ریلود
Reload
-
بچه ها راستی بیاین خودمونو معرفی کنیم
%(#07bd59)[اینکه کنکوری هستیم ک ب کنار هممون میدونیم]
%(#00a2ff)[خب من تجربی هستم]
%(#00a2ff)[دوازدهمم امسال]
%(#00a2ff)[و اسمم هم ک پروفم هست]@dr-aryan
منم تجربی ام
فارغ التحصیل
اسمم پریا دواسم دارم -
@bahar-khanoom ارع خب هر شب نیم ساعت اوکی میکنه شمارو دیگ اینکه حتما باید گوش بدید میتونید صبحا یدونه گوش بدید و کارتون رو شروع کنید اما باید متعهد باشین ک تا شب سراغش نرین و شب ب عنوان جایزه انجام دادن برنامه اون نیم ساعت رو موزیک و کلیپ ببینید یا اگ خیلی سختتون میشه صبح ک درس خوندید و تموم شدید میخاید برید ناهار قبل ناهار یکی دوتا گوش کنید در حد 5 الی 10 مین
-
بچها منم ی مشکل دارم سه چهار روز خوب اوج میگیرم یهو دوسه روز افت میکنم البته بعد از فاصله از درس اینطور شدم
-
@dr-aryan در ریلود
Reload گفته است:
بچه ها کدومتون قلم چی آزمون میدین؟
من ثبت نام کردم ولی به صورت رسمی آزمون نمیدم و آزمونها رو پرینت گرفتم که بعد از هر مبحث از سوالات استفاده کنم ولی حجم راه ابریشم اینقدر بالا بوده و من اهمال کاری کردم که نتونستم خودم آزمون بدم ولی الان که بخش عمده عقب موندگی هام جبران شده کم کم به فکر اینم دوسه روزی یه آزمون رو حل کنم تا برسم
ابوالفضل ریسی در ریلود
Reload گفته است:
@dr-aryan در ریلود
Reload گفته است:
من ثبت نام کردم ولی به صورت رسمی آزمون نمیدم و آزمونها رو پرینت گرفتم که بعد از هر مبحث از سوالات استفاده کنم ولی حجم راه ابریشم اینقدر بالا بوده و من اهمال کاری کردم که نتونستم خودم آزمون بدم ولی الان که بخش عمده عقب موندگی هام جبران شده کم کم به فکر اینم دوسه روزی یه آزمون رو حل کنم تا برسم
فکر میکردم فقط من اینجوری آزمون میدم
تا حالا درست حسابی به بودجه بندیش نرسیدم
شما آزمون نمیدین پشتیبانتون بهتون گیر نمیده -
بچها منم ی مشکل دارم سه چهار روز خوب اوج میگیرم یهو دوسه روز افت میکنم البته بعد از فاصله از درس اینطور شدم
marziyeh fallah خب شما مسلمه یهو اوج بگیرید بعد از دو سه روز خسته میشید و افت میکنید کم کم و با تثبیت برای خودتون هفتگی کف مطالعه تعیین کنید که زیر اون ساعت نخونید و کم کم بالا ببرید تایمتون رو روزی 15 مین هم ک بالا ببرید چون اروم اروم بالا میره تثبیت داره و خیلی مفیده
-
ابوالفضل ریسی در ریلود
Reload گفته است:
@dr-aryan در ریلود
Reload گفته است:
شما آزمون نمیدین پشتیبانتون بهتون گیر نمیدهchichak am در ریلود
Reload گفته است:
ابوالفضل ریسی در ریلود
Reload گفته است:
@dr-aryan در ریلود
Reload گفته است:
شما آزمون نمیدین پشتیبانتون بهتون گیر نمیدهخب منم همینجورم دیگ چونکه برنامه اموزش و ازمونمون یکی نیس من ک مشاور زنگ میزنه میگه عاقا برو دوتا سوال بزن فقد غیبت نخوری مجبورم میکنه
-
