وابسته وابسته
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر
این بیت وابسته وابسته داره؟ "یا دلم را به راز محرم شو/ یا تنم را بدوز و مرهم شو"
الان "دلم را به راز محرم شو" که "را" فک اضافه اینجا گروه اضافی رو بهم ریخته رو باید برداریم ترکیب رو مرتب کنیم و جزء وابسته وابسته بشماریمش یا نه اجازه نداریم؟ -
سلام بچه ها وقتتون بخیر
این بیت وابسته وابسته داره؟ "یا دلم را به راز محرم شو/ یا تنم را بدوز و مرهم شو"
الان "دلم را به راز محرم شو" که "را" فک اضافه اینجا گروه اضافی رو بهم ریخته رو باید برداریم ترکیب رو مرتب کنیم و جزء وابسته وابسته بشماریمش یا نه اجازه نداریم؟zoohre hocini سلام سوال جالبیه منم دنبالش میگردم اما بچه ها رو هم منشن کنید تا پیام تون رو ببینند@همیار تجربیا ریاضیا انسانیا دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر
الان "دلم را به راز محرم شو" که "را" فک اضافه اینجا گروه اضافی رو بهم ریخته رو باید برداریم ترکیب رو مرتب کنیم و جزء وابسته وابسته بشماریمش یا نه اجازه نداریم؟zoohre hocini سلام .خسته نباشین
بله م وابسته وابسته از نوع مضاف الیه مضاف الیه است.
ولی خب انسان است و لغزش به نظر بزارید بقیه هم نظراشونو بگن اشتباه نشه! -
امروز گزینه دو یه سوال داده بود که وابسته وابسته گرفته بود:
در همۀ ابیات «وابستۀ وابسته» وجود دارد، به جز ...............1-از جهان با نظر بسته بسازید که عشق/هرکه را چشم ببندد به تماشا ببرد
2-سرایت می کند در ظالمان آزار مظلومان/که فریاد از دل سخت کمان پیش از نشان خیزد
3-عشق هر روز شد از روز دگر مشکل تر/نیست در طالع این کار که آسان گردد
4-با سفال و جام زر یکرنگ می جوشد شراب/نور وحدت را نظر بر کعبه و بتخانه نیستپاسخ: گزینه 2
گزینۀ 1: هرکه را چشم: : صفت مضاف الیه
گزینۀ 2: وابستۀ وابسته ندارد.
گزینۀ 3: طالع این کار: : صفت مضاف الیه
گزینۀ 4: نور وحدت را نظر: : مضاف الیه مضاف الیه