حد یازدهم از روی نمودار
-
@infinitie-a در حد یازدهم از روی نمودار گفته است:
@mitra-ism-rahmani 😐😐زورم میاد وقتی
درست میگید
کم کم داره باورم میشه علم غیب دارید:/نامردی نکنید دیگه ۲۰ دیقس دارم پشتار روش فکر میکنم 😐😐
@mitra-ism-rahmani میشه جوابتونو بفرستید؟!
البته فکر کنم حل تشریحی نداشته باشه -
@mitra-ism-rahmani در حد یازدهم از روی نمودار گفته است:

احتمال اینکه چرت و پرت نوشته باشم زیادهمن اینجور برای خودم گفتم که اون کسره باید کمتر از صفر یا منفی بشه جوابش برای همین اون حدی که داده را تجزیش کردم و براش حالت های مختلف در نظرم گرفتم در کل ۴ حالت شد بعد گفتم هر حالت را اگه در اون کسر جایگذاری کنیم چی میشه آیا کوچکتر از صفر یا منفی میشه . اینجوری بینشون دوتا حالت را انتخاب کردم که با اون دوحالت که مکمل هم هستند رفتم سراغ گزینه ها..
-

احتمال اینکه چرت و پرت نوشته باشم زیادهمن اینجور برای خودم گفتم که اون کسره باید کمتر از صفر یا منفی بشه جوابش برای همین اون حدی که داده را تجزیش کردم و براش حالت های مختلف در نظرم گرفتم در کل ۴ حالت شد بعد گفتم هر حالت را اگه در اون کسر جایگذاری کنیم چی میشه آیا کوچکتر از صفر یا منفی میشه . اینجوری بینشون دوتا حالت را انتخاب کردم که با اون دوحالت که مکمل هم هستند رفتم سراغ گزینه ها..

WOW!!!!
دقیقا جوابش همینه!
پاسخنامه هم همینارو نوشته فقط به روش جبری که من متوجه نشدم:/
اصلا کف کردم خیلی خوب بود!
ممنونم ازتون🌹🌹🌹🌹 -

WOW!!!!
دقیقا جوابش همینه!
پاسخنامه هم همینارو نوشته فقط به روش جبری که من متوجه نشدم:/
اصلا کف کردم خیلی خوب بود!
ممنونم ازتون🌹🌹🌹🌹 -
@mitra-ism-rahmani انشالله میتونید به امید خدا
-
-
سلام
من بهش اینطوری نگاه کردم
گفتم این کسر قراره منفی بشه
پس یا صورتش منفیه یا مخرجش
حالا اومدم گفتم وقتی مخرج منفی هست یعنی از ۱راست باید بهش نزدیک بشم و اونجا باید صورت کسر مثبت باشه یعنی مقدارش از ۲ بیشتر باشهبا این یه نگاه به نمودار ها گزینه ۱و ۴ حذف شدن
حالا گفتم اگه مخرج مثبت باشه یعنی باید از ۱ چپ نزدیکش بشم صورتش هم قراره منفی باشه یعنی از ۲ کمتر
و اینطوری بود که بدون کاغذ بازی گزینه ۲ رو انتخاب کردم 😁😂
-
سلام
من بهش اینطوری نگاه کردم
گفتم این کسر قراره منفی بشه
پس یا صورتش منفیه یا مخرجش
حالا اومدم گفتم وقتی مخرج منفی هست یعنی از ۱راست باید بهش نزدیک بشم و اونجا باید صورت کسر مثبت باشه یعنی مقدارش از ۲ بیشتر باشهبا این یه نگاه به نمودار ها گزینه ۱و ۴ حذف شدن
حالا گفتم اگه مخرج مثبت باشه یعنی باید از ۱ چپ نزدیکش بشم صورتش هم قراره منفی باشه یعنی از ۲ کمتر
و اینطوری بود که بدون کاغذ بازی گزینه ۲ رو انتخاب کردم 😁😂
@m-an متشکرم خانم مدیر🌹🌹🌹