سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
المپیاد
-
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه..
ببخشید دوستان نظرتون راجب المپیادهای مدرسه چیه کسی هس ک شرکت کرده باشه ت همین دوران دبیرستان...
@تجربیا Bio @المپیادیا -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to Tragic Girl on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sadaf-a
من امسال زیست رو شرکت میکنم
-
@sadaf-a در المپیاد گفته است:
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه..
ببخشید دوستان نظرتون راجب المپیادهای مدرسه چیه کسی هس ک شرکت کرده باشه ت همین دوران دبیرستان...
@تجربیا Bio دریا دریایی @المپیادیاخیلی راحت و واضح اگه بخوام بگم :
المپیاد یه مسیر طولانیه که به واقع تهش معلوم نیست برای کسی البته که چند سالی جدی دنبالش کرده ولی برای کسی که حداقل از دهم جدی شروع نکرده باشه واضحه و روشنه که نتیجه ای جز تلف کردن وقت ندازه، هرچند خیلی کسایی مثل خوده من که چهار سال به چیزی المپیاد فکر نکردم هم چیزی جز یه مدال بنیادی نصیبم نشد!
خلاصه که میتونه براتون یه آزمون باشه که فقط بدینش چون المپیاد مثل کنکور فرصت رقابت برابر رو نداره و شتید اگه زیستتون خوب باشه بتونید یه مدال بنیادی هم بگیرید البته اونم سختی های خودشو که انصافا نابود کننده س -
سلام دوست عزیز .....از نظر من خیلی خوبه اگه از تابستون مثلا برای درس زیست خودت رو آماده کرده باشی....
اینم بگم مثلا برای درسی مثل زیست منابع باید تهیه کنی ...چون از اون منابع تست و پاسخ کوتاه طرح میشه ...
اگه خواستی میتونم منابع مربوط به زیست رو بگم...
ولی از نظر خودمممممم....وقتگیره این المپیادها.... از تابستون خونده باشه آدم خیلی خوبه.....
البته اینم بگم اگه مدال طلا و اینا کسب بشه خیلی عالیه ....و مزایایی هم داره....
یکی از دخترهای مدرسمون مدال طلا المپیاد زیست داشت ....و رتبه کنکور هم ۳ رقمی زیر ۱۵۰ شد و پزشکی شیراز هم دراومد.....
ولی در کل چون برای المپیاد داری فراتر از حد کتاب درسی میخونی....و باید هم خیلی عالی بخونی.....درسته وقت گیره....ولی خب همون درس رو توی کنکور میتونی عالی پاسخ بدی....اینم مثلا ی نمونه مزایاش:) -
سلام دوست عزیز .....از نظر من خیلی خوبه اگه از تابستون مثلا برای درس زیست خودت رو آماده کرده باشی....
اینم بگم مثلا برای درسی مثل زیست منابع باید تهیه کنی ...چون از اون منابع تست و پاسخ کوتاه طرح میشه ...
اگه خواستی میتونم منابع مربوط به زیست رو بگم...
ولی از نظر خودمممممم....وقتگیره این المپیادها.... از تابستون خونده باشه آدم خیلی خوبه.....
البته اینم بگم اگه مدال طلا و اینا کسب بشه خیلی عالیه ....و مزایایی هم داره....
یکی از دخترهای مدرسمون مدال طلا المپیاد زیست داشت ....و رتبه کنکور هم ۳ رقمی زیر ۱۵۰ شد و پزشکی شیراز هم دراومد.....
ولی در کل چون برای المپیاد داری فراتر از حد کتاب درسی میخونی....و باید هم خیلی عالی بخونی.....درسته وقت گیره....ولی خب همون درس رو توی کنکور میتونی عالی پاسخ بدی....اینم مثلا ی نمونه مزایاش:)عذرخواهی میکنم مطمئنید طلای زیست داشت؟؟
-
-
همه حرفاتون درسته خدمم پرسیدم از چنتا دانشجوی پزشکی یکی میگف ن یکی آره یه نفرم خدش المپیاد شرکت کرده و بود مقامم آورده و ولی گف ن نابود میشی چون سخته ️
-
@sadaf-a میشه یه چت باز کنی
-
@sadaf-a در حد اینکه یه آزمون بدم خوبه ولی امیدی بهش نداشته باش
-
@sadaf-a اگه میخواستم اینجا بگم میگفتم خب
-
@sadaf-a
من خودم اینجور ک شنیدم میگن المپیاد حتی از کنکور هم سخت تره:( -
Bio
بله منم نگفتم ک ایشون با یه تابستون مدال طلا اوردن!
قطعا خیلی تلاش کردند
منظورم از خوندن در تابستون اینه ک کسی ک میخواد المپیاد مدال کسب کنه باید خیلی بخونه و بالاخره تابستونم بخونه...بنظرم ایشون چون کنکور دادن مدال طلا هم نداشتن باز اگه اسمشونو بگید میتونم تهش دربیارم