تشخیص اعراب
-
دوستان سلام
من تو تشخیص اعراب مشکل دارم مثلا اسم فاعل و اسم مفعول رو درست نمی فهمم کسی هست که بتونه خوب اینا رو برام جا بندازه?جزوه ایی هم اگه دارید که محتوای اعراب رو به طور کامل در بر بگیره ممنون میشم بفرستید. -
دوستان سلام
من تو تشخیص اعراب مشکل دارم مثلا اسم فاعل و اسم مفعول رو درست نمی فهمم کسی هست که بتونه خوب اینا رو برام جا بندازه?جزوه ایی هم اگه دارید که محتوای اعراب رو به طور کامل در بر بگیره ممنون میشم بفرستید. -
دوستان سلام
من تو تشخیص اعراب مشکل دارم مثلا اسم فاعل و اسم مفعول رو درست نمی فهمم کسی هست که بتونه خوب اینا رو برام جا بندازه?جزوه ایی هم اگه دارید که محتوای اعراب رو به طور کامل در بر بگیره ممنون میشم بفرستید.مینا میناب سلام این هارو بخونید سوالی داشتید بفرمایید
-
مینا میناب سلام این هارو بخونید سوالی داشتید بفرمایید
z Gheibi خیلی ممنون بابت کمکتون
-
z Gheibi خیلی ممنون بابت کمکتون
مینا میناب خواهش میکنم
بخونید سوالی داشتید بفرمایید
-
دوستان سلام
من تو تشخیص اعراب مشکل دارم مثلا اسم فاعل و اسم مفعول رو درست نمی فهمم کسی هست که بتونه خوب اینا رو برام جا بندازه?جزوه ایی هم اگه دارید که محتوای اعراب رو به طور کامل در بر بگیره ممنون میشم بفرستید.مینا میناب سلام. راستش اونجوری که من میدونم برای اینکه پیدا کردن محل اعرابی رو خوب یاد بگیری فقط یه راه وجود داره اونم تمرین و حل تست زیادهمن بهت پیشنهاد میکنم هر شب یه مبحث از محل های اعرابی (م. ال، فاعل، نائب فاعل، مفعول...) رو بخون و هرشب تست بزن. یا سعی کن تو جمله های کتابت محل های اعرابی رو پیدا کنی، بعد از یکی که بلد کمک بخواه تا برات چک کنه. این نظر من بود.
حالا من کتابای خیلی سبز رو دارم اگه از مبحثی عکس میخوای بگو برات بفرستم. -
مینا میناب سلام. راستش اونجوری که من میدونم برای اینکه پیدا کردن محل اعرابی رو خوب یاد بگیری فقط یه راه وجود داره اونم تمرین و حل تست زیادهمن بهت پیشنهاد میکنم هر شب یه مبحث از محل های اعرابی (م. ال، فاعل، نائب فاعل، مفعول...) رو بخون و هرشب تست بزن. یا سعی کن تو جمله های کتابت محل های اعرابی رو پیدا کنی، بعد از یکی که بلد کمک بخواه تا برات چک کنه. این نظر من بود.
حالا من کتابای خیلی سبز رو دارم اگه از مبحثی عکس میخوای بگو برات بفرستم.Faeze Radseresht سلام خیلی ممنون بابت راهنمایی
. شما سایتی رو سراغ دارید که بشه اونجا تست در مورد همین موضوع پیدا کرد?
-
مینا میناب خواهش میکنم
بخونید سوالی داشتید بفرمایید
z Gheibi باشه چشم حتما بازم متشکرم
-
Faeze Radseresht سلام خیلی ممنون بابت راهنمایی
. شما سایتی رو سراغ دارید که بشه اونجا تست در مورد همین موضوع پیدا کرد?
مینا میناب راستش نه ولی میتونی سرچ کنی تست درباره اسم فاعل یا هر چیز دیگه. بهتر بگم هرچیزی که خوندی از مباحث محل اعرابی تو اینترنت سرچ کن شاید بیاره. ولی بهترین راه همون کتاب به نظر من.
بازم اینجا رو یه سر بزن
-
مینا میناب راستش نه ولی میتونی سرچ کنی تست درباره اسم فاعل یا هر چیز دیگه. بهتر بگم هرچیزی که خوندی از مباحث محل اعرابی تو اینترنت سرچ کن شاید بیاره. ولی بهترین راه همون کتاب به نظر من.
بازم اینجا رو یه سر بزن
Faeze Radseresht بله درسته ممنونم