marziyeh fallah خب شما مسلمه یهو اوج بگیرید بعد از دو سه روز خسته میشید و افت میکنید کم کم و با تثبیت برای خودتون هفتگی کف مطالعه تعیین کنید که زیر اون ساعت نخونید و کم کم بالا ببرید تایمتون رو روزی 15 مین هم ک بالا ببرید چون اروم اروم بالا میره تثبیت داره و خیلی مفیده
@dr-aryan بارها این کارو کردم جواب نداده اصلا ی خورده فاصله میگرم همه چی بهم میریره
-
@dr-aryan بارها این کارو کردم جواب نداده اصلا ی خورده فاصله میگرم همه چی بهم میریره
marziyeh fallah باید متعهد باشین ب کاری ک انجام میدین
امروز 7 خوندین فردا 7 و:15 پسفردا 7:30 دو سه روز رو همین 7:30 نگه دارین تثبیت بشه و زیر این 7:30 نخونین دیگ بعدش دوباره یکم زیاد کنین -
marziyeh fallah باید متعهد باشین ب کاری ک انجام میدین
امروز 7 خوندین فردا 7 و:15 پسفردا 7:30 دو سه روز رو همین 7:30 نگه دارین تثبیت بشه و زیر این 7:30 نخونین دیگ بعدش دوباره یکم زیاد کنین@dr-aryan بله
همین متعهد نیستم -
@dr-aryan بله
همین متعهد نیستمmarziyeh fallah اومدین اینجا دیگ باید متعهد باشین وگرنه
با این سروکارمون میوفته
اینکه نوشتم خودمون رو باید اصلاح کنیم ینی همین دیگ -
marziyeh fallah اومدین اینجا دیگ باید متعهد باشین وگرنه
با این سروکارمون میوفته
اینکه نوشتم خودمون رو باید اصلاح کنیم ینی همین دیگ@dr-aryan
باشه پس
بله باید اصلاح کرد -
ان شاءالله با یاری خدا وکنار هم موفق خواهیم شد
-
@dr-aryan
باشه پس
بله باید اصلاح کردmarziyeh fallah فک کنم شماهم توی تاپیک صبحگاهی بودین یکی بود اسمش ارمیا بودا هرکی دیر بیدار شده بود چاقو میفرستاد براش
-
ان شاءالله با یاری خدا وکنار هم موفق خواهیم شد
marziyeh fallah و با اصلاح رفتارامون و تلاش کافی
-
marziyeh fallah فک کنم شماهم توی تاپیک صبحگاهی بودین یکی بود اسمش ارمیا بودا هرکی دیر بیدار شده بود چاقو میفرستاد براش
@dr-aryan بله بودم
دیگه کلا تا روز کنکور سالم نیستیم -
marziyeh fallah و با اصلاح رفتارامون و تلاش کافی
@dr-aryan
کاملا صحیح -
chichak am در ریلود
Reload گفته است:
ابوالفضل ریسی در ریلود
Reload گفته است:
@dr-aryan در ریلود
Reload گفته است:
شما آزمون نمیدین پشتیبانتون بهتون گیر نمیدهخب منم همینجورم دیگ چونکه برنامه اموزش و ازمونمون یکی نیس من ک مشاور زنگ میزنه میگه عاقا برو دوتا سوال بزن فقد غیبت نخوری مجبورم میکنه
@dr-aryan در ریلود
Reload گفته است:
chichak am در ریلود
Reload گفته است:
ابوالفضل ریسی در ریلود
Reload گفته است:
@dr-aryan در ریلود
Reload گفته است:
آره به منم همین میگه
-
marziyeh fallah فک کنم شماهم توی تاپیک صبحگاهی بودین یکی بود اسمش ارمیا بودا هرکی دیر بیدار شده بود چاقو میفرستاد براش
@dr-aryan در ریلود
Reload گفته است:
@Ermia-Mirzakhani
منتظریم برگردی پدر -
ابوالفضل ریسی در ریلود
Reload گفته است:
@dr-aryan در ریلود
Reload گفته است:
شما آزمون نمیدین پشتیبانتون بهتون گیر نمیدهchichak am من چون بورسیه شدم امسال پشتیبان ندارم خداروشکر