فیزیک نظام جدید ؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام
ممنون میشم راهنمایی کنیداز دوستانی که فیلم های اموزشی درس فیزیک رو دیدن به نظروتن کدوم دبیر مناسب سطح ضعیف هست ؟
طلوعی در حال تدریسه فک نمیکنم برای کنکور امسال کامل تدریس بشه ؟ نظر شما چیه ؟ اطلاعی دارین که تا روز کنکور تموم کنن مطالبو -
Meysaaaaaam به نظرم اولویتت اینطوری باشه
اقایان:فدایی فرد
کازرانیان
داداشی
طلوعی
پ ن: اقای یاریو خودم فیلماشو ندیدم ولی تعریفشو شنیدم -
اگر رایگان میخواید و جامع صفرتاصد استاد داداشی درکنار نکته و تست استاد کازرانیان
اگر میتونید هزینه کنید قطعا فیزیک استاد طلوعی بهترینه(قسطی هم میشه خرید)
Meysaaaaaam -
Meysaaaaaam خیرین کوچک دریا دلreplied to ابوالفضل ریسی on ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی راه ابریشم منظورتونه ؟ کامل تدریس شده ؟
اطلاع دارین چند ساعت فیلم اموزشیه ؟ -
-
Meysaaaaaam خیرین کوچک دریا دلreplied to ابوالفضل ریسی on ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی و اینکه طلوعی برا ریاضی تدریس کردی . برای تجربی میخواستم
کازرانیان تجربی تدریس کرده ؟
طلوعی ببینم با مباحث مشترک ریاضی تجربی ؟ یا کازرانیان -
ابوالفضل ریسیreplied to Meysaaaaaam on ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط ابوالفضل ریسی انجام شده
Meysaaaaaam در فیزیک نظام جدید ؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
ابوالفضل ریسی راه ابریشم منظورتونه ؟ کامل تدریس شده ؟
اطلاع دارین چند ساعت فیلم اموزشیه ؟آره راه ابریشم منظورمه و خودمم دوسه هفته هست خریدم فرسنگ یک که نسبتا سنگین بود رو دوهفته کامل بستم و خیلی راضی بودم
با روزی سه کلیپ نیم ساعته راحت میشه رسید
Meysaaaaaam -
ابوالفضل ریسی و اینکه طلوعی برا ریاضی تدریس کردی . برای تجربی میخواستم
کازرانیان تجربی تدریس کرده ؟
طلوعی ببینم با مباحث مشترک ریاضی تجربی ؟ یا کازرانیانمن هردو استاد رو دارم تدریس هردو عالیه فقط باید ارتباط بگیرید من با استاد کازرانیان نتونستم ارتباط خوبی برقرار کنم ولی از استاد طلوعی خیلی راضی تر هستم
مباحث تجربی رو کامل کامل پوشش دادند و بخشهایی که ویژه رشته ریاضی هست رو جدا کردند و کاملا قابل استفاده هر دو رشته هست
Meysaaaaaam -
Meysaaaaaam خیرین کوچک دریا دلreplied to ابوالفضل ریسی on ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی خیلی ممنون .همین برام سوال بود .راستش تعریف طلوعی رو بیشتر از کازرانیان شنیدم .میخواستم طلوعی مباحث مشترک تجربی رو ببینم
-
ابوالفضل ریسی خیلی ممنون .همین برام سوال بود .راستش تعریف طلوعی رو بیشتر از کازرانیان شنیدم .میخواستم طلوعی مباحث مشترک تجربی رو ببینم
Meysaaaaaam خواهش میکنم
موفق باشید
1/10