درد و دل های خودمانی...
-
بی محابا میگم لعنت به آموزش و پرورش...
ببخشید چی؟ کدوم آموزش؟ کدوم پرورش؟ این جا نه آموزشی هست نه پرورشی هیچی جز اضطراب های الکی و بی دلیل نیست هیچ خبری از شادی نیست همه افسرده ان و ناراحت به جای این که یادمان بدهند استرس های مان را کنترل کنیم برایمان کتاب نوشتند تا حفظ کنیم!کوتاهه ولی دوازده سال حرف پشت این کلمات هست
بخوام کسی رو ارشاد کنم بهش میگم مدرسه نرو! اگه هم رفتی فکر نکن تنها استعداد درس خوندن داری لطفا بیشتر به خود و علایق خود توجه کن ته مدرسه هیچ خبری نیست...
درضمن از دهم یازدهمی ها میخوام تست بزنن و حداقل پنج و حداکثر هشت ساعت درس بخونن برا کنکور و به همه توصیه میکنم یه چند باری بیخیال نمره بشن و شب امتحان درس نخونن (: بزارین یکم تک بشین حس خوبی داره! شاید عجیب باشه ولی دو تا نمره کم اتفاقی نمیفته هرگززززز دنبال نمره نباش دوست من (: -
بی محابا میگم لعنت به آموزش و پرورش...
ببخشید چی؟ کدوم آموزش؟ کدوم پرورش؟ این جا نه آموزشی هست نه پرورشی هیچی جز اضطراب های الکی و بی دلیل نیست هیچ خبری از شادی نیست همه افسرده ان و ناراحت به جای این که یادمان بدهند استرس های مان را کنترل کنیم برایمان کتاب نوشتند تا حفظ کنیم!کوتاهه ولی دوازده سال حرف پشت این کلمات هست
بخوام کسی رو ارشاد کنم بهش میگم مدرسه نرو! اگه هم رفتی فکر نکن تنها استعداد درس خوندن داری لطفا بیشتر به خود و علایق خود توجه کن ته مدرسه هیچ خبری نیست...
درضمن از دهم یازدهمی ها میخوام تست بزنن و حداقل پنج و حداکثر هشت ساعت درس بخونن برا کنکور و به همه توصیه میکنم یه چند باری بیخیال نمره بشن و شب امتحان درس نخونن (: بزارین یکم تک بشین حس خوبی داره! شاید عجیب باشه ولی دو تا نمره کم اتفاقی نمیفته هرگززززز دنبال نمره نباش دوست من (: