b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
شیمی ۱۱ پویانظر
-
-
-
-
Soheil Mo200 سلام وقت بخیر. ممکنه یه سری تغییرات داشته باشه. من جای شما باشم همین رو میبینم چون من خودم استادی بهتر از استاد پویان نظر نمیشناسم. ولی اگر براتون مهمه و حوصله ندارید تطبیق بدید با مباحث امسال، دوره یازدهم استاد گودرزی رو ببینید یا صفر تا صد استاد صنیعی
-
-
Mahdi Jafari 1 صنیعی ناقصه گودرزی هم لاکپشتی ظبط میکنه
-
این سوالو باید از خود استاد بپرسین، یا از اینستا بهشون پیام بدین، یاهم اینکه خانوم مدیر ازشون بپرسن به شماهم بگن
M.an -
Soheil Mo200 دیگه به هر حال اموزش رایگانه. نمیشه انتظار داشت دبیر 24 ساعته توی استودیو باشه. بالاخره منبع درامدشون هست و همین ضبطایی رو هم که توی الا انجام میدن لطفشونه. اگر میخواید یه منبع مطمئن داشته باشید برای شیمی راه ابریشم اقای پویان نظر رو بگیرید که شیمی یازدهمشونم تازه داره شروع میشه با اون پیش بیایید. خیلی سریع ضبط میشه و کلی هم تست حل میشه توش
-
Soheil Mo200 @ اینستا ندارم
-
Soheil Mo200 فکر نکنم ایشون خیلی کامل و جامع و کاربری تدریس میکنن تغیبرات کتابتو تدرسشون خلل ایجاد نمیکنه مطمئن باشید
من پارسال فقط با ایشون تونستم شیمی رو ۲۰ بگیرم