سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر اهدافتان در تلاش باشید
بعد از ورژن جدید سایت حالا ورژن جدید اپ آلاء رو داریم
از لینک زیر می تونید دانلود کنید
alaatv-V7.0.2.apk
قبل از نصب ورژن قبلی رو unistall کنید
استفاده کنید و اگر مشکلی دیدین در همین تاپیک اطلاع بدین که برطرفش کنیم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بهبودِ پلیرِ آلاء
-
۱_لطفا کاری کتید وقتی فیلم ها را باز میکنیم، محورِ زمان اندکی بالاتر باشه .یکم جلو بردن فیلم سخته
۲_من با زدنِ گزینه ی خروجِ گوشیم نمیتونم از پلیر بیرون بیام و این زیاد جالب نیست
شاید بعدا موارد بیشتری اضافه کردم.با تشکر از شما -
محور زمان؟ منظورتون اندازه و قالب فیلم هست؟
منشن کنید ک تاپیکتون دیده شه
@دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Aryan assassin خب اگه با پلیر خود سایت آلا نگا میکنین بله یکم کم میره جلو
ولی میتونین دانلود کنین ویدیو مد نظر خودتونو و با پلیر گوشیتون ببرین جلو و عقب و کارای دیگه
-
ata mohseni بله پیشنهاد خوبیه.ممنون
-
Aryan assassin در ضمن هیچوقت یه ویدیو رو آنلاین نبینین چون بالاخره شما اون ویدیو رو نگا میکنین و اون حجم مصرف خواهد شد چه بهتر که با دانلود همیشه اون ویدیو بمونه
-
ata mohseni مرسی ولی نمیخوام حجم گوشیم اِشغال بشه
-
Aryan assassin بله اونم هس دیگه
-
۳_آپدیت بعدی کی میاد؟منتظرم تا مشکل باز نشدن پروفایل آلا حل بشه
۴_لطفا بخشی در پرو فایل اضافه کنید که بشه آپدیت بعدی رو دید(زیادم اجباری نیست) -
۵_لطفا کاری کنید تا در نوشتن پست و یا نظر راحت تر بشه عکس گذاشت مثلا عکس ها رو نشون بده تا راحت بشه انتخابشون کرد
-
وقتی وارد بخش انجمن آلا میشی یه علامت سه خط بالای صفحه هست.خب برای من ۹۸ تا پیام هست که به خاطر نوشت کردن بقیه ایجاد شده و این سرسام آوره چون نمیتونم پیام های مهممو ببینم و تشخیص بدم پیامی دارم یا نه
-
لطفا به بخش انجمن آلا گزینه ی جست و جو اضافه کنید.تا بشه تاجیک مورد نظر رو سریع پیدا کرد
-
Aryan assassin
از قیمت تنظیمات پروفایلتون می تونید نوتیفیکشن ها رو مشخص کنید که برای چه مواردی نوتیفیکشن دریافت کنید -
Aryan assassin
جست و جو که هست !