سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
به یک انسان احساسی جهت درک کردن نیازمندیم:/
-
Amir Abbas 0 من واقعا سعی کردم هدفامو بازنگری کنم ولی خب مشکل همینه که کلا تمام اون هدفایی که تا الان به خاطرشون زندگی میکردم گمشون کردم واقعا برام بی اهمیت شدن
ان شالله که با نظر دوستان به روال اولش برگرده -
@narjes-hashemi انتخاب هدف مهمه ولی ساده
-
@narjes-hashemi چی واقعا خوشحالت میکنه و تکرای نمیشه
-
@narjes-hashemi امیدوارم موفق باشی
-
Amir Abbas 0 خب از چه نظر فکرو خیال؟؟
من اوایل عاشق فکرکردن به رویاهام و اون مسیری که براش میجنگیدم بودم الان همین حس که از بین رفته آخرش برام مهم نیست و همیشه اینو با خودم میگم که یا باید برسم یا بمیرم ولی الان همون مردنو ترجیح میدم -
@narjes-hashemi خواهش میکنم موفق باشید
راستی انگار کنکوری نیستید پس یه هفته برید استراحت مطلق و روزی سه بار با عشق به روزایی که تلاش میکردید و درس میخوندید وکتاب هاتون که دانایی را بهتون هدیه کردن فکر کنید -
اون انسان احساسی ای که واسه درک کردن نیاز داری اگه بری توی آینه یه نگا بندازی پیداش میکنی. تمام این مواردی که نوشتی راه حل کردنش تو وجود خودته
-
Amir Rashedi حرفتون خیییلی خوب بود نمیشه وصفش کرد دمتون گرررررررررررم
-
@narjes-hashemi سلام دوست عزیز احتمالا شما پشت کنکوری هستی
خواستم بگم که منم دقیقا مشکل شمارو داشتم و چه بسا بدتر از شما بود حالم
رفتم روانپزشک و با مصرف یه سری دارو از این رو به اون رو شدم حتما شما هم برو -
@narjes-hashemi روح به دنبال یک چیز والا تر میگرده درک میکنم
-
@narjes-hashemi صبور باش و به نشونه هایی که خدا برات هر روز میزاره رو بفهم پیداش میکنی
-
@narjes-hashemi میتونی درکم کنی یا فکر میکنی جفنگ میگم بهم بگو
-
Amir Abbas 0 خب من چرا باید همچین فکری کنم ؟!
درک کردم که نظر خواهی کردم و ممنون بابت نظراتتون مهم وقتیه که با دوستان گذاشتید واین برای من ارزششو داره
تشکر -
Ayratin poorghaz سلامتی گیمری که سیستمش ضعیف بود اما سمت زولا نرفت
-
@narjes-hashemi در به یک انسان احساسی جهت درک کردن نیازمندیم:/ گفته است:
سلام دوستان وقتتون بخیر .امیدوارم حالتون بهتراز ما باشه
خو حاشیه نمیرم ؛میرم سراغ اصل موضوع اینم بگم که راستش اصلا حال ندارم ادبی صحبت کنم شما خودتون لطف کنید مارودرک کنید و به ادبی برش گردونید
1.افت تمرکز پیدا کردم
۲.درس نمیخونم ولی خسته ام
۳.برا بقیه مشاوره ها خوبی میدم به خودم که میرسم کلااااااجا میزنم دلم میخواد سرمو بکوبم به همین دیوار روبه روم
۴.یه چی هست نمیدونم چیه ولی تو مغزم و روحمو جسمم میگه حسش نیست
۵.کل هدفو رویاهایی که داشتم کلا یادم رفته اون آرزوهایی که عاشقشون بودمو هرروز برا رسیدن بهشون از هرچیزی میگذشتم اصلا نیستشون
۶.اصلا حال ندارم حتی درس عمومی بخونم یا حتی تایپ کنم
۷.روزی کلی تست میزدم الان که کتابارو میبینم خیلی معذرت میخوام ببخشید ولی بهشون فوش میدم
کلا نمیدونم چمه مطالعات انجام شده نشون میده که احتمالا افسرده شدیماگر یه نفر هست که درک کرد و فهمید که چی گفتم یه لطفی کنه راهنمایی کنه واقعا خسته شدم... از کشتار ها ی مملکت خودتون کم میشه از ما گفتن بود
موفق باشین...سلام .
میدونم چی هست ،باور کنید من در طول سال ، شاید دو بار اینجور بشم ،اما لطفا ناراحت نشید اما اراده شما به شدت ضعیفه
-
در حقیقت شما قبلا انگار به شدت درس میخونید هر روز مطالعه میکردید اما نتیجه نگرفتید پس انگیزه رو از دست دادید و اراده شما از بین رفته
-
Abolfazl Mousavi بله قبول دارم که میخوندم شاید زیاد نه ولی خب خودمو قبول داشتم اصلا یه پا مشاور بودم برا خودم همین که به خودم رسید جا زدم
-
@narjes-hashemi در به یک انسان احساسی جهت درک کردن نیازمندیم:/ گفته است:
Abolfazl Mousavi بله قبول دارم که میخوندم شاید زیاد نه ولی خب خودمو قبول داشتم اصلا یه پا مشاور بودم برا خودم همین که به خودم رسید جا زدم
انسان خودش نمیتونه ،خودش به خودش مشاوره بده ،اگر میتونست هیچ وقت برای او همدمی قرار نمیداد
مشاور استفاده کنید ،این مشکل شما با اون فیلم شاید رفع بشه اما لطفا نتیجه بگیرید در طی دری خواندن ،تا نتیجه بگیرید -
Abolfazl Mousavi دوست عزیز سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه! نمیدونم انجمن حضور دارید یا نه ولی خب اینو میدونم که باید به وظیفم عمل کنم!
از کسایی که بهم پندو نصیحت میکنن متنفرم ولی خب یه جاهایی بر خلاف میل باطل آدم اتفاق میوفته شاید شما فراموش کردید و یا اینکه اصلا متوجه نمیشید درباره ی چی دارم صحبت میکنم ولی خب من به حرفایی که شما زدید عمل کردم روزهای ناامیدی و دقیقا روز هایی که هیچ کس نبود درکم کنه همون روزایی که سخت افسرده شده بودم بابت درسام یه صفحه قرآنی رو که گفتید خوندم اوایل خیلی سخت بود ولی الان نخونم انگار یه چیزی کمه و واقعا نمیدونم الان چجوری از شما تشکر کنم قبول دارم برای شما ارزشی نداره ولی واقعا برای من یکی از مهم ترین اتفاقات بود اتفاقی که کلا باعث شد از هر نظر تغییر کنم اتفافی که باهاش رشد کردم و خیلی از مشکلات رو فراموش کردم فیلمی که برام ارسال کردید رو بارهادیدم و به گفتتون نکاتشو نوشتم هر سری حالم خوب میشه برا تون از ته دلم دعا میکنم خواستم فقط ازتون تشکر کنم و بگم اگر به جایی رسیدید دعاهای من بوده و امیدوارم موفق باشید... -
@narjes-hashemi چقد عالی اون فیلمه چی بوده منم میخوام