چجوری زبان بخونم
-
سلام .
پایه چندمید؟
-
سلام .
پایه چندمید؟
Abolfazl Mousavi دهم
-
سلام دوستان
من از زبان متنفرم خیلی بدم میاد و ازش هیچی بلد نیستم الان دهمم و زبانو از پایه صفرم میخام شروع کنم از هفتم زبان بخونم ولی چون منبعی ندارم و از زبان بدم میاد نمیتونم شروع کنم لطفا راهنمایی کنید من چیکار کنم؟Helen Alinia کلاس زبان میرید؟
اگه نمیرید حتما بردید چون اگه بخواید خودتون شروع کنید خیلی سخته و علاوه بر اون سالهای بعد که بخواید تست های کنکور رو شروع کنید خیلی به مشکل برمیخورید و از معلمای مدرسه نمیشه زبان رو خوب یاد گرفت.
البته خود من هم دهم هستم -
سلام دوستان
من از زبان متنفرم خیلی بدم میاد و ازش هیچی بلد نیستم الان دهمم و زبانو از پایه صفرم میخام شروع کنم از هفتم زبان بخونم ولی چون منبعی ندارم و از زبان بدم میاد نمیتونم شروع کنم لطفا راهنمایی کنید من چیکار کنم؟Helen Alinia سلام. بهترین توصیه ای که برای شما دارم با توجه به اینکه از زبان بدتون میاد اینه که فیلم ببینید!
هم تفریح هستش هم اینکه اگر استمرار داشته باشید بدون شک بهتون کمک زیادی میکنه. من بعد از 3 سال کلاس زبان رفتن، تصمیم گرفتم یه مدت فیلم دیدن رو امتحان کنم (وقتی یازدهم بودم)
از اواسط بهمن 98 شروع کردم سریال The 100 رو و هر روز یه قسمت دیدم. توی کل 3 4 ماهی که من اون سریال رو دیدم پیشرفتم نسبت به اون 3 سال کلاس خیلی بیشتر بود.
فیلم دیدن معجزه میکنه حتما امتحانش کنید و هر وقت خواستید ببینید استمرار داشتنو فراموش نکنید. -
سلام دوستان
من از زبان متنفرم خیلی بدم میاد و ازش هیچی بلد نیستم الان دهمم و زبانو از پایه صفرم میخام شروع کنم از هفتم زبان بخونم ولی چون منبعی ندارم و از زبان بدم میاد نمیتونم شروع کنم لطفا راهنمایی کنید من چیکار کنم؟Helen Alinia سلام خسته نباشید
اگر امکان شرکت تو کلاسای بیرون رو ندارید برای اینکه زبانتون خوب بشه و بهش علاقه مند بشید هر روز حتی شده ۱۵دقیقه(و اگر حس خوبی نسبت بهش ندارید،حداکثر روزی ۳۰دقیقه)براش وقت بذارید چون زبان فراره و خیلی زود فراموش میشه و اگر این کارو بکنید تقریبا توی ۱ماه یا کمتر دیدتون نسبت بهش عوض میشه و هم خیلی پیشرفت می کنید و این درس به نقطه قوتتون تبدیل میشه.... در ضمن،سعی نکنید با فشرده خوندن به ذهنتون فشار بیارید چون تو این حالت نتیجه ی عکس میگیرید -
Helen Alinia سلام. بهترین توصیه ای که برای شما دارم با توجه به اینکه از زبان بدتون میاد اینه که فیلم ببینید!
هم تفریح هستش هم اینکه اگر استمرار داشته باشید بدون شک بهتون کمک زیادی میکنه. من بعد از 3 سال کلاس زبان رفتن، تصمیم گرفتم یه مدت فیلم دیدن رو امتحان کنم (وقتی یازدهم بودم)
از اواسط بهمن 98 شروع کردم سریال The 100 رو و هر روز یه قسمت دیدم. توی کل 3 4 ماهی که من اون سریال رو دیدم پیشرفتم نسبت به اون 3 سال کلاس خیلی بیشتر بود.
