Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. ریاضی پایه
  4. راهکار
عدد صفر مرکبه یا اول؟
NázaninN
من یه جا شنیده بودم این دسته بندی شامل عدد صفر نمیشه فقط برای اعداد طبیعیه درسته؟
ریاضی پایه
رادیکال
3
** * متن ایتالیک ( کج )*
ریاضی پایه
جزوه ریاضی نهم آقای وحید قلیچ خانی
H
سلام لطفاً میشه جزوه های نهم آقای قلیچ خانی رو بذارید هر چی میگردم پیداش نمی کنم
ریاضی پایه
ریاضی دهم
amin jahanabadiA
کسی میدونه چرا ویدیو های صفر تا صد آقای لکستانی چرا فقط تا فصل چهار هستش و بقیش نمیاد واقعا نیاز دارم به ویدیو هاشون
ریاضی پایه
حد و پیوستگی
سونیا محمدپورس
سلام وقتتون بخیر براکت در اعداد صحیح حد ندارد، ولی اگر به ازای عدد k پشتش صفر شونده وجود داشته باشد در این صورت همیشه درست هست که بگیم در نقطه k هم حد و هم پیوسته هست؟ و اگر k ریشه مضاعف عبارت پشت براکت بود،در این صورت نقطه kهم حد ، هم پیوسته و هم مشتق پذیر هست؟
ریاضی پایه
حد و پیوستگی
سونیا محمدپورس
Topic thumbnail image
ریاضی پایه
نامعادله
AquaA
[image: 1739800851190-9c7887cf-cdad-4e0d-a1b2-85c4348b538c-image.png] [image: 1739800883590-ef2b62de-1656-4762-8f88-9ecbdd19d271-image.png] سلام اون قسمتی که مشخص کردم چرا باز مساوی 5 گذاشته ؟ خب نباید مساوی پنج باشه برعکس باید بنظرم اینطور باشه [image: 1739801042347-0b605617-1c35-41d3-8c45-ad786a228f32-image.png] دلیل این کارش چیه ؟ @ریاضیا @تجربیا @دوازدهم
ریاضی پایه
متفاوته
Hg L 0H
سلام من با دوره ی پیشرفته ی کرمی پیش میرم جزوه ی فیزیکی همین امسال رو تهیه کردم منتهی عدد بعضی از تستای داخل دستنویس با عدد تستای داخل جزوه متفاوته میدونین چرا اینطوره؟ @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
ریاضی پایه
ریاضی
AquaA
[image: 1737049329182-1000006784-resized.jpg] [image: 1737049329431-1000006785-resized.jpg] [image: 1737049329708-1000006786-resized.jpg] این سوال ۳ نفهمیدم چیکار کرده اگه میشه یه توضیح بدید @دانشجویان-مهندسی @ریاضیا @تجربیا @دوازدهم
ریاضی پایه
ریاضی
E.B.BUTTERFLYE
Topic thumbnail image
ریاضی پایه
ریاضی
E.B.BUTTERFLYE
Topic thumbnail image
ریاضی پایه
این سوال رو لطفا برام توضیح بدید
ziba malekshahianZ
Topic thumbnail image
ریاضی پایه
سهمی
E.B.BUTTERFLYE
Topic thumbnail image
ریاضی پایه
ریاضی
E.B.BUTTERFLYE
Topic thumbnail image
ریاضی پایه
هندسه تحلیلی
E.B.BUTTERFLYE
Topic thumbnail image
ریاضی پایه
ریاضی
E.B.BUTTERFLYE
Topic thumbnail image
ریاضی پایه
جایگشت یک در میان
E.B.BUTTERFLYE
Topic thumbnail image
ریاضی پایه
ترتیب و ترکیب
E.B.BUTTERFLYE
Topic thumbnail image
ریاضی پایه
هندسه تحلیلی
E.B.BUTTERFLYE
Topic thumbnail image
ریاضی پایه
ادامه تحصیل
F
سلام دوستان من سال‌ها پیش تا ابتدایی خوندم و الان می‌خوام ادامه تحصیل بدم. چطور می‌تونم دروس پایه رو یاد بگیرم؟
ریاضی پایه

راهکار

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده ریاضی پایه
11 دیدگاه‌ها 4 کاربران 151 بازدیدها 4 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Abolfazl MousaviA آفلاین
    Abolfazl MousaviA آفلاین
    Abolfazl Mousavi
    خیرین کوچک دریا دل
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

