00:00
-
اینکه هیچ وقت هیچ آرزویی نداشته باشم
-
Alireza saghfi در 00:00 گفته است:
چرا ارزو یه چیز خیلی خوب یه امید برای زندگیت یه هدف میشه برات.
امیدوارم شما هم به همه ارزو های قشنگتون برسین درست بعضی وقتا اون ارزویی که ما میکنم نمیشه و لی در عوض شاید بهترینا برا مون رقم خورده هیچ وقت ناامید نشین برای هیچ چیزی -
امیدوارم شما هم به همه ارزو های قشنگتون برسین درست بعضی وقتا اون ارزویی که ما میکنم نمیشه و لی در عوض شاید بهترینا برا مون رقم خورده هیچ وقت ناامید نشین برای هیچ چیزیایلین حیدرزهی نه به اون معنا
-
امیدوارم شما هم به همه ارزو های قشنگتون برسین درست بعضی وقتا اون ارزویی که ما میکنم نمیشه و لی در عوض شاید بهترینا برا مون رقم خورده هیچ وقت ناامید نشین برای هیچ چیزیایلین حیدرزهی به این معنا که هرچی رو که دلم خواست داشته باشم تا آرزو نداشته باشم منظورم این بود
-
ایلین حیدرزهی نه به اون معنا
باشه به هرحال به همه ارزو هاتون برسین
-
ایلین حیدرزهی مرسی ممنون
-
ایلین حیدرزهی ایشا الله شما هم به خواسته دلت برسی
-
ایلین حیدرزهی ایشا الله شما هم به خواسته دلت برسی
-
بخاای ارزو کنی چه ارزویی میکنی ؟
عرض سلام .
آرزوی من :
۱-مردم بیشتر از عقلشان استفاده کنند تا احساسات
۲)شفاع تمام مریضا از جمله مریضان سرطان
۳-اخلاق خوب
۴)و از خدا خواهانم عمری دهد که برای کشورم و پیشرفتش صرف کنم
موفق و پیروز باشید
-
ایلین حیدرزهی آرزو میکنم ب آرزو هام برسم
-
Amir Ezadpanah در 00:00 گفته است:
ایشالله به همه ارزو هاتون برسین
-
من ارزو میکنم که همه سقف ارزو هاشون اسمون باشه نه کمتر
-
ایلین حیدرزهی ارزو میکنم دیگه هیچ حیوونی مورد ازار و اذیت انسان ها قرار نگیره
-
ایلین حیدرزهی آرزو میکنم آقا زودتر بیاد....خسته شدیم بخدا
برای تعجیل در ظهورشون لطفا صلواتی بفرستید -
ایلین حیدرزهی آرزوی قلبیم فقط و فقط ظهور آغا امام زمانه...
چون با یه تیر همه چی رو نشون میگیریم...
اگه بیان دیگه فقر،درد،دلتنگی،کشتن،ظلم و هزاران مشکل دیگه تموم میشه...
کاش میشد که بیان.زهرا بنده خدا خیلی برام جالبه که شما به ظهور امام زمان فکر میکنید.من خیلیارو دیدم از جمله خودم که اصلا ظهور یادشون نمیوفته و خیلی درگیر زندگیشونن اما اینجا بار ها دیدم که دانش اموزان الا و خلاصه کسایی که اینجا فعالیت میکنند خیلی ارزوی ظهور میکنن و واقعا این خیلی عالیه . خوش به حالتون . منم از وقتی عضو انجمن آلاء شدم و این فعالیت های مذهبی و اینارو دیدم خیلی به ظهور فکر میکنم ممنونم ازتون همه آلایی های گل
-
ایلین حیدرزهی
خدایا همین جمعه امام مهدی علیه السلام ظهور کنند .
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآممیین -
زهرا بنده خدا خیلی برام جالبه که شما به ظهور امام زمان فکر میکنید.من خیلیارو دیدم از جمله خودم که اصلا ظهور یادشون نمیوفته و خیلی درگیر زندگیشونن اما اینجا بار ها دیدم که دانش اموزان الا و خلاصه کسایی که اینجا فعالیت میکنند خیلی ارزوی ظهور میکنن و واقعا این خیلی عالیه . خوش به حالتون . منم از وقتی عضو انجمن آلاء شدم و این فعالیت های مذهبی و اینارو دیدم خیلی به ظهور فکر میکنم ممنونم ازتون همه آلایی های گل
Helen Alinia میدونید اینکه بخوایم به فکر آقا باشیم دست خودمون نیست(یجا شنیدم که اگر الان شما ب فکر آقایی یعنی ایشون خودشون اجازه دادن تا شما بفکرشون باشید)حداقل منکه اینجوریم...دست خودم نیست(نمیگم دائم بفکر آقام و خیلی خوبمو فلان)اما واقعا وقتی ی جای خوبم دلم میخواد آقام اونجا باشه،وقتی دلم میشکنه خیلی سریع یاد ایشون میفتم...هر روز حتی شده با ایشون ۵دقیقه حرف بزنید..بهترین دوست میشه واستون..میشه کسی که حامیتونه،همه جا هواتونو داره و رهاتون نمیکنه...حس فوق العاده قشنگیه که فقط باید تجربش کنید
-
Helen Alinia میدونید اینکه بخوایم به فکر آقا باشیم دست خودمون نیست(یجا شنیدم که اگر الان شما ب فکر آقایی یعنی ایشون خودشون اجازه دادن تا شما بفکرشون باشید)حداقل منکه اینجوریم...دست خودم نیست(نمیگم دائم بفکر آقام و خیلی خوبمو فلان)اما واقعا وقتی ی جای خوبم دلم میخواد آقام اونجا باشه،وقتی دلم میشکنه خیلی سریع یاد ایشون میفتم...هر روز حتی شده با ایشون ۵دقیقه حرف بزنید..بهترین دوست میشه واستون..میشه کسی که حامیتونه،همه جا هواتونو داره و رهاتون نمیکنه...حس فوق العاده قشنگیه که فقط باید تجربش کنید
Zeinab Siri من همیشه با خدا حرف میزنم تا حالا نشده با امام زمان حرف بزنم ممنون بابت پیشنهادتون
-
Zeinab Siri من همیشه با خدا حرف میزنم تا حالا نشده با امام زمان حرف بزنم ممنون بابت پیشنهادتون
Helen Alinia حس خیلی خوبیه،هرکار خوبی که می کنید ثوابش رو تقدیم کنید(بطور مثال)به امام زمان یا حضرت زهرا(س)...خیلی خیلی زود نتیجه های خیلی خوبی تو زندگیتون میگیرید( هرچند که ما دنبال نتیجه و پاداش نیستیم اما این خانواده به کسی بدهکار نمیمونه)
خواهش میکنم