فیلم دیدن معجزه میکنه حتما امتحانش کنید و هر وقت خواستید ببینید استمرار داشتنو فراموش نکنید.Mahdi Jafari 1 ممنون
-
Helen Alinia سلام خسته نباشید
اگر امکان شرکت تو کلاسای بیرون رو ندارید برای اینکه زبانتون خوب بشه و بهش علاقه مند بشید هر روز حتی شده ۱۵دقیقه(و اگر حس خوبی نسبت بهش ندارید،حداکثر روزی ۳۰دقیقه)براش وقت بذارید چون زبان فراره و خیلی زود فراموش میشه و اگر این کارو بکنید تقریبا توی ۱ماه یا کمتر دیدتون نسبت بهش عوض میشه و هم خیلی پیشرفت می کنید و این درس به نقطه قوتتون تبدیل میشه.... در ضمن،سعی نکنید با فشرده خوندن به ذهنتون فشار بیارید چون تو این حالت نتیجه ی عکس میگیریدZeinab Siri کتاب خوب میشناسید برای ۳سال راهنمایی؟
-
یعنی کتابی که (مثلا لغت های)۳ سالو داشته باشه
-
سلام دوستان
من از زبان متنفرم خیلی بدم میاد و ازش هیچی بلد نیستم الان دهمم و زبانو از پایه صفرم میخام شروع کنم از هفتم زبان بخونم ولی چون منبعی ندارم و از زبان بدم میاد نمیتونم شروع کنم لطفا راهنمایی کنید من چیکار کنم؟Helen Alinia سلام امیدوارم حالت خوب باشه
برای زبان سعی کن مفهومی یاد بگیری یعنی گرامر و نکات درس رو حفظ نکن و مفهوم شون رو بفهم و اینکه مثلا Simple past رو میخونی بگو این همون گذشته ساده خودمونه گرامرهایی که میشه اینجوری بکن تا بهتر مفهومش رو درک کنی یا سعی کن که استفاده گرامر رو به خودت بگی مثلا will یا going to هر دو برای آینده هستن ولی زمین تا آسمون فرق دارن خب از کجا بفهمیم تو تست کدوم رو بزنیم؟ اینجا از کاربرد شون میتونی بفهمی و تست رو بزنی و اینکه سعی هم بکن تشریحی هم بخونی چون میخوای تازه شروع کنی و من خودم کلاس زبان می رفتم قبل از کرونا اینا و معلمم مثلا هر گرامری رو درس میداد جمله فارسی می گفت ما انگلیسیش رو می نوشتیم و واس تمرین خیلی خوب بود حتما تونستی بکن و کتاب داستان انگلیسی هم بخون از سطح زبانت یکمی بالاتر بگیر بخون تا تست های کلوز اینا رو راحت تر بزنی و کلا با این روش مفهوم متون رو میتونی خوب بفهمی و اگر میخوای از کتاب مدرسه بخونی بهت توصیه میکنم ساختمان جمله رو اول یاد بگیر مثلا کی فعل میاد کی فاعل کی قید ها چون تو دهم یاد می گیرید ولی خب قبل دهم هم جمله سازی داشتیم و خیلی ها گیج میشدن
برای کلمه هم کلمات کتاب رو میخونی سعی کن هم معنی شون رو هم یاد بگیری یا اگر میخوای برای کلمات کتاب بخری من خودم OPD و 504 دارم کتاب های خوبین ولی کلمات 504 خیلی حرفه ای تر هست واس شروع به نظرم سنگینه
اگرم میخوای کتاب داستان بخری یه کتاب هست خودمم دارم اگر میخوای یه چند صفحه اش رو برات بفرستم کتاب steps to understanding که داستانک داره و بعد اینکه داستان رو میخونی صفحه بعدش چند تا سواله ته کتاب هم یه واژنامه مفیدی داره
یه نکته دیگه برای یادگیری زبان سعی کن تو فکرت هم انگلیسی فکر کنی یا لکچر داری یا رایتینگ انگلیسی فکر کن و بنویس فارسی ننویس که ترجمه بکنی اینجوری غلط میشه
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم میدونم طولانی هم شده
