سالگرد خاموشی ۱۷۶ نخبه پرواز ۷۵۲ تسلیت
-
حرفی نیست
ali kalantari خدا همه ی در گذشتگان رو رحمت کنه
-
از این خاموشیا و فوت شدن شمع زندگی ایرانیا بیشتر بوده
پرواز شماره 655 ایران ایر که توسط ناو آمریکایی تو سال 67 رو خلیج فارس سرنگون شد
بمباران زمین فوتبال چوار ایلام تو 23 بهمن سال 65
حمله تروریستی داعش به رژه نیروهای مسلح اهواز تو 31شهریور 97
بمباران شیمیایی سردشت تو تیر 66
حمله به کشتی سابلیتی پارسال
کشته شدن 464 ایرانی تو حادثه منا سال 94
از این حادثه ها کم نیستن، جنگ هنوز ادامه داره، فقط دیگه سربازاش تفنگ به دست نیستن، قربانی هاش با گلوله و جنگ رودرو نمیمیرن، اهداف تصرف اراضی یه کشور نیست
جنگ همینه و هنوز تموم نشده
بقیه ی سالگردا رو فراموش نکنیم
این پست پاک شده! -
حرفی نیست
ali kalantari
دیروز بود تموم شد -
از این خاموشیا و فوت شدن شمع زندگی ایرانیا بیشتر بوده
پرواز شماره 655 ایران ایر که توسط ناو آمریکایی تو سال 67 رو خلیج فارس سرنگون شد
بمباران زمین فوتبال چوار ایلام تو 23 بهمن سال 65
حمله تروریستی داعش به رژه نیروهای مسلح اهواز تو 31شهریور 97
بمباران شیمیایی سردشت تو تیر 66
حمله به کشتی سابلیتی پارسال
کشته شدن 464 ایرانی تو حادثه منا سال 94
از این حادثه ها کم نیستن، جنگ هنوز ادامه داره، فقط دیگه سربازاش تفنگ به دست نیستن، قربانی هاش با گلوله و جنگ رودرو نمیمیرن، اهداف تصرف اراضی یه کشور نیست
جنگ همینه و هنوز تموم نشده
بقیه ی سالگردا رو فراموش نکنیم
-
-
ali kalantari
دیروز بود تموم شدDr Aryan 0
امروزه و تموم نشدهپارسال همین موقع مردن
همین موقع ها پارسال هم بزرگان تکذیب میکردن که ما نزدیمشون -
حرفی نیست
@M-an
یادم باشه گفتید بحث سیاسی ممنوعه ..
-
@M-an
@black-wo_olf من بحث سیاسی کردم؟
تسلیت گفتم،بچه ها هم همراهی کردن
یکی گفت گذشته
گفتم نگذشته و پارسال همین موقع بوده جریاناش -
@black-wo_olf من بحث سیاسی کردم؟
تسلیت گفتم،بچه ها هم همراهی کردن
یکی گفت گذشته
گفتم نگذشته و پارسال همین موقع بوده جریاناشali kalantari بعضیا منجمله خودت دارید بحث رو به جاهای دیگه ای ربط می دید .. وگرنه ما هم ناراحتیم از این اتفاق ..
-
Dr Aryan 0
امروزه و تموم نشدهپارسال همین موقع مردن
همین موقع ها پارسال هم بزرگان تکذیب میکردن که ما نزدیمشونali kalantari سلام اولا جای این بحثا اینجا نیست
دوم تا از جنگ کامل سر در نیاوردیم لطفا اظهار نظر نکنیم
سوم دوستانی که برای دوستان عزیزمون تو هواپیما عزادارید که به حق است لطفا در مورد ۴۸ مسافر قطار تبریز مشهد هم در آتش سوختند ولی کسی حرفی از محاکمه نزد صحبت کنید
و در آخر جنگ الان جنگ سرد نیست جنگ نرم و الکترونیکیه
اشتباهی که اتفاق افتاد و همه ناراحتیم
و نکته پایانی اینجا جای علمیه سیاست رو قاطیه اینجا نکنید
سپاس از دوست آلایی -
ali kalantari بعضیا منجمله خودت دارید بحث رو به جاهای دیگه ای ربط می دید .. وگرنه ما هم ناراحتیم از این اتفاق ..
