درخواست راهنمایی
-
سلام من تازه واردم واقعا این سایت یک دنیا دیگست . خیلی خیلی بچه ها محبت دارن. در مورد زیست سوال دارم که من سالهای ساله که از درس دورم و از حالا میخوام شروع کنم لطفا راهنمایی کنید که چجوری بخونم مبحثی یا به ترتیب. و میشه بگید هر بحث چه قسمتایی از چه کتابهاییه. مرسی
-
سلام تشکر از بچه های مهربون این سایت که خیلی محبت و انسانیت دارن. من سالهای ساله که از درس دورم و از حالا میخوام شروع کنم و میگن زیست رو بهتره مبحثی خوند. اگر میشه لطفا بگین نام مباحث رو و اینکه هر مبحث مثلا شامل چه فصلهایی از چه سالهایی میشه باور کنید گیج شدم. البته ببخشید جسارت کردم و درخواست کردم. مرسی
-
سلام تشکر از بچه های مهربون این سایت که خیلی محبت و انسانیت دارن. من سالهای ساله که از درس دورم و از حالا میخوام شروع کنم و میگن زیست رو بهتره مبحثی خوند. اگر میشه لطفا بگین نام مباحث رو و اینکه هر مبحث مثلا شامل چه فصلهایی از چه سالهایی میشه باور کنید گیج شدم. البته ببخشید جسارت کردم و درخواست کردم. مرسی
علیرضا رجبی سلام.
منظورتون رو از مبحثی خوندن متوجه نمیشم. ولی از نظر من چون زيست به هم مربوطه و زیست10 پایه زیست11 و زیست11 هم پایه زیست12 و هم چنين دروس در هر کتاب باید با ترتیب خاصی خونده بشن تا زنجیرشون تو ذهن کامل بشه؛ به شما پیشنهاد میکنم از درس اول زیست دهم شروع کنید و به ترتیب همه فصل ها رو بخونید بعد از دهم برید سراغ یازدهم بازهم از درس اول و به ترتیب. به همین شکل برای دوازدهم. البته این تنها نظر منه. بهتون پیشنهاد میکنم حتما با یه مشاور مشورت کنید.
-
سلام من تازه واردم واقعا این سایت یک دنیا دیگست . خیلی خیلی بچه ها محبت دارن. در مورد زیست سوال دارم که من سالهای ساله که از درس دورم و از حالا میخوام شروع کنم لطفا راهنمایی کنید که چجوری بخونم مبحثی یا به ترتیب. و میشه بگید هر بحث چه قسمتایی از چه کتابهاییه. مرسی
علیرضا رجبی سلام به نظر من از دهم شروع کنید به خوندن تا آخر چون دهم اولش بافت ها رو خوندیم مباحث پایه ای که برای ترکیب با فصل های دیگه نیاز داریم و یا در دهم خون رو خوندیم خب گلبول های سفید رو شناختیم و الان که من یازدهم هستم اون اطلاعات رو در این فصل نیاز دارم به نظر من از دهم شروع کنید چون با سال های دیگه ترکیبی میشن
-
سلام به نظر من هم مبحثی پیش برید اگر بخواهید برای امسال کنکور بدید مبحثی بخونید بهتر هست چون در مبحثی برای هر سه سال میباشه و احتمالا راحت تر هست
اگه مبحثی جلو برید باید در طول هفته برنامه ریزی داشته باشید تا بتوانید در هفته یک الی سه مبحث را بطور کامل یاد بگیرید بعد هم به سراغ تست زنی برید(البته باید در کنار خوندن مباحث تست هم کارکنین تا بتونین به تثبیت کامل برسونین)