لطفا وارد شوید و امضا کنید
-
به یه میلیون هم برسه این کارو نمیکنن
-
۳۰۰ هزار نفر امضا کردن این چه کنکور بودن
اهمیت ندادن حالا بیست هزار نفر امضاء کنن تشریحی میگه -
این طرح کارزار نیست مردم آزاره
-
باز ممنون که گفتی
ولی علنی نمیشه به هیچ وجه -
سلام
دوستان این طرحی هست که چند روزی هست ارائه شده.
لطفا وارد شوید و امضا کنید.
طبق این درخواست ما میخواهیم از این به بعد پاسخ تشریحی آزمون کنکور از طرف سازمان سنجش ارائه بشه.
https://www.karzar.net/answer-sheet -
@haniehno
یه کارزار الکیه
دور هم برابچ جمع شدن امضا کنن -
سلام
دوستان این طرحی هست که چند روزی هست ارائه شده.
لطفا وارد شوید و امضا کنید.
طبق این درخواست ما میخواهیم از این به بعد پاسخ تشریحی آزمون کنکور از طرف سازمان سنجش ارائه بشه.
https://www.karzar.net/answer-sheetعرض سلام .
کنکور مطمئن باشید برداشته نخواهد شد ،چون در ایران راهی بهتر از این دیگه وجود ندارد ،به نظر من به جای مبارزه کردن ،باید سازش کرد ،شما در این سه سال علاوه بر درس چگونگی ایستادن در برابر مشکلات را یاد میگیرید ، و فردی پخته میشوید ،نیازی به این کارا نیست ،من با طرح سوالات سخت موافقم ،تا دانش آموز سخت کوش پیدا بشه
پیروز باشید .
-
FaMi
خب چ نیازی ب پاسخ تشریحی دارید؟
حل تست ها گیر میاد از منابع دیگه -
عرض سلام .
کنکور مطمئن باشید برداشته نخواهد شد ،چون در ایران راهی بهتر از این دیگه وجود ندارد ،به نظر من به جای مبارزه کردن ،باید سازش کرد ،شما در این سه سال علاوه بر درس چگونگی ایستادن در برابر مشکلات را یاد میگیرید ، و فردی پخته میشوید ،نیازی به این کارا نیست ،من با طرح سوالات سخت موافقم ،تا دانش آموز سخت کوش پیدا بشه
پیروز باشید .
Abolfazl Mousavi سلام
چه ربطی داشت؟
این طرح توسط یکی از بزرگان کنکور مطرح شده و برای دریافت پاسخ نامه تشریحی از سازمان سنجش هست تا هر آدم بیسوادی یک کتاب چاپ نکنه و داخل اون سوالات کنکور. رو به غلط توضیح بده و تفسیر کنه.
من منظور شما رو متوجه نشدم....!!! -
Abolfazl Mousavi سلام
چه ربطی داشت؟
این طرح توسط یکی از بزرگان کنکور مطرح شده و برای دریافت پاسخ نامه تشریحی از سازمان سنجش هست تا هر آدم بیسوادی یک کتاب چاپ نکنه و داخل اون سوالات کنکور. رو به غلط توضیح بده و تفسیر کنه.
من منظور شما رو متوجه نشدم....!!!FaMi ما کارزار برای نوبت اول امضا کرده بودیم که خیلییییییییییییییییی آدم امضا کرده بود و وزیر آموزش پرورش یه ذره هم توجه نکرده بود
وقت تلفیه خوبیه
-
Abolfazl Mousavi سلام
چه ربطی داشت؟
من منظور شما رو متوجه نشدم....!!! -
به یه میلیون هم برسه این کارو نمیکنن
-
FaMi ما کارزار برای نوبت اول امضا کرده بودیم که خیلییییییییییییییییی آدم امضا کرده بود و وزیر آموزش پرورش یه ذره هم توجه نکرده بود
وقت تلفیه خوبیه
-
FaMi اتفاق خیلی خوبی میشه اگه موافقت بشه ولی خب سازمان سنجش کار ب کسی نداره این سازمان همونیه ک حتی جلو صدا سیما و اخبار رسمی مملکت وایساد
و کنکور رو برگزار کرد با اینکه تعویق خورد بود
ولی خب تیری است در تاریکی...H_R در لطفا وارد شوید و امضا کنید گفته است:
FaMi اتفاق خیلی خوبی میشه اگه موافقت بشه ولی خب سازمان سنجش کار ب کسی نداره این سازمان همونیه ک حتی جلو صدا سیما و اخبار رسمی مملکت وایساد
و کنکور رو برگزار کرد با اینکه تعویق خورد بود
ولی خب تیری است در تاریکی...شعور سازمان سنجش خیلی بیشتر از مجلس و آموزش پرورش هست.
اگر کنکور برگزار نشده بود اون کنکوری های 99 شاید هنوزفرصت برای کنکور دادن پیدا نکرده بودن. چون هرچه جلو تر رفتیم اوضاع کرونا بد تر شد. -
ata mohseni مملکت مسخره بازی نیست که.
اون یه درخواست بچه گانه بود که یک هفته بی هیچ دلیلی مدارس تعطیل بشن....
اما این رو بزرگان و خردمندان کشور تنظیم کردن.FaMi کیه این خردمندان؟!!!
قول شرف میبندم هیچ کس به این توجه نمیکنه هیچ کس
مگه بیکاره ؟!البته وظیفه شه ولی خوب چه انتظاری
-
FaMi کیه این خردمندان؟!!!
ata mohseni در لطفا وارد شوید و امضا کنید گفته است:
FaMi کیه این خردمندان؟!!!
تصمیم با خودتون هست....
هر کس عقل و اختیار داره و میتونه برای خودش تصمیم بگیره