@black-wo_olf دقیقا همه ناراحتن ولی پشت مطالب شما نقشه های دیگه ای بنظر میرسه
-
باشه دوستان
اول اینکه من هیچ سیاستی قاطی ماجرا نکردم نمیدونم،احساس میکنم دنبال بهانه میگردید
دوم اینکه من سوگواریمو همیشه جایی جار نمیزنم
این مورد چون همشون نخبه بودن و سالگردشون بود اومدم اینجا تسلیت گفتم
سوم اینکه اصلا من ممکنه چه نقشه ای داشته باشم؟
نقشه؟
مگه جنگه و اینجا چت سازمان سیا که قضیرو جنایی میکنید؟؟؟؟
یه فروم دوستانه و کوچیک که همه الایی هستیم
یه تسلیت گفتم
بعد گفتم پارسال همین موقع ها بود و دوستمون زمانشو اشتباه گرفتن که بهشون توضیح دادم
چهارم اینکه تو بخش ازاد اندیشی گذاشتم که فکر نکنم منعی داشته باشه -
@M-an
@black-wo_olf
چه جالب بحث هایی که شماها علاقه ای به صحبت دربارش ندارید سیاسیه اما هفته های گذشته صحبت در مورد افراد مورد علاقه شما کاملا مجاز و حتی به جاست:) -
جالبه همه همه ی حرفاشون رو میزنن جواب هم دیگه رو هم میدن بعد اخرش یه جمله میگن خب اینجا جای بحث سیاسی نیست ...
-
@black-wo_olf
چه جالب بحث هایی که شماها علاقه ای به صحبت دربارش ندارید سیاسیه اما هفته های گذشته صحبت در مورد افراد مورد علاقه شما کاملا مجاز و حتی به جاست:)Arghavan Yazdani یجور وانمود میکنید انگار ما از این واقعه ناراحت نیستیم
به والله من از شما بیشتر داغدارم
ولی این بحث ها کار رو به جای دیگر میبرن
اصلا موضوع تاپیک بد نیس که من میگم تاپیک لبه ی پرتگاهه تا به بیراهه بره -
🤍
️
ب امید روزی که هیچ جنگ،موشک و بمبی وجود نداشته باشه -
ali kalantari سلام اولا جای این بحثا اینجا نیست
دوم تا از جنگ کامل سر در نیاوردیم لطفا اظهار نظر نکنیم
سوم دوستانی که برای دوستان عزیزمون تو هواپیما عزادارید که به حق است لطفا در مورد ۴۸ مسافر قطار تبریز مشهد هم در آتش سوختند ولی کسی حرفی از محاکمه نزد صحبت کنید
و در آخر جنگ الان جنگ سرد نیست جنگ نرم و الکترونیکیه
اشتباهی که اتفاق افتاد و همه ناراحتیم
و نکته پایانی اینجا جای علمیه سیاست رو قاطیه اینجا نکنید
سپاس از دوست آلایی@جهاد دوست عزیز قضیه هارو با هم دیگه قاطی نکنید. چه ربطی به اون 48 نفر داره؟ مثل این میمونه شما داری تو محرم عزاداری میکنی من بیام بگم چرا برای کسایی که تو حادثه 11 سپتامبر مردن ناراحت نیستی!
