باهم درس خوندن بچه های یازدهم
-
سلام خدمت همه الایی های عزیز
*- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
و البته یک رقابت دوستانه داشته باشیم وانگیزه مون برای درس خوندن بیشتر بشه و با قدرت بیشتر به سوی هدف خود حرکت کنیم
ممنون میشم بچه های که میخوان در این رقابت شرکت کنند اعلام کنند و ساعت مطالعه خودشون را به همراه درس مورد نظر وتعداد تست های هر روز را هرشب ساعت نه تا دوازده شب اعلام کنند . خیلی ممنون که به حرفام توجه کردید ممنون از سایت الا و اعضای بی نظیر آن
با ارزوی موفقیت برای همه الایی های عزیز*
@فرناز-مقیمی تا الان
۳۸۰تا تست زیست
۶۰تست دینی
۴ساعت زیست
۷ساعت فیزیک
انشالله اگه بتوانم تا ساعت ۳شب بیدار باشم بیشترش میکنم - دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
-
خوش اومدی عسل خانم
-
خوش اومدی عسل خانم
-
@dr-mahh
ممنونم -
سلام شب بخیر من راه ابریشم و خریدم
یازده تجربیم
نمیدونم طبق فرسنگا جلو برم
یا یازدهمو تفکیک کنم اونارو بخونم -
سلام خدمت همه الایی های عزیز
*- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
و البته یک رقابت دوستانه داشته باشیم وانگیزه مون برای درس خوندن بیشتر بشه و با قدرت بیشتر به سوی هدف خود حرکت کنیم
ممنون میشم بچه های که میخوان در این رقابت شرکت کنند اعلام کنند و ساعت مطالعه خودشون را به همراه درس مورد نظر وتعداد تست های هر روز را هرشب ساعت نه تا دوازده شب اعلام کنند . خیلی ممنون که به حرفام توجه کردید ممنون از سایت الا و اعضای بی نظیر آن
با ارزوی موفقیت برای همه الایی های عزیز*
Mobina Norozi 0
خوش اومدی - دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
-
سلام به همه گی عیدتون مبارک
خوب خوب میبینم همه گی بیخیال گزارش شده ایدخوب بیخیال گذشته ها گذشته باید به فکر فردا بود
خوب امیدوارم که که فردا گزارش های خوبتون را ببینم امیدوارم که همیشه شاد و سالم باشید
به همه خودتان بفهمانید که از دیروز قوی تر هستید
گزارش امروز یک فیلم شیمی
همه گی موفق باشید
خانم اماندادی
اقا سید «ببخشید اسمتون را نمیدانم »
Dr.mahh«اگه اشتباه ننوشته باشم
خانم عسل
اقای خرازی
Sania
Amir.6
مهدیه بانو
و بقیه عزیزان -
خوب خوب میبینم همه گی بیخیال گزارش شده ایدخوب بیخیال گذشته ها گذشته باید به فکر فردا بود
خوب امیدوارم که که فردا گزارش های خوبتون را ببینم امیدوارم که همیشه شاد و سالم باشید
گزارش امروز یک فیلم شیمی
همه گی موفق باشید
خانم اماندادی
خانم عسل
اقای خرازی
Sania
Amir.6
مهدیه بانو
و بقیه عزیزان@فرناز-مقیمی در باهم درس خوندن بچه های یازدهم گفته است:
گزارش امروز یک فیلم شیمی
همه گی موفق باشید
خانم اماندادی
خانم عسل
اقای خرازی
Sania
Amir.6
مهدیه بانو
و بقیه عزیزانمنتظرتونم
-
گزارش امروز یک فیلم شیمی
همه گی موفق باشید
خانم اماندادی
خانم عسل
اقای خرازی
Sania
Amir.6
مهدیه بانو
و بقیه عزیزان@فرناز-مقیمی
سلام من تازه با انجمن آلا آشنا شدم من هم می تونم از فردا به شما بپیوندم ؟ -
@فرناز-مقیمی
سلام من تازه با انجمن آلا آشنا شدم من هم می تونم از فردا به شما بپیوندم ؟@ladan-karami-karami سلام آره
-
@فرناز-مقیمی در باهم درس خوندن بچه های یازدهم گفته است:
گزارش امروز یک فیلم شیمی
همه گی موفق باشید
خانم اماندادی
خانم عسل
اقای خرازی
Sania
Amir.6
مهدیه بانو
و بقیه عزیزانمنتظرتونم
@فرناز-مقیمی درسته منتظر من نیستین ولی گزارش میدم! من از 0 شروع کردم: 3 ساعت زیست
2 ساعت شیمی
1 ساعت ریاضی -
@فرناز-مقیمی
سلام من تازه با انجمن آلا آشنا شدم من هم می تونم از فردا به شما بپیوندم ؟ -
@فرناز-مقیمی درسته منتظر من نیستین ولی گزارش میدم! من از 0 شروع کردم: 3 ساعت زیست
2 ساعت شیمی
1 ساعت ریاضیmohammad kebryia سلام ببخشید اگر اسم شمارو نبردم ولی اخرمتن گفتم بقیه امیدوارم ناراحت نشده باشید
خوشحالم که گزارش میدین -
@فرناز-مقیمی سلام بله منم موافقم خیلی عالی میشه
از برنامه درسی انلاین هم میتونید استفاده کنید بچه ها
فقط کافیه وارد لینک زیر بشید
https://www.facebook.com/irantahsil2020/photos/a.104432754903947/149653663715189/
-
دریافت برنامه درسی انلاین
حتما ازش استفاده کنید
من که ازش نتیجه گرفتم
https://www.facebook.com/irantahsil2020/photos/a.104432754903947/149653663715189/ -
سلام دوستان حالتون خوب
گزارش 00/01/11:
یک ساعت و نیم ریاضی
یک ساعت و نیم زیست
یک ساعت فیزیک
یک ساعت عربی
جمع ساعات : ۵