کتاب کار مناسب برای فیزیک
-
سلام دوستای خوب الاء (امیدوارم حالتون خوب عالی باشه ((یه سوال فنی برای فیزیک خیلی سبز بهتره یا سیرتاپیاز ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهم
فارغ-التحصیلان-آلاء
گرامریست-های-آلاء
ادمین
همیار -
سلام
روزتون به خیر باشه
من هیچکدومشو نداشتم حقیقتا، خط ویژه گاج داشتم چون درسنامه ی خوبی داشت چ برای دوران جمع بندی بود و تست هامو از نقره ای گاج میزدم
به نظرم سیر تاپیاز یکم ابتداییِ...
خیلی سبز میتونه مطلوب تر باشهاین پست پاک شده! -
سلام
روزتون به خیر باشه
من هیچکدومشو نداشتم حقیقتا، خط ویژه گاج داشتم چون درسنامه ی خوبی داشت چ برای دوران جمع بندی بود و تست هامو از نقره ای گاج میزدم
به نظرم سیر تاپیاز یکم ابتداییِ...
خیلی سبز میتونه مطلوب تر باشه -
سلام دوستای خوب الاء (امیدوارم حالتون خوب عالی باشه ((یه سوال فنی برای فیزیک خیلی سبز بهتره یا سیرتاپیاز ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهم
فارغ-التحصیلان-آلاء
گرامریست-های-آلاء
ادمین
همیارایلین حیدرزهی سلام اگه ضعیفین سیر تا بیاز اگه هم فیزیکتون خوبه خیلی سبز استفاده کنید
-
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهم
فارغ-التحصیلان-آلاء
گرامریست-های-آلاء
ادمین
همیارایلین حیدرزهی در کتاب کار مناسب برای فیزیک گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهم
فارغ-التحصیلان-آلاء
گرامریست-های-آلاء
ادمین
همیارخیلی سبز بهتره.اما اگر نمونه سوال امتحانی هم میخای سیرتاپیاز
-
ایلین حیدرزهی در کتاب کار مناسب برای فیزیک گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهم
فارغ-التحصیلان-آلاء
گرامریست-های-آلاء
ادمین
امیرمحمد یوسفوند در کتاب کار مناسب برای فیزیک گفته است:
ایلین حیدرزهی در کتاب کار مناسب برای فیزیک گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهم
فارغ-التحصیلان-آلاء
گرامریست-های-آلاء
ادمین
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهم
فارغ-التحصیلان-آلاء
گرامریست-های-آلاء
ادمین
همیارایلین حیدرزهی سلام عزیزم خوبی؟ خب من کتاب خیلی سبز رو ندارم سیر تا پیاز دارم البته بستگی به خودت هم داره سیر تا پیاز مخصوصا فیزیک اینجوری هست که از نظر تستی و تشریحی برای تست های سطح بالا آماده ات میکنه البته خودش تست و سوال های خوبی داره من راضیم پاسخنامه اش هم خوبه ولی از نظری محاسبات ریاضی بگیم خلاصه نوشته جز به جز ننوشته
-
ایلین حیدرزهی سلام عزیزم خوبی؟ خب من کتاب خیلی سبز رو ندارم سیر تا پیاز دارم البته بستگی به خودت هم داره سیر تا پیاز مخصوصا فیزیک اینجوری هست که از نظر تستی و تشریحی برای تست های سطح بالا آماده ات میکنه البته خودش تست و سوال های خوبی داره من راضیم پاسخنامه اش هم خوبه ولی از نظری محاسبات ریاضی بگیم خلاصه نوشته جز به جز ننوشته
@sani-painting سلام گلم. ممنون ازپیشنهادتون بله سیرتاپیاز گرفتم یعنی تازه سفارش دادم چون اغلب گفتن سیرتاپیاز بهتر
-
@sani-painting سلام گلم. ممنون ازپیشنهادتون بله سیرتاپیاز گرفتم یعنی تازه سفارش دادم چون اغلب گفتن سیرتاپیاز بهتر
ایلین حیدرزهی خواهش میکنم عزیزم
-
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهم
فارغ-التحصیلان-آلاء
گرامریست-های-آلاء
ادمین
همیارایلین حیدرزهی خب معلومه سبز..... این فکر کردن هم نمیخاد
-
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهم
فارغ-التحصیلان-آلاء
گرامریست-های-آلاء
ادمین
همیارایلین حیدرزهی
سلام
واس هر کسی فرق داره بستگی بهسطحت داره از آسون ب سخت:
سیرتا پیاز
خیلی سبز