ببخشید من نمیتونم متون بزرگ‌رو بخونم ،مشکلت رو در یک‌کلمه بگید تا کمکتون کنم

T 1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • Abolfazl MousaviA Abolfazl Mousavi

ببخشید من نمیتونم متون بزرگ‌رو بخونم ،مشکلت رو در یک‌کلمه بگید تا کمکتون کنم

T آفلاین
      T آفلاین
      Tragic Girl

Abolfazl Mousavi عجب... شما ک نمیتونی زحمت نده نخون عزیز من تا یه نفر دیگ بیاد بخونه و کمک کنه... مچکر

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • T Tragic Girl

سلام....

مثلثات ریاضی تست ریاضی...

مدارا فیزیک تست فیزیک

اول اینکه این دو تا مبحثی ک گفتم ک کلا اصن نمی‌فهمم فرمولا مثلثات نمیدونم چطوری بخونم از ریاضی ک زده شدم همین امروز چون رفتم مدرسه معلم درس داد ت کلاس هنگ کردم کاملا فیزیک ک دیگ اوضاع افتضاح تست هم میتونم بزنم ولی یا همش غلطه یا لاک پشتی میزنم راهکار بدین لطفن...

و این سوالم جاش ت این تاپیک نیس ولی باید بگم ک باز دوباره مدرسه اومد حالا چ مجازی چ حضوری ک الان فعلا حضوری من باز دوباره از همه چی به طور کامل عقب افتادم و برنامه ریزی هم دیگ فایده نداره برا من از بس برنامه نوشتم انجام ندادم سعی میکنم جلو بیوفتم ولی سعیَم فایده نداره...

علتشم تمرکز و آرامش نداشته متاسفانه برا این دوتا چیز جز قرآن و نماز.... راهکار دیگ ندارین؟!

تجربیا

S آفلاین
        S آفلاین
        Succinate

@sadaf-a سلام عزیزم خوبی؟ برنامه ریزی دقیق بکن و خودت رو وادار کن که انجامش بدی برنامه ریزی هم اگر میتونی چند روز رو پشت سر هم بکن هر روز رو جدا جدا نکن برای فیزیک و ریاضی هم والا من خودم از ریاضی بدم میاد سعی میکنم مفهوم درس رو خوب بفهمم و فیلم های آقا صدری یا ثابتی رو ببینم و تمرین هم زیاد حل میکنم حتی شده یه سوال چندین بار تا تو مغزم قشنگ بشینم فیزیک هم والا من اون قسمتی که میگی نرسیدم وگرنه کمکت میکردم حتما ولی خودم فیزیک اول از همه ویدیو های آقا یاری می بینم بعدش هم کتاب مدرسه رو میتونم جاهایی که مهمه میخونم و سوالاش رو حل میکنم بعد کتاب کار رو حل میکنم انقدر حل میکنم تا تسلط پیدا کنم هر چقدر هم بشه زمان میزارم واس تست هم از راه تستی حل کن یا سعی کن هر چقدر هم که شده به سرعتت روز به روز اضافه بکنی یهویی زیاد نکن من خودم اول تشریحی رو خوب میکنم و بعد میرم سراغ تست اینجوری کمتر غلط دارم
        آرامش رو هم سعی کن آروم باشی من خودم استرس دارم آهنگ مورد علاقم رو گوش میدم یا چایی با گل محمدی میخورم آرامش بگیرم استرس نداشته باش زندگی عادیه چیزی نیست سعی کن خیلی به مسائل استرس آور فکر نکن یا مثلا امتحان ریاضی داری استرس‌ رو داری خب این رو فکر نکنی در مورد ریاضی که نمیشه بشین بخون بلدی استرست کمتر میشه اگرم خوندی استرس داری فکر نکن یا کتاب داستان چیزی بخون سرت با متن اون گرم بشه من خودم خیلی استرسیم و همیشه این کار ها رو انجام میدم
        امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم😊

