نظر شما چیه ؟
-
سلام آلایی ها
بچه ها این تست را ببینید میخوام یه ذره دربارش بحث کنیم اصلا کاری به پاسخنامش ندارم فقط میخوام نظر شما را بدونم . ممنون میشم نظرتون را بگیدباذکرعلت
تصویر درست افتاد
دوازدهم بچه-های-کنکور-تجربی-1400
ریاضیا همیار دانش-آموزان-آلاء Bio -
سلام آلایی ها
بچه ها این تست را ببینید میخوام یه ذره دربارش بحث کنیم اصلا کاری به پاسخنامش ندارم فقط میخوام نظر شما را بدونم . ممنون میشم نظرتون را بگیدباذکرعلت
تصویر درست افتاد
ریاضیا همیار دانش-آموزان-آلاء Bio@mitra-ism-rahmani
سلام
۴ میشه؟ -
@sara-haghighatrad
گزینه همیگه کسی که از خدا اطلاعت کنه و پیروی کنه
دشمناش مثل دوستشن یعنی خطری تهدیدش نمیکنه و خدا مثل یک پشتیبان بزرگی برای اونه -
سلام آلایی ها
تصویر درست افتاد
ریاضیا همیار دانش-آموزان-آلاء Bio@mitra-ism-rahmani
گزینه ز و الف هم در کل یعنی با وجود مانع ها و سختی ها تا تورو داریم (پشتیبان اون فرد هست) غمی نداریمکه اینا با صورت سوال جور در میاد
نمیدونما اینا نظر من بود
-
سلام آلایی ها
تصویر درست افتاد
@mitra-ism-rahmani
گزینه ز و الف هم در کل یعنی با وجود مانع ها و سختی ها تا تورو داریم (پشتیبان اون فرد هست) غمی نداریمکه اینا با صورت سوال جور در میاد
نمیدونما اینا نظر من بود
-
سلام آلایی ها
تصویر درست افتاد
z Gheibi در نظر شما چیه ؟
گفته است:
@mitra-ism-rahmani با ج گزینه ۱و۲حذف میشه با و هم گزینه سه پس میشه ۴
قانع شدم
ممنون
-
گفته است:
@mitra-ism-rahmani خواهش میکنم
با رد گزینه این سوال ها خیلی سریع حل میشنمن با ب رد گزینه کردم اشتباه دراومد گفتم ب صد در صد درسته پس گزینه ای که نداره غلطه بعد ۳ و ۴ را رد کردم
بین ۱ و۲ گیر افتادم -
@mitra-ism-rahmani
چرا به نظر اونم هم مفهومه
اما توی گزینه هایی که ب هست یه عبارت اومده که گزینه رو غلط کرده
همونطور که z-Gheibi ایشون گفتن -
سلام آلایی ها
تصویر درست افتاد
نظرم رو ۴ هست
هرچند الف و ب هم باهاش قرابت دارن ولی اصلا ج ربطی بهش نداره -
گفته است:
@mitra-ism-rahmani خواهش میکنم
با رد گزینه این سوال ها خیلی سریع حل میشنمن با ب رد گزینه کردم اشتباه دراومد گفتم ب صد در صد درسته پس گزینه ای که نداره غلطه بعد ۳ و ۴ را رد کردم
بین ۱ و۲ گیر افتادم