اینو یادم رفت بگمبرای گرامر هم کتاب رو میخونی به کتاب متکی نباش سعی کن نکات و مفاهیم بیشتری از اون گرامر یاد بگیری تا تست برات خیلی راحت تر بشه
-
سلام دوستان
من از زبان متنفرم خیلی بدم میاد و ازش هیچی بلد نیستم الان دهمم و زبانو از پایه صفرم میخام شروع کنم از هفتم زبان بخونم ولی چون منبعی ندارم و از زبان بدم میاد نمیتونم شروع کنم لطفا راهنمایی کنید من چیکار کنم؟Helen Alinia اگه میتونی کلاس زبان برو اگه نمیتونی حتما حتما خیلی جدی زبان بخون حتی اگه حین خوندن بدت میاد یا هرچی از خوندنش دست نکش چون بعدا خیلیی زجر آور میشه برات هم کنکور هم امتحانای مدرسه ... بنظرم اول سعی کن دامنه لغاتت رو بالا ببری خوندن داستان های ساده انگلیسی خیلی میتونه بهت کمک کنه و چون دهم هستی برای این کار وقت داری ولی هرچی پایه بالاتر بری کمتر وقت این کارو داری .. برای این میگم داستان چون باعث میشه لغات خیلی بهتر حفظت بشن و در کنار این داستان ها از این دفتر چه های لغت بگیر و از همون هفتم تا دهم سعی کن لغاتشون رو حفظ کنی وقتی لغات رو کار کنی به مرور علاوه بر این که تستای لغت رو میتونی راحت بزنی گرامر آسون تر میشه سر کلاس ها اذیت نمیشی و ...
ولی بنظرم یادگیری لغات توی داستن ها برای تو الان خیلی مفیده در کنار لغات هفتم تا نهم یکسری کتاب داستان بچه گانه مخصوص یادگیری زبان هست که من الان اسماشون رو نمیدونم ولی اونا بهت کمک میکنن .. نه یکی دو تا داستان تو باید کلی بخونی و در حین خوندن لغتی که بلد نیستی رو از دیکشنری معنیش رو دربیاری و سعی کنی حفظش کنی -
Helen Alinia اگه میتونی کلاس زبان برو اگه نمیتونی حتما حتما خیلی جدی زبان بخون حتی اگه حین خوندن بدت میاد یا هرچی از خوندنش دست نکش چون بعدا خیلیی زجر آور میشه برات هم کنکور هم امتحانای مدرسه ... بنظرم اول سعی کن دامنه لغاتت رو بالا ببری خوندن داستان های ساده انگلیسی خیلی میتونه بهت کمک کنه و چون دهم هستی برای این کار وقت داری ولی هرچی پایه بالاتر بری کمتر وقت این کارو داری .. برای این میگم داستان چون باعث میشه لغات خیلی بهتر حفظت بشن و در کنار این داستان ها از این دفتر چه های لغت بگیر و از همون هفتم تا دهم سعی کن لغاتشون رو حفظ کنی وقتی لغات رو کار کنی به مرور علاوه بر این که تستای لغت رو میتونی راحت بزنی گرامر آسون تر میشه سر کلاس ها اذیت نمیشی و ...
ولی بنظرم یادگیری لغات توی داستن ها برای تو الان خیلی مفیده در کنار لغات هفتم تا نهم یکسری کتاب داستان بچه گانه مخصوص یادگیری زبان هست که من الان اسماشون رو نمیدونم ولی اونا بهت کمک میکنن .. نه یکی دو تا داستان تو باید کلی بخونی و در حین خوندن لغتی که بلد نیستی رو از دیکشنری معنیش رو دربیاری و سعی کنی حفظش کنیsarnisa6 خوندن داستان ها علاوه بر اینکه باعث میشه لغات رو راحت تر به ذهنت بسپاری باعث میشه تو خیلی کمتر خسته بشی و حس خوب اینکه داری یک داستان انگلیسی رو میخونی برای ادامه دادن بهت انرژی بده ...
