ریلود
Reload
-
@bahar-khanoom در ریلود
Reload گفته است:
ابوالفضل ریسی منم
@bahar-khanoom شما هم از استان فارس هستید؟
ابوالفضل ریسی نه
منم پشتیبان ندارم -
@dr-aryan در ریلود
Reload گفته است:
اینجاهم ی سر بزنید
https://forum.alaatv.com/topic/27628/این-داستان-قسمت-2-تعهد-به-برنامه-ریزی/2خیلی تایپکهای خوبی دارید امروز
خیلی ممنون
خسته نباشی -
@dr-aryan نمیشه این مطالب رو همشون رو تو ی تایپیک بزارین
خیلی خوبه مطالبش -
@dr-aryan نمیشه این مطالب رو همشون رو تو ی تایپیک بزارین
خیلی خوبه مطالبش@bahar-khanoom نظر لطفتونه اره میشه ولی گفتم اینجور هد تاپیک باشه و به ترتیب قسمت 1 2 و.. باشه شاید بهتر باشه و دسترسی برا همه راحت تر بشه
چون اونجور پست ک میشه بعضی مطالب میرن اخر اما اینجور هر تاپیک مربوط ب ی چیزیه
اما نکات ضروری ک حجمشون کمترع همینجا پست میکنم -
ابوالفضل ریسی نه
منم پشتیبان ندارم -
@bahar-khanoom نظر لطفتونه اره میشه ولی گفتم اینجور هد تاپیک باشه و به ترتیب قسمت 1 2 و.. باشه شاید بهتر باشه و دسترسی برا همه راحت تر بشه
چون اونجور پست ک میشه بعضی مطالب میرن اخر اما اینجور هر تاپیک مربوط ب ی چیزیه
اما نکات ضروری ک حجمشون کمترع همینجا پست میکنم@dr-aryan مرسی
-
@dr-aryan مرسی
-
@bahar-khanoom خواهش میکنم
اگ فضولی نباشه برنامه هفتگیتون رو امروز فردا اماده میکنید دیگ؟@dr-aryan ارع الان
دارم همش اهنگ گوش میدم
نمیدونممدرسه برام مهم باشه الان یا نه -
@dr-aryan ارع الان
دارم همش اهنگ گوش میدم
@dr-aryan ارع الان
دارم همش اهنگ گوش میدم
@dr-aryan ارع الان
دارم همش اهنگ گوش میدم
@bahar-khanoom
من ی چیزی میگم اگ صلاح دونستید انجام بدید
سیستمتون رو shut down کنید بعدش برید تو حیاط چن تا نفس عمیق ی هوا بخورید و برگردید و اتاقتون رو برای درسخوندنتون اماده کنید ی برنامه بنویسید و مقدمات لازم رو فراهم کنید@dr-aryan
ذهن من بعد خوندن حرفتون
-
@dr-aryan
ذهن من بعد خوندن حرفتون
@bahar-khanoom
https://uupload.ir/view/q78f_1.mp3/ -
@bahar-khanoom
https://uupload.ir/view/q78f_1.mp3/@dr-aryan
-
@dr-aryan
-
@dr-aryan متشکرم
-
بچها خب با توجه به اینکه همه مون کنکوری هستیم من ی پیشنهاد داشتم برای اینکه هم بتونیم متعهد باشیم مثل من نباشین
و هم اینکه زیاد تو فضای مجازی نچرخیم
اینکه دوتایم را در روز مشخص کنید که برای غالب بچها بیوفته تو تایم استراحتشون بیاییم اینجا و باهم بحث کنیم صحبتی موضوعی پیش اومده بودو....
اینطور نباشه که همش بخواییم اینجا باشیم همش فضای مجازی که بعد خود این دوباره واسه مون ی معضله بشه -
ببخشید اگه من ی خورده جمله بندیمم تو نوشتن خوب نیست
-
بچها خب با توجه به اینکه همه مون کنکوری هستیم من ی پیشنهاد داشتم برای اینکه هم بتونیم متعهد باشیم مثل من نباشین
اینکه دوتایم را در روز مشخص کنید که برای غالب بچها بیوفته تو تایم استراحتشون بیاییم اینجا و باهم بحث کنیم صحبتی موضوعی پیش اومده بودو....
اینطور نباشه که همش بخواییم اینجا باشیم همش فضای مجازی که بعد خود این دوباره واسه مون ی معضله بشهmarziyeh fallah در ریلود
Reload گفته است:
اینطور نباشه که همش بخواییم اینجا باشیم همش فضای مجازی که بعد خود این دوباره واسه مون ی معضله بشهاره بچه ها بیان تایماشونو بگن ببینیم چ موقعی راحت ترن
@bahar-khanoom Hhh Hh ابوالفضل ریسی chichak am @ida-shateri -
سلام گزارش امشب
صفر ساعت