مورد بعد اینکه بله درسته ما به هیچ وجه از جنگ سر در نمیاریم. اصلا به قول خودتون یه اتفاق بوده و گذشته (با اینکه مطمئنم اگر از اعضای خانواده خودتون خدایی نکرده کسی توی هواپیما بود از قضیه به عنوان یه اشتباهی که گذشته یاد نمیکردید!) ولی اعتراض اصلی به این موضوع برای دروغ گفتن دوستان هستش. خطای انسانی همیشه بوده و هست . درسته برای کشوری که همیشه ادعای یک بودن توی مسائل نظامی رو داره همچین اتفاقی یه فاجعه محسوب میشه اما به هرحال توی هر جنگی اجتناب نا پذیره. ولی اینکه 2 هفته دروغ گفته بشه و تلاش شه تا قضیه خیلی باز نشه عین نامردیه.
اینجا جای بحث در این موارد نیست ولی خواستم جواب بدم که دوستی که گفتن اقایون داشتن دروغ میگفتن نقشه ی خاصی ندارن. اگر حرف زدن درباره این موضوع سیاسی محسوب میشه حرف زدن درباره حاج قاسم و شهید فخری زاده از اون سیاسی تر هستش. انتظار میره همچین برچسبایی رو وقتی حرف از هموطن مظلومتون میاد نزنید! -
@جهاد دوست عزیز قضیه هارو با هم دیگه قاطی نکنید. چه ربطی به اون 48 نفر داره؟ مثل این میمونه شما داری تو محرم عزاداری میکنی من بیام بگم چرا برای کسایی که تو حادثه 11 سپتامبر مردن ناراحت نیستی!
مورد بعد اینکه بله درسته ما به هیچ وجه از جنگ سر در نمیاریم. اصلا به قول خودتون یه اتفاق بوده و گذشته (با اینکه مطمئنم اگر از اعضای خانواده خودتون خدایی نکرده کسی توی هواپیما بود از قضیه به عنوان یه اشتباهی که گذشته یاد نمیکردید!) ولی اعتراض اصلی به این موضوع برای دروغ گفتن دوستان هستش. خطای انسانی همیشه بوده و هست . درسته برای کشوری که همیشه ادعای یک بودن توی مسائل نظامی رو داره همچین اتفاقی یه فاجعه محسوب میشه اما به هرحال توی هر جنگی اجتناب نا پذیره. ولی اینکه 2 هفته دروغ گفته بشه و تلاش شه تا قضیه خیلی باز نشه عین نامردیه.
اینجا جای بحث در این موارد نیست ولی خواستم جواب بدم که دوستی که گفتن اقایون داشتن دروغ میگفتن نقشه ی خاصی ندارن. اگر حرف زدن درباره این موضوع سیاسی محسوب میشه حرف زدن درباره حاج قاسم و شهید فخری زاده از اون سیاسی تر هستش. انتظار میره همچین برچسبایی رو وقتی حرف از هموطن مظلومتون میاد نزنید!Mahdi Jafari 1 ببینید دارید سفسطه میکنید اولا رابطه سقوط هواپیما و برخورد قطار هر دو به خاطر خطایه انسانیه ولی در محرم و 11 سپتامر هیچ نقطه اشتراکی نیست
و اینکه چرا فک میکنید کسی از خانواده ما تو اون هواپیما نبودن از پیش قضاوت نکنین
تعلل در نگفتن این حقیقت حتما دلایلی داشته که ما بی خبریم وگرنه مخفی کردن این ماجرا با اون همه فیلم موجود کار خنده داریه
منظور من از سیاسیه اینکه این تاپیک درست در لبه پرتگاهه و امکان انحراف داره و خیلی از این مواردو در سال های اخیر دیدم که چه بل بشویی تو انجمن بوجود اورده
وگرنه نیت درست کننده این تاپیک معلومه که خیره و جای هیچ شکی نیست -
حرفی نیست
سلام .
بسیار سپاسگزارم که نام هم وطنان خود را زنده نگه میدارید ، و در ضمن بحث سیاست به شدت پیچیده هست و در حقیقت هیچکدام از شما درباره سیاست چیزی نمیدانید و بسیار پیچیده هشت ، در ضمن هر کس دوس داره که بیشتر با سیایت آشنا بشه ،نهج البلاغه و سخنان استاد رائفی پور رو میتونه ببینه .
پیروز باشید