ولی میگم اون کتابچه های داستان رو خوبه اگه بتونی تهیه کنی یا از هرجایی که تعداد زیادی داستان بخونی -
Zeinab Siri کتاب خوب میشناسید برای ۳سال راهنمایی؟
Helen Alinia برای دوره ی اول متوسطه نه متاسفانه کتاب خوبی نمیشناسم
-
یعنی کتابی که (مثلا لغت های)۳ سالو داشته باشه
Helen Alinia کتاب کار دارن ولی کلماتش باشه رو مطمئن نیستم ولی خب کتاب فروشی هایی که کتاب زبان می فروشن کتابی دارن که لغات پایه ای رو بگه یا شایدم کتاب کار کنکوری باشه که کلمات پایه رو داشته باشه مطمئن نیستم
-
Helen Alinia سلام. بهترین توصیه ای که برای شما دارم با توجه به اینکه از زبان بدتون میاد اینه که فیلم ببینید!
فیلم دیدن معجزه میکنه حتما امتحانش کنید و هر وقت خواستید ببینید استمرار داشتنو فراموش نکنید.Mahdi Jafari 1 من صحبت شما رو قبول دارم ولی فیلم خیلی وقت گیره
من خودم کلاس پنجم بزور والدین کلاس زبان رفتم . مربی مون برای تشویق من ، همین پیشنهاد شما را داد . گفته بود هر فیلمی که شبکه پویا می زاره رو اول تو پویا ببین و بعد برو همون رو دوبله انگلیسی اش رو ببین ؛ خب خیلی تاثیر گذار بود ولی وقتم گرفته می شد ( چون همون طور که خودتون فرمودید باید استمرار باشه تا تاثیرش رو بزاره ) و کمی افت درسی داشتم . -
Helen Alinia سلام امیدوارم حالت خوب باشه
برای زبان سعی کن مفهومی یاد بگیری یعنی گرامر و نکات درس رو حفظ نکن و مفهوم شون رو بفهم و اینکه مثلا Simple past رو میخونی بگو این همون گذشته ساده خودمونه گرامرهایی که میشه اینجوری بکن تا بهتر مفهومش رو درک کنی یا سعی کن که استفاده گرامر رو به خودت بگی مثلا will یا going to هر دو برای آینده هستن ولی زمین تا آسمون فرق دارن خب از کجا بفهمیم تو تست کدوم رو بزنیم؟ اینجا از کاربرد شون میتونی بفهمی و تست رو بزنی و اینکه سعی هم بکن تشریحی هم بخونی چون میخوای تازه شروع کنی و من خودم کلاس زبان می رفتم قبل از کرونا اینا و معلمم مثلا هر گرامری رو درس میداد جمله فارسی می گفت ما انگلیسیش رو می نوشتیم و واس تمرین خیلی خوب بود حتما تونستی بکن و کتاب داستان انگلیسی هم بخون از سطح زبانت یکمی بالاتر بگیر بخون تا تست های کلوز اینا رو راحت تر بزنی و کلا با این روش مفهوم متون رو میتونی خوب بفهمی و اگر میخوای از کتاب مدرسه بخونی بهت توصیه میکنم ساختمان جمله رو اول یاد بگیر مثلا کی فعل میاد کی فاعل کی قید ها چون تو دهم یاد می گیرید ولی خب قبل دهم هم جمله سازی داشتیم و خیلی ها گیج میشدن
برای کلمه هم کلمات کتاب رو میخونی سعی کن هم معنی شون رو هم یاد بگیری یا اگر میخوای برای کلمات کتاب بخری من خودم OPD و 504 دارم کتاب های خوبین ولی کلمات 504 خیلی حرفه ای تر هست واس شروع به نظرم سنگینه
اگرم میخوای کتاب داستان بخری یه کتاب هست خودمم دارم اگر میخوای یه چند صفحه اش رو برات بفرستم کتاب steps to understanding که داستانک داره و بعد اینکه داستان رو میخونی صفحه بعدش چند تا سواله ته کتاب هم یه واژنامه مفیدی داره
یه نکته دیگه برای یادگیری زبان سعی کن تو فکرت هم انگلیسی فکر کنی یا لکچر داری یا رایتینگ انگلیسی فکر کن و بنویس فارسی ننویس که ترجمه بکنی اینجوری غلط میشه
