دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
آقای موقاری لطفا بخونید..
-
سلام...
خاستم یه چیزی بگم
گفتم شاید آقای موقاری بخونه...
شما بهترین دبیری هستین که من دیدم.. من خیلی از شما خوشم میاد.. حتی جدا جدا قسمت های آخر دهم و یازدهم و دوازدهم جدا دانلود کردم دیدم چون شما قسمت آخر یکم خودمونی حرف میزنید و مشاوره میدید من انرژی میگیرم دعای خیلی پشتتونه استاد... آرزوم اینه که یکی بشم بالاتر از شما میدونید چرا چون شهید مطهری از شاگردش پرسید میخای چی بشی شاگرد گفت یکی مثل شما.... بعد شهید مطهری گفت مرد حساب من دعا کردم بشم یکی مثل امام صادق.. شدم مطهری تو که دیگه...
شاید یه زمانی من جای شما اومدم آلا...
میدونم آرزوی شماست که بچه ها راهتون ادامه بدن...انشاالله همیشه سلامت باشید.. خدا به شما و پدر و مادرتون و خانوادتون سلامتی و عمر باعزت بده ایشالا همیشه موفق تر باشید...
فقط لطفا صفر تا صد دهم جدیدو ضبط کنین همراه با نکته و تستش
یه چیز دیگه اینبار لطفا شما یه گوشه ای اینو به عنوان نکته تستی بنویسین حتما..
من مصطفی عباسیان از مازندران یه روزی عدالت آموزشی رو در تمام ایران اجرا میکنم...
البته به کمکتون نیاز دارم.
همچنین الا..
لطفا بنویسین حتما
ممنونم -
منشن کنید که بقیه بچه ها هم نکته تستی ک گفتید رو بخونن و بنویسن انشالله :))
واقعا استاد موقاری عالی هستند .
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام
مگه اقای موقاری اینجا میتونن بخونن؟ -
Helen Alinia
به اقای موقاری میرسونن مثل جلسه آخر نکته تست دهم -
مصطفی عباسیان من فکر میکردم فقط خودمم که باهاشون حال میکنم! اگه اومدید اینم یه دیدی بزنید
استاد واقعا دمتون گررررررم که اینقد خوبید تاحالا استاد اینجور ندیدم ان شالله پزشکی که قبول شدم به عشق شما میخونم که ببینمتون واقعا عالی هستید
فقط یه چیزی چرا نیستتون؟ چرا ایمیل هایی که میفرستیم بی جواب میمونن.؟
استاد خییییلی خوبید واقعا با عشق درس میدید همینجور عالی بمونیدو نزارید دنیا خوب بودنتونو ازتون بگیره اگرم به جای خیلی بالایی رسیدید که البته هستید بدونید دعایه که پشتتونه
دمتون گررررم.یا حقهمیار @تجربیا @ریاضیا @انسانیا دانش آموز کنکوری @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @گرامریست-های-آلاء
-
@narjes-hashemi سلام میتونید ایمیل استاد رو پیویم بفرستید؟
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
mohammad kebryia شرمنده ولی فکر میکنم پیام رسانتونو بستید مجبور شدم اینجا ارسال کنم
-
@narjes-hashemi ممنون ازتون
-
@narjes-hashemi نه نبستم نمیدونم چرا اینطوری شده
-
mohammad kebryia مشکل از من بود شرمنده
-
استاد موقاری واقعا فوق العادن تو تدریس زیست مثلشون نیست ایشالا که سالم سلامت باشن و خدا واسمون حفظشون کنه من با دیدن ویدیو های ایشون به زیست علاقه مند شدم به نظرم تو راه ابریشم ۲ عم ایشالا از ایشون فیلم بزارین خیلی خوب میشه