مشکل با بحث دستور
-
سلام وقت همگی بخیر. رفقا یه سوالی داشتم. من ادبیات رو معمولی میزنم تو ازمونا (بین 40 تا 50)
با همه مباحث اوکیم یعنی میفهممشون و خوب توی ذهنم میمونن ولی دستور اصلا.
خیلی با دستور زبان مشکل دارم. هیچوقت نتونستم درست بخونمش.میخواستم ببینم کسی این مشکلو داشته و اینکه چجوری تونسته حلش کنه؟
-
سلام، از کتابای هفت خان استفاده کن(خان چهارم دستور زبان فارسی) با توجه به درسنامه کامل این کتاب به سادگی میشه تست های مربوط به این قسمت رو زد، فقط باید صبور باشی چون میدونی که ادبیات زمان میبره تا جا بیوفته کاملا
-
من از صفرتاصد استاد حسین خانی استفاده کردم دیدم نسبت به دستور عوض شد پیشنهاد میدم امتحانش کنید😉
Mahdi Jafari 1 -
دستور زبان سخته
طول میکشه تا به تسلط برسی
فیلمای اقای حسین خانیو و همچنین اقای سبطیو یه نگاهی بندازی
خالی از لطف نیست قطعا -
سلام وقت همگی بخیر. رفقا یه سوالی داشتم. من ادبیات رو معمولی میزنم تو ازمونا (بین 40 تا 50)
خیلی با دستور زبان مشکل دارم. هیچوقت نتونستم درست بخونمش.میخواستم ببینم کسی این مشکلو داشته و اینکه چجوری تونسته حلش کنه؟
Mahdi Jafari 1
منم همین بودم کلن نه میزدم نه میخوندمش:face_with_tears_of_joy: پایمم جالب نبود -_-
تمرین زیادمیخواد.اوایل توی تستا نه میشمردمشون نه به زمان توجه میکردم،گزینه هارودونه دونه توی چک نویس مینوشتم وکلمات روباتوجه به اون چیزی که ازم میخواست حلاجی میکردم وجوابو پیدامیکردم.
یه پارت سی دقیقه ای هم هرروز ازش توبرنامم گذاشتم
وقت گیرهست صبروحوصله ام میخوادولی برای شروع وراه افتادن خوب بودونتیجه داد.
چنتامبحث هم بیشترنداره،اجزای جمله روکه ازابتدایی خوندیم؛ چندنوع صفت داریم وگروه اسمی وچندتانقش دیگه که باتمرین راحت میشه زدشون :) -
Mahdi Jafari 1
سلام و عرض ادب
من این مشکل رو تو آرایه های ادبی داشتم.
اگه نظر منو دوست داری بدونی، نظرم اینه که هرشب یه تعداد تست بزن(البته اول درسنامه رو کامل یاد بگیر+ تست هارو هم تحلیل کامل بکن)
شاید تا یکی دو هفته آینده تغییر زیادی حس نکنی ولی توبلند مدت متوجه معجزه بزرگی میشی.
موفق باشی -
سلام، از کتابای هفت خان استفاده کن(خان چهارم دستور زبان فارسی) با توجه به درسنامه کامل این کتاب به سادگی میشه تست های مربوط به این قسمت رو زد، فقط باید صبور باشی چون میدونی که ادبیات زمان میبره تا جا بیوفته کاملا
Maedeh Hdti
ابوالفضل ریسی
amirh_hmyf
@ida-shateri
Javad Keyhani
مرسی از همتون بابت راهنمایی :heart_suit:
فهمیدم باید چیکار کنم