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم میدونم طولانی هم شده
اینو یادم رفت بگمبرای گرامر هم کتاب رو میخونی به کتاب متکی نباش سعی کن نکات و مفاهیم بیشتری از اون گرامر یاد بگیری تا تست برات خیلی راحت تر بشه
@sani-painting ممنون از راهنماییتون
دبیر من میگه اول لغت حفظ کن بعد برو سراغ am-is-are و .... -
Helen Alinia اگه میتونی کلاس زبان برو اگه نمیتونی حتما حتما خیلی جدی زبان بخون حتی اگه حین خوندن بدت میاد یا هرچی از خوندنش دست نکش چون بعدا خیلیی زجر آور میشه برات هم کنکور هم امتحانای مدرسه ... بنظرم اول سعی کن دامنه لغاتت رو بالا ببری خوندن داستان های ساده انگلیسی خیلی میتونه بهت کمک کنه و چون دهم هستی برای این کار وقت داری ولی هرچی پایه بالاتر بری کمتر وقت این کارو داری .. برای این میگم داستان چون باعث میشه لغات خیلی بهتر حفظت بشن و در کنار این داستان ها از این دفتر چه های لغت بگیر و از همون هفتم تا دهم سعی کن لغاتشون رو حفظ کنی وقتی لغات رو کار کنی به مرور علاوه بر این که تستای لغت رو میتونی راحت بزنی گرامر آسون تر میشه سر کلاس ها اذیت نمیشی و ...
ولی بنظرم یادگیری لغات توی داستن ها برای تو الان خیلی مفیده در کنار لغات هفتم تا نهم یکسری کتاب داستان بچه گانه مخصوص یادگیری زبان هست که من الان اسماشون رو نمیدونم ولی اونا بهت کمک میکنن .. نه یکی دو تا داستان تو باید کلی بخونی و در حین خوندن لغتی که بلد نیستی رو از دیکشنری معنیش رو دربیاری و سعی کنی حفظش کنی -
sarnisa6 خوندن داستان ها علاوه بر اینکه باعث میشه لغات رو راحت تر به ذهنت بسپاری باعث میشه تو خیلی کمتر خسته بشی و حس خوب اینکه داری یک داستان انگلیسی رو میخونی برای ادامه دادن بهت انرژی بده ...
ولی میگم اون کتابچه های داستان رو خوبه اگه بتونی تهیه کنی یا از هرجایی که تعداد زیادی داستان بخونی -
@sani-painting ممنون از راهنماییتون
دبیر من میگه اول لغت حفظ کن بعد برو سراغ am-is-are و ....Helen Alinia خواهش میکنم
یعنی اول فقط گرامر کار بکنی؟
-
Helen Alinia خواهش میکنم
یعنی اول فقط گرامر کار بکنی؟
@sani-painting اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم
-
@sani-painting اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم
Helen Alinia به نظر من از گرامر و کلمه با هم شروع کن از پایه
زبانت در چه حدی هست؟ مثلا کلمات ابتدایی رنگ و و اشیا یا میوه ها اینا رو میدونی کامل؟
چرا میگم با هم شروع کن چون تو کلاس زبان مخصوصا آموزشگاه ها با هم دیگه کار میکنن مثلا شما دنیایی از گرامر ها با نکات رو بلد باش کلمه بلد نباشی نمیتونی حرف بزنی و جمله بسازی نمیتونی تست بزنی تو دنیا کلمه بلد باش گرامر بلد نباشی بازم حرف نمیتونی بزنی نمیتونی تست بزنی پس هر دو رو با هم دیگه یاد بگیر مثلا فردا میخوای زبان بخونی کلمات رو بخون گرامر رو بخون بعد سعی بکن از کلماتی که یاد گرفتی تو جمله بندیت استفاده کنی قرار نیست کلمه حفظ کنی بزاری خاک بخوره که باید استفاده کنی تا یادت نره گرامر هم میخوای بخونی والا به نظر من کتاب مدرسه مفهومی نیست یکمی و نکات کلیدی و زیادی رو نمیگه
و اینکه چون میخوای از پایه بخونی یعنی هفتم هر روز تمرین و تکرارت رو داشته باش حتما اگر میتونی