7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
سوال از دهم(سلول،غشا و ماهیچه)
-
سلام
جواب این سه سوال رو ممنون میشم اگه بگین...الف)بخش اصلی غشای سلولی چه نام دارد؟
ب)چرا سلول های بدن ما در آب خالص میترکند؟
ج)تفاوت های بین ماهیچه های مخطط و صاف؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@همیار
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم
@همیار
z Gheibi -
ata mohseni در سوال از دهم گفته است:
سلام
جواب این سه سوال رو ممنون میشم اگه بگین...الف)بخش اصلی غشای سلولی چه نام دارد؟
ب)چرا سلول های بدن ما در آب خالص میترکند؟
ج)تفاوت های بین ماهیچه های مخطط و صاف؟
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@همیار
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم
@همیار
z Gheibiسلام
الف)فسفولیپیدها(شک دارم ولی به احتمال ۶۰درصد درسته)
.
ب)چون غلظت مواد محلول در سیتوپلاسم سلول از غلظت مواد محلول در آب خالص بیشتره پس اسمز اتفاق میفته و آب از جایی که رقیق تره به جایی که غلیظ تره میره.البته سلول های بدنمون نمیترکن فقط تا جایی که غلظت سیتوپلاسم و مایع اطرافش یکی بشه اسمز اتفاق میفته و بعدش دیگه سلول نمیترکه.این سوال یجوری اشتباهه
.
ج)سلول های مخطط به صورت ارادی کار میکنن و ظاهری رشته ای و خط خطی(مخطط)دارن ولی سلولهای صاف عملکردشون غیرارادیه و ظاهری دوکی شکل دارن.سلول های مخطط چند هسته این و رنگشون تقریبا قرمزه ولی سلول های صاف تک هسته این و رنگشون صورتیه(که مقایسه رنگها خیلی مهم نیس)
.
من همینارو میدونستم... -
ata mohseni سوال ۲: چون خارج از بدن تفاوت غلظت آب، بیرون و درون سلول خیلی میشه ،درواقع آب رقیق بیرون از سلول زیاده و طبق قانون انتشار وارد سلول میشه و چون سلول های جانوری دیواره ندارن سلول میترکه.
-
@behnaz-hajizadeh آره سلولها نمیترکن ولی متورم میشن
-
Amir Siavsh کدام دریچه مسیر نای را میبندد؟
هورمونی که باعث افزایش ترشح اسید معده میشود چه نام دارد؟؟؟
-
@Behnaz-Hajizadeh
Setare Fff
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
z Gheibi -
ata mohseni کدام دریچه ) اپی گلوت)
-
مهدیس فیروزی هورمونی که سبب افزایش ترشح اسید معده؟
-
ata mohseni گاسترین باعث افزایش ترشح اسید معده میشود
-
مهدیس فیروزی عالیی
ممنون
شما زیستو تا کجا خوندین؟ -
ata mohseni خواهش تا فصل چهار گفتار دو
-
سوالی نیست؟
-
مهدیس فیروزی تو فیزیک راحت پیچوندی
-
مهدیس فیروزی کدام بخش از دستگاه گوارش تنوع آنزیمی بیشتری دارد؟
-
ata mohseni یا معدس یا لوزالمعده
چون خیلی وقته زیست نخوندم من خیلی وقته امتحان ترمشو دادم یادم نیست فصل دو اخرین گفتارشو چک کن -
ata mohseni کاری پیش اومد و اینکه دیدم بیامم شاید نتونستم نیومدم
-
مهدیس فیروزی جبرانش امتحان زیست من
-
ata mohseni خخخ کی داری؟
-
مهدیس فیروزی فردا
-
ata mohseni اگه تونستم میام باشه
فعلا تا فردا