه!منم قبلا فکر میکردم که اینطوریم!اما با %(#00ffc8)[انرژی مثبت] توسنم بخودم و سلولای بدنم انرژی بدم
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۵، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من می تونم ساعت 5 بیدار شم همیشه! من می تونم ظهرا نخوابم ( ولی خیلییییی سخته این
) من می تونم رو کتاب فیزیک نخوابم :|
من می تونم اولین پزشک خونوادم شم -
من می تونم ساعت 5 بیدار شم همیشه! من می تونم ظهرا نخوابم ( ولی خیلییییی سخته این
من می تونم اولین پزشک خونوادم شمنوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۵، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Saraaa در من میتوانم گفته است:
من می تونم اولین پزشک خونوادم شمباور کنین اگه انقد هم تکرارش کنین تمام اشیا و اشخاص اطرافتون بهتون کمک میکنن تا به هدف و خواستتون برسین
-
خیلی دوس دارم همتون به این جمله دقت کنین و بخواینش:
ما میتونیم بعد از اینکه به هدفمون رسیدیم و موفق شدیم،توی آلا هرطور شده از عوامل موفقیتمون تشکر کنیم
من که یکی از مهمترین آرزوهامه!نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۵، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در من میتوانم گفته است:
ما میتونیم بعد از اینکه به هدفمون رسیدیم و موفق شدیم،توی آلا هرطور شده از عوامل موفقیتمون تشکر کنیم
من هم ب آلا کمک می کنم و هم به چند دانش آموز درس خون که توانایی مالی ندارن برای درس خوندن!ان شاءالله با پول خودم
-
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۵، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من دلشوره دارم و نگرانم
اما میتونم ذهنمو متمرکز کنم و از پس درسام به نحو احسن بر بیام -
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۵، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من میتونم یه دبیر خوب بشم برای نسل بعد
-
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۵، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من میتونم تست های خازن رو به راحتی حل کنم.
-
منم کلا کاری نمیکنم پیام های شمارو میخونم
-
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۵، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDR.PeRshIA در من میتوانم گفته است:
پس %(#00ffff)[میتونی] با چشات نگا کنی و بخونی!این خودش %(#00ffff)[توانستنه]
-
درود به دوستان گل آلایی
تو این تاپیک میخوایم هرکسی از %(#00ffea)[آرزوهاش] حرف بزنه و به همدیگه %(#00ffea)[انرژی] بدیم! هر کسی از %(#00ff84)[رویاهاش] بگه و بقیه دوستان برای رسیدن بهش %(#0084ff)[تشویقش] کنن و خلاصه حسابی یه محیطی باشه پر از %(#00ffe1)[انرژی +]!و اینکه هرکاری رو که نمیتونیم انجامش بدیم بیایم اینجا و بگیم که من میتونم!
%(#00ffe1)[اینجا همه میتونن]نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۳۹۵، ۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمن میتونمممممم نترسم از زمین و زمان
میتونم به مسییییر توجه کنم نه مقصد
میتونممم:) -
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۳۹۵، ۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم میتونم عقب موندگیامو درست کنم!سخته!ولی میشه!من میدونم که میتونم