T 1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • S Succinate

@sadaf-a سلام عزیزم خوبی؟ برنامه ریزی دقیق بکن و خودت رو وادار کن که انجامش بدی برنامه ریزی هم اگر میتونی چند روز رو پشت سر هم بکن هر روز رو جدا جدا نکن برای فیزیک و ریاضی هم والا من خودم از ریاضی بدم میاد سعی میکنم مفهوم درس رو خوب بفهمم و فیلم های آقا صدری یا ثابتی رو ببینم و تمرین هم زیاد حل میکنم حتی شده یه سوال چندین بار تا تو مغزم قشنگ بشینم فیزیک هم والا من اون قسمتی که میگی نرسیدم وگرنه کمکت میکردم حتما ولی خودم فیزیک اول از همه ویدیو های آقا یاری می بینم بعدش هم کتاب مدرسه رو میتونم جاهایی که مهمه میخونم و سوالاش رو حل میکنم بعد کتاب کار رو حل میکنم انقدر حل میکنم تا تسلط پیدا کنم هر چقدر هم بشه زمان میزارم واس تست هم از راه تستی حل کن یا سعی کن هر چقدر هم که شده به سرعتت روز به روز اضافه بکنی یهویی زیاد نکن من خودم اول تشریحی رو خوب میکنم و بعد میرم سراغ تست اینجوری کمتر غلط دارم
          آرامش رو هم سعی کن آروم باشی من خودم استرس دارم آهنگ مورد علاقم رو گوش میدم یا چایی با گل محمدی میخورم آرامش بگیرم استرس نداشته باش زندگی عادیه چیزی نیست سعی کن خیلی به مسائل استرس آور فکر نکن یا مثلا امتحان ریاضی داری استرس‌ رو داری خب این رو فکر نکنی در مورد ریاضی که نمیشه بشین بخون بلدی استرست کمتر میشه اگرم خوندی استرس داری فکر نکن یا کتاب داستان چیزی بخون سرت با متن اون گرم بشه من خودم خیلی استرسیم و همیشه این کار ها رو انجام میدم
          امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم😊

T آفلاین
          T آفلاین
          Tragic Girl

@sani-painting سلام مرسی ت خوبی؟

ممنون از کمکات و راهکارهای خوبت... 🌹

موفق باشی 🌹

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • T Tragic Girl

@sani-painting سلام مرسی ت خوبی؟

ممنون از کمکات و راهکارهای خوبت... 🌹

موفق باشی 🌹

S آفلاین
            S آفلاین
            Succinate

@sadaf-a خوبم ممنون خواهش میکنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • T Tragic Girl

سلام....

مدارا فیزیک تست فیزیک

اول اینکه این دو تا مبحثی ک گفتم ک کلا اصن نمی‌فهمم فرمولا مثلثات نمیدونم چطوری بخونم از ریاضی ک زده شدم همین امروز چون رفتم مدرسه معلم درس داد ت کلاس هنگ کردم کاملا فیزیک ک دیگ اوضاع افتضاح تست هم میتونم بزنم ولی یا همش غلطه یا لاک پشتی میزنم راهکار بدین لطفن...

و این سوالم جاش ت این تاپیک نیس ولی باید بگم ک باز دوباره مدرسه اومد حالا چ مجازی چ حضوری ک الان فعلا حضوری من باز دوباره از همه چی به طور کامل عقب افتادم و برنامه ریزی هم دیگ فایده نداره برا من از بس برنامه نوشتم انجام ندادم سعی میکنم جلو بیوفتم ولی سعیَم فایده نداره...

علتشم تمرکز و آرامش نداشته متاسفانه برا این دوتا چیز جز قرآن و نماز.... راهکار دیگ ندارین؟!

تجربیا

kosariK آفلاین
              kosariK آفلاین
              kosari

@sadaf-a سلام
              درمورد فرمولا مثلثات اونارو تویه کاغذ بنویس بزن رو دیوار ی که بالای میزتن یا هم وقتی داری واسه اون مبحث تست میزنی بیار بزار پیشت
              بعد شروع کن اول چندتا سوال تشریحی حل کن تمرین های کتاب خوبن بعد چندتا تست آسون همجوری ادامه بده هرقت هم فرمول ندوستی از کاغذ نگا کن بعد یه بارم تو چرک نویس بنویس که چی میشه اون فرمول خیلی تکرار کنی تو ذهنت میمونه
              درمورد فیزیک ابتدا کتاب بخون حالا اگه کتاب کار داری بشین اونم بخون بعد خوندن هرچی که مهم تویه کاغذ یا دفترت خلاصه بنویس (مثل فرمولا)بعد چندتا مثال از کتاب حل کن(مخصوصا تمرین های آخر فصل هستن) چندتاهم از کتاب کار (اگه نداری من پرسمان پیشنهاد میکنم واقعا عالیه ) اینجوری ادامه بدی موفق میشی😊
              من که خودم فیزیک با این روش میخوندم نتیجه عالی بود
              حالا اگه نمیدونی از کدوم فرمول بری نگا کن پاسخش بعد اون چیزایی که توپاسخنامه هس رو یه بار بنویس واسه خودت توضیح بده(انگار داری واسه دوستت توضیح میدی)
              هروقت که میخوای فیزیک یا ریاضی اون مبحث بخونی خلاصه هایی که نوشتی رو مرور کن خیلی تاثیر داره چون دایما تکرار میشن تو ذهنت میمونه🙂
              ببخشید طولانی شد
              امیدوارم کمک کرده باشم

