دامنه (fog (x
-
این پست پاک شده!
-
دوستان😬
@Amir-Bernousi
@Saghi-Mortazavi
مطمئنید از جواباتون؟!
آخه من از روشی که آقای ثابتی گفتن رفتم
بعد اصلا شماها نمیتونید یک ایکسم رو معکوس کنید که
بعد من برای اطمینان بیشتر اومدم با برنامه هم حساب کردم

اخه اقای ثابتی اومدن گفتن هر وقت به نامعادله توی دامنه ترکیب تابع بر میخورید باید هر دو طرف نا معادله رو حساب کنید بعد بیاید اشتراک بگیرید
که منم همینکارو کردم و جوابمم با جواب بالا یکیه@infinitie-a

فرقی نداره
-
@infinitie-a

فرقی نداره
@amir-bernousi البته ما نباید صفر رو حساب میکردیم
-
@infinitie-a

فرقی نداره
@amir-bernousi 😲😲😲😲واایییییی فهمیدم اشتباهم کجاست
🤐🤐چه اشتباهه مضحکی!
به جای ۲ نوشتم ۴ 😕
ممنونم که کمک کردید
@Amir-Bernousi 🌹
@Saghi-Mortazavi 🌹 -
@amir-bernousi 😲😲😲😲واایییییی فهمیدم اشتباهم کجاست
🤐🤐چه اشتباهه مضحکی!
به جای ۲ نوشتم ۴ 😕
ممنونم که کمک کردید
@Amir-Bernousi 🌹
@Saghi-Mortazavi 🌹@infinitie-a خواهش میکنم 🙏
-
@infinitie-a

فرقی نداره
@amir-bernousi باید با دامنه gکه اول به دست آورده شده اشتراک بگیریم
-

من فکر میکنم اینطور بشه
لطفا جوابی که بدست میارید رو بفرستید🙏
@Infinitie-A -
@saghi-mortazavi دوباره حساب کردم

-
@saghi-mortazavi دوباره حساب کردم

@infinitie-a توی تعیین علامت دامنه f ایکس چون منفیه دوتا بازه بدست میاد
-
@saghi-mortazavi این اشتباه شد منظورم قسمت محاسبتون بود که چون xمنفیه توی تعیین علامت دوتا بازه بدست میاد🙄😅
-
@saghi-mortazavi این اشتباه شد منظورم قسمت محاسبتون بود که چون xمنفیه توی تعیین علامت دوتا بازه بدست میاد🙄😅
@saghi-mortazavi الان دیدم ،درست میگید
ولی جواب شما بدست نیومد:/
من در اوردم از بازه ی بسته ی یک دوم تا مثبت بینهایت -
@saghi-mortazavi الان دیدم ،درست میگید
ولی جواب شما بدست نیومد:/
من در اوردم از بازه ی بسته ی یک دوم تا مثبت بینهایت@infinitie-a خب اون دومین بازش که میشه منفی بی نهایت تا صفر جزو اشتراکات حساب میشه دیگه نه؟
-
@infinitie-a خب اون دومین بازش که میشه منفی بی نهایت تا صفر جزو اشتراکات حساب میشه دیگه نه؟
@saghi-mortazavi نه خب دامنه اون قسمت محاسبه از یک دوم تا مثبت بینهایته، اشتراکش هم با دامنه جی ایکس فقط قسمت مثبت هاست
-
@saghi-mortazavi نه خب دامنه اون قسمت محاسبه از یک دوم تا مثبت بینهایته، اشتراکش هم با دامنه جی ایکس فقط قسمت مثبت هاست
@infinitie-a دامنهgx فقط میگه صفر توی دامنه نیست ینی کل Rبه جز صفر
خب وقتی دامنه اون منفی بی نهایت تا صفر بسته اجتماع 1/2 تا مثبت بی نهایت اون وقت چطوری فقط 1/2 تا مثبت بی نهایت اشتراکشون میشه
توی دامنه اولی فقط صفر نداریم ینی به طور کل میشه منفی بی نهایت تا صفر باز اجتماع 1/2 تا مثبت بی نهایت
اگه اینجوری که شما میگید حساب کنیم تمام اعداد از صفر تا منفی بی نهایت هیچی میشه:// -
@infinitie-a دامنهgx فقط میگه صفر توی دامنه نیست ینی کل Rبه جز صفر
خب وقتی دامنه اون منفی بی نهایت تا صفر بسته اجتماع 1/2 تا مثبت بی نهایت اون وقت چطوری فقط 1/2 تا مثبت بی نهایت اشتراکشون میشه
توی دامنه اولی فقط صفر نداریم ینی به طور کل میشه منفی بی نهایت تا صفر باز اجتماع 1/2 تا مثبت بی نهایت
اگه اینجوری که شما میگید حساب کنیم تمام اعداد از صفر تا منفی بی نهایت هیچی میشه://@saghi-mortazavi نه دامنه اف ایکس (دامنه نهاییش) که از منفی بینهایت تا صفر باز که نیس
اصلا چه کاریه
یه عدد منفی انتخاب کنید -۱ رو خودتون امتحان کنید یه بار متوجه میشید که منفیارو در بر نمیگیره
چون زیررادیکال منفی میشه اصلا -
@saghi-mortazavi نه دامنه اف ایکس (دامنه نهاییش) که از منفی بینهایت تا صفر باز که نیس
اصلا چه کاریه
یه عدد منفی انتخاب کنید -۱ رو خودتون امتحان کنید یه بار متوجه میشید که منفیارو در بر نمیگیره
چون زیررادیکال منفی میشه اصلا@infinitie-a آها فهمیدم چیشد🤔
متشکرم سوال خوبی بود🙏 -
@saghi-mortazavi 🌹من از شما متشکرم
-
@saghi-mortazavi 🌹من از شما متشکرم
@infinitie-a خواهش میکنم🙏