IMG_20230513_182124_241.jpg
سلام آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه 🙂
فرض کن🤔
یک فرصت طلایی داریی برای گل کردن توپ
برای رسیدن به آرزوهات و آیندهای که میخواستی
کنکور هم دقیقا اون فرصت طلاییس تا به خودت ثابت کنی، میتونی😎
یکی راههای تمرین برای کنکور، آزمون آزمایشیه
با این معیارها👇🏻
• سوالاتش مشابه کنکور باشه
• با بزرگترین جامع آماری که کنکور سال قبلش باشه تو رو بسنجه
• و در آخر پاسخنامه ویدیویی در اختیارت قرار بگیره
آزمونی مثل سهآ 👈🏻 آزمون آنلاین آلاء
۳ مرحله آزمون جامع سهآ
۲۶ اردیبهشت جمع بندی دوازدهم، دقیقا قبل از امتحانات نهایی
۲۷ و ۳۰ خرداد، شبیه ساز کنکور
تازه، اولین مرحلش هدیه ما به شماست
و مرحله دوم و سوم با ۴۰ درصد تخفیف
ثبتنام و دریافت هدیه
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم
@ریاضیا
@تجربیا
سلام به همه عزیزان...
امروز 27 خرداد 401 آزمون سه آ رو دادم ولی اصلا خوب نبود... در زیر نویس محل ثبت نام گفته شده روز آزمون پیامک فایل پی دی اف به شرکت کننده ها ارسال میشه تا خواستن چاپ کنن و آزمون رو روی کاغذ یا حتی روی پی دی اف بدن... در حالی که پیامک برای من نیومد و من مجبور شدم وارد محیط آزمون بشم و بعد خارج شم تا برام قابلیت دانلود دفترچه رو بیاره و اونو دانلود کنم...
گذشت و من دانلودم تموم شد و آزمون رو سر زمان مشخص شده توی دفترچه دادم و پاسخ هاش رو تو پاسخ نامه کاغذی خودم نوشتم و اومدم که وارد سایت بکنم..ولی دیدم نوشته مهلت آزمون شما به پایان رسیده! و آزمونم صفر داده شد!(کاری نداریم که عصری پیامک اومد جواب ها اومده ولی تا شب هیچ جوابی روی سایت نبود...!) منم منتظر جواب ها بودم تا دستی آزمونمو صحیح کنم و درصد بگیرم...
لطفا به این مورد رسیدگی کنید که کسایی که میخوان تو یه دفترچه چاپی یا با پی دی اف آزمون بدن زمانشون الکی مصرف نشه و اشتباها نگه وقت تون تمومه(یا یا حالت اضافه کنید که در صورت دانلود پی دی اف یک مقداری زمان اضافه برای وارد کردن جواب ها باشه یا طبق گفته اولیه صبح آزمون لینک دفترچه ها رو پیامک بدید تا با وارد شدن به محیط آزمون از زمان مون کم نشه)
وقت همگی بخیر یا علی مدد
-
@mitra-ism-rahmani در آزمون آنلاین سه آ ( 28 دی ماه 99 - جمع بندی نیم سال اول دوازدهم) گفته است:
ابوالفضل ریسی از همون قسمت آزمون رفتید ؟؟؟
@mitra-ism-rahmani نه قسمت فیلمها و جزوات من
-
ابوالفضل ریسی در آزمون آنلاین سه آ ( 28 دی ماه 99 - جمع بندی نیم سال اول دوازدهم) گفته است:
@mitra-ism-rahmani در آزمون آنلاین سه آ ( 28 دی ماه 99 - جمع بندی نیم سال اول دوازدهم) گفته است:
ابوالفضل ریسی از همون قسمت آزمون رفتید ؟؟؟
@mitra-ism-rahmani نه قسمت فیلمها و جزوات من
آها یافتم البته فقط ادبیات هستش فعلا
ممنونم -
Alireza abdi
سلام می تونید بیشتر توضیح بدین که چه مشکلاتی وجود داشت
که برای آزمون های بعدی برطرفشون کنیم -
M.an سلام ببخشید دیر پاسخ می دم ```
واسه من وسط ازمون یکم کندی ثبت پاسخ بود مثلا 10 ثانیه تو بعضی تست ها زمان بر بود 2بعد شروع شدن سولات اختصاصی دیگه سوالارو نیاورد و خواستم پایان ازمون رو بزنم که نشد می گفت پاسخ شما قبلا ثبت شده اما از نظر طرح سوالات خیلی عالی بود طراح هاتون خوب بودن و یه کاری بشه شروع کردن ازمون راحت تر باشه من خودم خیی گشتم تا بفهمم چطور ازمون رو شروع کنم و در ضمن یکی تو زمان ازمون از ادمین هاتون پاسخگو بعضی مشکلات باشه. -
Alireza abdi
سلام خواهش می کنم
ان شاء الله این مشکلات رو هم برطرف می کنیم -
سلام ببخشید میخواستم بدونم شما چطوری کارنامه میدین من نمیدونم کارنامه آزمونمو چطور دریافت کنم
-
Zahra Astad لطفا اگه کسی میدونه جواب بده خیلی برام سواله؟؟؟؟
Zahra Astad در آزمون آنلاین سه آ ( 28 دی ماه 99 - جمع بندی نیم سال اول دوازدهم) گفته است:
سلام ببخشید میخواستم بدونم شما چطوری کارنامه میدین من نمیدونم کارنامه آزمونمو چطور دریافت کنم