‹‹ اُوِردُوزِ مَغزي دَر اَثَرِ مَصرَفِ زیادِ فِڪر... ››

T 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • T Tragic Girl

سلام....

مدارا فیزیک تست فیزیک

تجربیا

kosariK آفلاین
                kosariK آفلاین
                kosari
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط kosari انجام شده

@sadaf-a درمورد برنامه ریزی هم قرار نیس یه برنامه رویایی بنویسی چون مدرسه هم داری با برنامه درسی برو واسه هموناهم تست بزن بعد اگه وقت داشتی یه درس دیگه هم بخون
                خودتو ملزم کن که باید این کارو انجام بدم کارایی که میخوای انجام بدی رو کاغذ بنویس و جلوش هر کدوم انجام دادی تیک بزن

‹‹ اُوِردُوزِ مَغزي دَر اَثَرِ مَصرَفِ زیادِ فِڪر... ››

T 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • kosariK kosari

@sadaf-a سلام
                  درمورد فرمولا مثلثات اونارو تویه کاغذ بنویس بزن رو دیوار ی که بالای میزتن یا هم وقتی داری واسه اون مبحث تست میزنی بیار بزار پیشت
                  بعد شروع کن اول چندتا سوال تشریحی حل کن تمرین های کتاب خوبن بعد چندتا تست آسون همجوری ادامه بده هرقت هم فرمول ندوستی از کاغذ نگا کن بعد یه بارم تو چرک نویس بنویس که چی میشه اون فرمول خیلی تکرار کنی تو ذهنت میمونه
                  درمورد فیزیک ابتدا کتاب بخون حالا اگه کتاب کار داری بشین اونم بخون بعد خوندن هرچی که مهم تویه کاغذ یا دفترت خلاصه بنویس (مثل فرمولا)بعد چندتا مثال از کتاب حل کن(مخصوصا تمرین های آخر فصل هستن) چندتاهم از کتاب کار (اگه نداری من پرسمان پیشنهاد میکنم واقعا عالیه ) اینجوری ادامه بدی موفق میشی😊
                  من که خودم فیزیک با این روش میخوندم نتیجه عالی بود
                  حالا اگه نمیدونی از کدوم فرمول بری نگا کن پاسخش بعد اون چیزایی که توپاسخنامه هس رو یه بار بنویس واسه خودت توضیح بده(انگار داری واسه دوستت توضیح میدی)
                  هروقت که میخوای فیزیک یا ریاضی اون مبحث بخونی خلاصه هایی که نوشتی رو مرور کن خیلی تاثیر داره چون دایما تکرار میشن تو ذهنت میمونه🙂
                  ببخشید طولانی شد
                  امیدوارم کمک کرده باشم

T آفلاین
                  T آفلاین
                  Tragic Girl

@kosar-mottaghi سلام مرسی از کمکات 🌹

kosariK 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • kosariK kosari

@sadaf-a درمورد برنامه ریزی هم قرار نیس یه برنامه رویایی بنویسی چون مدرسه هم داری با برنامه درسی برو واسه هموناهم تست بزن بعد اگه وقت داشتی یه درس دیگه هم بخون
                    خودتو ملزم کن که باید این کارو انجام بدم کارایی که میخوای انجام بدی رو کاغذ بنویس و جلوش هر کدوم انجام دادی تیک بزن

T آفلاین
                    T آفلاین
                    Tragic Girl

@kosar-mottaghi چشم مرسی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • T Tragic Girl

@kosar-mottaghi سلام مرسی از کمکات 🌹

kosariK آفلاین
                      kosariK آفلاین
                      kosari