لطفا کمک کنید به خصوص انسانی ها
-
سلام دوستان من ترم 7 برق بودم و تصمیم گرفتم که انصراف بدم و رشته انسانی رو کنکور بدم و تازه چند روزه که شروع کردم میخواستم بدونم از بین ویدیو های آلا برای زبان انگلیسی کدوم استاد خوب هست که از پایه توضیح بده و خیلی عالی درس بده؟ و همچنین ریاضی انسانی به نظرتون نیاز به دیدن ویدیو داره؟و کدوم استاد خوبه ؟ و درس ادبیات تخصصی نیاز به ویدیو دیدن داره یا میتونم خودم بخونم ؟ برای عربی هم دارم از استاد ناصح زاده استفاده میکنم
لطفا تجربه هاتون رو بهم بگید ممنون -
-
واینکه برای نظام جدید دارم میخونم و هیچکدوم از کتاب هارو ندارم کسی هست که کتاب های 3سال دهم و یازدهم و دوازدهم انسانی رو داشته باشه و خودش نیاز نداشته باشه؟
-
سلام دوستان من ترم 7 برق بودم و تصمیم گرفتم که انصراف بدم و رشته انسانی رو کنکور بدم و تازه چند روزه که شروع کردم میخواستم بدونم از بین ویدیو های آلا برای زبان انگلیسی کدوم استاد خوب هست که از پایه توضیح بده و خیلی عالی درس بده؟ و همچنین ریاضی انسانی به نظرتون نیاز به دیدن ویدیو داره؟و کدوم استاد خوبه ؟ و درس ادبیات تخصصی نیاز به ویدیو دیدن داره یا میتونم خودم بخونم ؟ برای عربی هم دارم از استاد ناصح زاده استفاده میکنم
لطفا تجربه هاتون رو بهم بگید ممنونElm Hosse در لطفا کمک کنید به خصوص انسانی ها گفته است:
لطفا تجربه هاتون رو بهم بگید ممنونسلام وقتتون بخیر
برا ادبیات تخصصی که حتما کلیپ های آقای حسینخانی رو ببینید و تمرین زیادی در بخش ارکان عروضی و وزن شعر ها انجام بدین اینم لینک کلیپ ها ا#علوم_و_فنون #کنکور
https://alaatv.com/c/24181
برای انگلیسی که استاد عزتی عالی هستن
ریاضی انسانی هم من نمیدونم چقدر از درساش رو شما در جریان هستین و میدونین، اما یه نگاه به کتاب انسانی بندازید اگه نیاز داشتید کلیپ های استاد امینی عالین
در مورد عربی باید بگم که عربی انسانی ها تخصصی هست و مباحث بیشتری داره پس علاوه بر کلیپ های استاد ناصح زاده ویدیو های استاد علیمردانی روکه اختصاصی انسانی ها هست رو هم ببینید البته اگر کتاب تست انسانی رو تهیه کنید که عالی میشه
موفق باشید🌻 -
واینکه برای نظام جدید دارم میخونم و هیچکدوم از کتاب هارو ندارم کسی هست که کتاب های 3سال دهم و یازدهم و دوازدهم انسانی رو داشته باشه و خودش نیاز نداشته باشه؟
Elm Hosse در لطفا کمک کنید به خصوص انسانی ها گفته است:
میتونید پی دی افشون رو دانلود کنید